Esileht Ilu ja tervis Kaal aina tõuseb,appi!

Näitan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 194 )

Teema: Kaal aina tõuseb,appi!

Postitas:
Kägu

Ja ikka sama loba algusest peale. Normaalkaalus inimesed on kindlasti katkised tühised pruntsuudega mimmud, kellega pole millestki rääkida. Aga koos ülekaaluga saabub õnn, kaunis hing ja sisemine tarkus.

Aga ongi ju. 🙂

0
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja ikka sama loba algusest peale. Normaalkaalus inimesed on kindlasti katkised tühised pruntsuudega mimmud, kellega pole millestki rääkida. Aga koos ülekaaluga saabub õnn, kaunis hing ja sisemine tarkus.

Ja lisaks sellele on koguaeg soe 😀

Just just. Normaalkaalulised seda talve üle ei ela kui Putin elektri kinni keerab ja küttearvete pärast laene hakatakse võtma. Paksul jope seljas ja soe olla. 😛

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga ongi ju. 🙂

“Ongiju” misasi?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin sõimatakse 70-kiloseidki paksudeks. Mina olen 68 kg ja 170 cm. Jumala rahul endaga. Igatpidi normaalkaalus.

Tore, kui rahul oled.

Ma olen 175 cm ja paisusin ka koroona ajal 68 kiloseks ja kohe üldse ei olnud endaga rahul!

Tavakaal on olnud 63 kilo. Jah, need 5 ülekilo mõjusid muserdavalt. Riided olid liialt ümber ja ebamugav oli olla. Mingeid kottriideid ei hakanud ka seetõttu omale soetama.

Võtsin end siis lõpuks sept. alguses käsile ja olen üliõnnelik selle otsuse üle!

Olengi nüüd 5 kilo kergem ehk koroonaeelses kaalus tagasi! Ilus ja enesega rahulolev inimene vaatab taas peeglist vastu!

Kõige olulisem ongi kaalu alandamise puhul söömine. Iga inimene ju teab, kuidas ta igapäevaselt toitub. Tuleb koguseid vähendada ja algabki see “müstiline” kaalulangus.. Lihtne!

+9
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enesega rahulolu on muude asjadega ka selline imelik asi. Inimene kes teab kunstist palju, ikka tegeleb sellega edasi ja pole rahul oma teadmistega. Inimene kes teab kirjandusest palju, on lugenud palju, loeb ikka edasi ja mõtleb et peaks lugema läbi veel hulga raamatuid. Inimene kes on normkaalus, tahab olla veel paremas vormis ja ikka tegeleb sellega edasi. Isegi saledad peavad. Aga tundub et saledad pole oma kaaluga või vormiga rahul ja see näib lõputu püüdlus paremuse poole. Nagu teadmiste ja oskustega. Ikka püüeldakse ja ei olda rahul.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimasele: ma olen enne sind kirjutanu. Ei pruugi olla nii, nagu sa kirjeldad. Mina saavutasin endaga täieliku rahulolu ja ei soovi veelgi kõhnem olla. Minu pikkuses olevad mõned naised kaaluvad ju ka 55 kilo.. Eiei! Mulle meeldib enda juures ka kerge naiselik pehmus. Tuharatel ja rindadel. Kõht peab olema lame!

On ka üldistamine, et naised pole kunagi oma rindadega rahul.. Tõesti? Ma küll olen alati rahul olnud, kuigi mul on pigem väiksemapoolsed need. Olenevalt mudelist, B v C korv. Suuremaid pole kunagi ihalenud ja päevade ajal on rinnad rasked ja ebamugavad, siis olengi imestanud, et mõned vabatahtlikult lisavad sinna volüümi silkooonpatjade näol..

+4
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suuremaid pole kunagi ihalenud ja päevade ajal on rinnad rasked ja ebamugavad, siis olengi imestanud, et mõned vabatahtlikult lisavad sinna volüümi silkooonpatjade näol..

Mul küll päevade ajal rinnad ei suurene 😀

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suuremaid pole kunagi ihalenud ja päevade ajal on rinnad rasked ja ebamugavad, siis olengi imestanud, et mõned vabatahtlikult lisavad sinna volüümi silkooonpatjade näol..

Mul küll päevade ajal rinnad ei suurene 😀

Võimalik, et kõik ei tunneta seda. Võimalik, et tarvitad näiteks hormonaalseid rasestumisvastaseid vahendeid, mis samuti sellist tunnetust vähendavad.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle meeldib enda juures ka kerge naiselik pehmus. Tuharatel ja rindadel. Kõht peab olema lame!

Kuidas sa selle saavutad? Kui mu kõht lamedaks muutub, on mujalt kõik pehmus ammu kadunud

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

miks kõht

lame peab olema, ega inimene laud ole?

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naistel peaks rasv ikka mujal asuma. On ilusam ja mis tähtsam- tervisele kasulikum. Õuna- tüüpi rasvumine on omane meestele.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No on lollakas rasv, ei tea kus ta naisel asuma peaks.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahaks teada kui lame see lame on?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahel ma mõtlen küll, et kas terve oma ülejäänud elu mürgitamine kaalu teemadel tantsuga on mõistlik? Olen üks neist, kes peale 50-ndat eluaastat enam kaalu maha ei saa. Jah, iseloom on nõrk tõesti, õunad on kausis ja mina muudkui pugin, päeva peale 7-8 tükki. Jõuan õhtul koju ja kõht on nii-nii tühi. Kuigi tean, et olen päeva kalorid juba nahka pannud, võtan külmkapist pihvi. Pole vaja mind õpetama hakata, kuidas peaks ja võiks – ma tean, kuidas peaks. Aga kui mõelda, et mul on elada veel heal juhul mingi 30-35 aastat, kas see kaalu nimel rabelemine on väärt kõike seda jura, mis mul hetkel toitumise ümber käib? Igal hommikul kaalumine ja päevaks tuju läinud, kui taas tõded, et ei mingit tulemust vaatamata pingutustele. Sest jah vot, järasid sa jube inimene ära kõik need õunad.. No hoidun ülekaalust tulenevate haiguste eest, kes see teab, et muid haigusi ei tule? Ausalt, ülekaaluliste aadressil ei jõua targutamist ja mõnitamist ära kuulata, aga hetkel mulle tundub, et haige ja loll pole mitte mina oma ülekilodega vaid ühiskond, kes paneb mind ennast niimoodi tundma. Mina olen nürk ka sellepärast, et end kõige selle tänitamise tõttu halvasti tunnen.

+9
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahel ma mõtlen küll, et kas terve oma ülejäänud elu mürgitamine kaalu teemadel tantsuga on mõistlik? Olen üks neist, kes peale 50-ndat eluaastat enam kaalu maha ei saa. Jah, iseloom on nõrk tõesti, õunad on kausis ja mina muudkui pugin, päeva peale 7-8 tükki. Jõuan õhtul koju ja kõht on nii-nii tühi. Kuigi tean, et olen päeva kalorid juba nahka pannud, võtan külmkapist pihvi. Pole vaja mind õpetama hakata, kuidas peaks ja võiks – ma tean, kuidas peaks. Aga kui mõelda, et mul on elada veel heal juhul mingi 30-35 aastat, kas see kaalu nimel rabelemine on väärt kõike seda jura, mis mul hetkel toitumise ümber käib? Igal hommikul kaalumine ja päevaks tuju läinud, kui taas tõded, et ei mingit tulemust vaatamata pingutustele. Sest jah vot, järasid sa jube inimene ära kõik need õunad.. No hoidun ülekaalust tulenevate haiguste eest, kes see teab, et muid haigusi ei tule? Ausalt, ülekaaluliste aadressil ei jõua targutamist ja mõnitamist ära kuulata, aga hetkel mulle tundub, et haige ja loll pole mitte mina oma ülekilodega vaid ühiskond, kes paneb mind ennast niimoodi tundma. Mina olen nürk ka sellepärast, et end kõige selle tänitamise tõttu halvasti tunnen.

Su probleem ei ole mitte need õunad, vaid see, et sa ilmselt sööd päeva jooksul liiga vähe ja toitainete mõttes suvaliselt.
See on seesama teema, et süüa lihtsalt “vähem”, ei ole jätkusuutlik. Nii saadki üha vähem ja vähem süüa ja nälga tunda. Perekoolis saab see arvamus palju miinuseid, aga nii paraku on. Toimiv alternatiiv on tasakaalus toit, piisavalt valku ja jõutrenn.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui oled 50a, siis sa mõtled et vaja on pingutada ainult kaalu pärast, ilu nimel.Tervise pärast peaks pingutama. Kas ka mõtled, et 30 aastat vaja veel sellele mõelda, tüütu.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on seesama teema, et süüa lihtsalt “vähem”, ei ole jätkusuutlik. Nii saadki üha vähem ja vähem süüa ja nälga tunda. Perekoolis saab see arvamus palju miinuseid, aga nii paraku on. Toimiv alternatiiv on tasakaalus toit, piisavalt valku ja jõutrenn.

Üldiselt peaks mu menüü vägagi tasakaalus olema – mul on toitumiskava. On  ka trenn. See aga pole seni kuidagi ära hoidnud isude tekkimist, siit ka need õunad ja muud ampsud. Ma ju kirjutasin, et õpetada pole mind vaja. Minu probleemiks on hoopis see, et olen kaalu teemaga tegelenud juba nii kaua, et see hakkab psüühilise häire vormi võtma.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üldiselt peaks mu menüü vägagi tasakaalus olema – mul on toitumiskava. On  ka trenn. See aga pole seni kuidagi ära hoidnud isude tekkimist, siit ka need õunad ja muud ampsud. Ma ju kirjutasin, et õpetada pole mind vaja. Minu probleemiks on hoopis see, et olen kaalu teemaga tegelenud juba nii kaua, et see hakkab psüühilise häire vormi võtma.

Viska need lollid puuviljad välja kodust. Pole vaja neid süüa. Narkosõltlasena sa ju triipu laual ei hoiaks.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loen siin neid vastuseid ja tänan jumalat, et ma olen nii pikk (185cm), et näen oma 90kg juures ka sale välja ja võin kõike süüa ja lubada nii kuis hing ihkab.

Eelistaksin enne olla 120 kilo, kui 185cm.

+4
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma võin noorena süüa kuidas juhtus, aga nüüd nii kui kõht tühjaks läheb hakkab lausa paha. Millest see?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oot aga mis need ôunad siis kurja teevad?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tean ka ühte 180cm naist ja 90kg kanti, ise arvab ka pole välja näha aga alates keskkohast on ikka märgata küll. Samas sellel naisel ka mitu last

Samas ka tunnen ühte samapikkust naist kes on väg kõhna ja pole küll ilus.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loen siin neid vastuseid ja tänan jumalat, et ma olen nii pikk (185cm), et näen oma 90kg juures ka sale välja ja võin kõike süüa ja lubada nii kuis hing ihkab.

Ma ka. Selle 120 kg juures on vähemalt võimalik midagi ette võtta.

+5
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ka. Selle 120 kg juures on vähemalt võimalik midagi ette võtta.

Ainus asi millega sa peaks midagi ette võtma on su kusine iseloom.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pikad naised on iga kell ilusamad kui mingi lapsemõõtu jupatsid.

+7
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõus, kui nad on peenikese kondi ja hea rühiga. Pikk ja jäme ei ole küll hea kombo.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

185 cm naine on ilus? Sa juudas. Ma elan vist küll mingis paralleeluniversumis. Sada korda ennem olen 160 kui 185 naine.

+3
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

185 cm naine on ilus? Sa juudas. Ma elan vist küll mingis paralleeluniversumis. Sada korda ennem olen 160 kui 185 naine.

Nagu see oleks inimese enda teha. Vau kui haige kommuun, login ruttu kohe uuesti välja.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

kindlasti enne 185 kui 160. Olen 170, ja hea meelega tahaks pikem olla.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No vaata kui tahad nüüd siis ” lapsemõõtu jupatseid” solvat ega sa ise küll parem pole.

+2
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 194 )

Esileht Ilu ja tervis Kaal aina tõuseb,appi!