Teema: K kummiriietele alternatiive?
Kas porilombis istuvale lapsele on kummiriietele midagi alternatiivset, mis hingaks ka? Lasteaialaps, liikuv ja veelompe armastav 🙂
Kas porilombis istuvale lapsele on kummiriietele midagi alternatiivset, mis hingaks ka? Lasteaialaps, liikuv ja veelompe armastav 🙂
Ja just kevadepoole ehk ilma voodrita, aga veekindel 🙂
Minu laps on kevadel ja sügisel Kulingu shell(just shell mitte softshell) kombekaga õues käinud ja kuivaks jäänud.
Minu laps on kevadel ja sügisel Kulingu shell(just shell mitte softshell) kombekaga õues käinud ja kuivaks jäänud.
Aitäh hea vihje eest 🙂
Kõik k-s riided? Kile, misiganes muu veekindel. Enne kummiriideid saadi ka hakkama. Pole voodrita kummipükse üldse kasutanud, jopesid küll. Nt Lennel on mis-iganes materjalist mittekumm, mida olen korduvalt kasutanud. Huppa kilepüksid jne.
Aga – pead arvestama, et ükski materjal pole samaaegselt 100% veekindel ja 100% hingav. Veekindlus tuleb ikka mingil määral hingavuse arvelt, sh shell ja softshell. Teisiti pole mõeldav, sest materjal peab ju piisavalt tihe olema
Kahe kihiga kummiriided on hingavamad kui ühekihilised. Nt eraldi voodriga kummiriie on parem sellisest kus fliis on kohe kummi sisekülge pandud.
Kasutan PoP shellriideid. Uuena peavad vett piisavalt. No päris lombis pikemalt istudes ehk mitte, aga mängimiseks piisavalt.
Lastel olnud igasuguseid odavamaid ja kallimaid shell riideid ning kõik peavad vett… Po.p, Jonathan, Reima, H&M, Next, Ticket to heaven, Legotec, Kuling… Isegi Lidlist ostetud Lupilu täitsa hea veekindlusega. Materjalidest shell on enamasti veekindlam (enamasti u 5000-10000mm) kui softshell (enamasti u 3000mm). Lombis ujuda ei tasu ilmselt siiski. Ka kummiriiete puhul võib vooder märjaks saada kui laps sügavs lombis jalutab või tuleb luku vahelt vett sisse.
Lennega olen rahul olnud. Päris lombis ujumist ei kannata, aga ajab asja ära.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.