Esileht Ilu ja tervis Kaal aina tõuseb,appi!

Näitan 14 postitust - vahemik 181 kuni 194 (kokku 194 )

Teema: Kaal aina tõuseb,appi!

Postitas:
Kägu

Selle peale tuli meelde üks vaidlus siin kus võrreldi lühikesi ja pikki mehi ja valdav enamus muidugi soosis pikki mehi. Et lühikesed olevat niikuinii ilgelt kompleksides, halva geenivaramuga, halva töökohaga jne. Nagu pikkus oleks enda teha? Aga nätsti pandi kohale.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimase postitusega seoses: mees ütles, et meeste puhul on see pikkuse teema veel karmim. Kui nii pikad kui ka lühikesed naised võivad tunda end ilusana ja vastassoo puhul lähevad mõlemad hästi peale (kuna maitsed on erinevad), siis meeste seas on kindel eelis pikemat kasvu tüüpidel. Lühikeste meeste kahjuks ka naiste eelistused kalduvad pikemate meeste poole, eriti kui tekib võrdlusmoment. Paljudel naistel on tihti kohtingusaitidel kirjas, et alla teatud pikkuses meestel mitte ühendust üldse võtta, seega suht brutaalne lähenemine. Põhimõtteliselt ongi nii, et kõik naised on atraktiivsed, ole sa pikk või lühike, kuid naised ise peavad atraktiivseks ikkagi eelistatult pikka kasvu mehi.
Nii et igas pikkuses naised, olge õnnelikud, et olete naised 😀

+6
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Põhimõtteliselt ongi nii, et kõik naised on atraktiivsed, ole sa pikk või lühike, kuid naised ise peavad atraktiivseks ikkagi eelistatult pikka kasvu mehi.

Mina näiteks nii ei arva. Teletorni-naised ei ole atraktiivsed, väikesed naised aga on. Paljude meeste arvates ei ole atraktiivsed need ülepea kõrguvad ja koogutavad pikad naised, kel vastavalt on ka jalanumber kosmoses, alates mingist 40-st. Siukesed jubedad pikad lestad. Käed-jalad nagu mingid hiidpikad kombitsad. Mis on selles naiselikku või ilusat? Väga paljud mehed eelistavad väikest naist.

+5
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lühikeste meeste kahjuks ka naiste eelistused kalduvad pikemate meeste poole, eriti kui tekib võrdlusmoment. Paljudel naistel on tihti kohtingusaitidel kirjas, et alla teatud pikkuses meestel mitte ühendust üldse võtta, seega suht brutaalne lähenemine. Põhimõtteliselt ongi nii, et kõik naised on atraktiivsed, ole sa pikk või lühike, kuid naised ise peavad atraktiivseks ikkagi eelistatult pikka kasvu mehi.

Nii on. Ei taha ei lühikest meest ega väikest(alla 15 cm) riista. 15cm on juba niigi suurte mööndustega, kui mees väga meeldib.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul üks pikk sõbranna, ei tea aga seal 180 cm paiku, otsis ja otsis meest, oma pikkust. No ei leidnud, kõik kolged ei olevat sobinud. No ja ükskord sattus endast 20cm lühema peale, ja nüüd suur armastus, 2 last. Ütles et issand jumal et muidu oleks ikka üksik kui ainult pikkust oleks vaadanud. Ümbruskond muidugi aga kommenteerib pikkuse vahet.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

2.14 pahatahtlik ja halvustav arutelu, kasutatud roppusi või ebatsensuurseid sõnu.

Perekooli moderaator.

+1
-9
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Lühikeste meeste kahjuks ka naiste eelistused kalduvad pikemate meeste poole, eriti kui tekib võrdlusmoment. Paljudel naistel on tihti kohtingusaitidel kirjas, et alla teatud pikkuses meestel mitte ühendust üldse võtta, seega suht brutaalne lähenemine. Põhimõtteliselt ongi nii, et kõik naised on atraktiivsed, ole sa pikk või lühike, kuid naised ise peavad atraktiivseks ikkagi eelistatult pikka kasvu mehi.

Nii on. Ei taha ei lühikest meest ega väikest(alla 15 cm) riista. 15cm on juba niigi suurte mööndustega, kui mees väga meeldib.

Mõõdad kohe ära või kui tutvud?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimasele: ma olen enne sind kirjutanu. Ei pruugi olla nii, nagu sa kirjeldad. Mina saavutasin endaga täieliku rahulolu ja ei soovi veelgi kõhnem olla. Minu pikkuses olevad mõned naised kaaluvad ju ka 55 kilo.. Eiei! Mulle meeldib enda juures ka kerge naiselik pehmus. Tuharatel ja rindadel. Kõht peab olema lame!

On ka üldistamine, et naised pole kunagi oma rindadega rahul.. Tõesti? Ma küll olen alati rahul olnud, kuigi mul on pigem väiksemapoolsed need. Olenevalt mudelist, B v C korv. Suuremaid pole kunagi ihalenud ja päevade ajal on rinnad rasked ja ebamugavad, siis olengi imestanud, et mõned vabatahtlikult lisavad sinna volüümi silkooonpatjade näol..

Pead C korvi väiksemapoolseks rinnaks?! Appi! Minu jaoks on see hiiglaslik.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõõdad kohe ära või kui tutvud?

Silma järgi ju näha, et väike. Mõõtmiseks puudub vajadus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina näiteks nii ei arva. Teletorni-naised ei ole atraktiivsed, väikesed naised aga on. Paljude meeste arvates ei ole atraktiivsed need ülepea kõrguvad ja koogutavad pikad naised, kel vastavalt on ka jalanumber kosmoses, alates mingist 40-st. Siukesed jubedad pikad lestad. Käed-jalad nagu mingid hiidpikad kombitsad. Mis on selles naiselikku või ilusat? Väga paljud mehed eelistavad väikest naist.

Väikest naist eelistavad sellised mehed, kes tahavad allutada ja valitseda – kasvõi alateadlikult. Nad ei julgegi pikema naisega suhelda.

Pika naisega loob suhte mees, kel enesehinnanguga kõik korras (teda ei häiri ka endast pikem naine).

155cm lapsnaine ja tema 35-numbriga jalg – no ma ei tea…

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemasse:

Minu kaal tõusin kahe nädalaga 5(!!) kilo! Täiesti pekkis. Aga ilmselt keha hoiab vett kinni, aga no ma olen nii punnis.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väikest naist eelistavad sellised mehed, kes tahavad allutada ja valitseda – kasvõi alateadlikult. Nad ei julgegi pikema naisega suhelda. Pika naisega loob suhte mees, kel enesehinnanguga kõik korras (teda ei häiri ka endast pikem naine). 155cm lapsnaine ja tema 35-numbriga jalg – no ma ei tea…

Sina vbl tõesti ei tea. Küsi meestelt! Pika naisega suhtlemisel ei ole teema julgemises, vaid meeldimises. Kust võtad, et pikad naised meestele meeldivad, ise mõtlesid välja? 155 cm naine jalanumbriga 35- vägagi kena ja atraktiivne.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

155 cm naine jalanumbriga 35- vägagi kena ja atraktiivne.

Mõnele pedofiilile kindlasti.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väikest naist eelistavad sellised mehed, kes tahavad allutada ja valitseda – kasvõi alateadlikult. Nad ei julgegi pikema naisega suhelda. Pika naisega loob suhte mees, kel enesehinnanguga kõik korras (teda ei häiri ka endast pikem naine). 155cm lapsnaine ja tema 35-numbriga jalg – no ma ei tea…

Sina vbl tõesti ei tea. Küsi meestelt! Pika naisega suhtlemisel ei ole teema julgemises, vaid meeldimises. Kust võtad, et pikad naised meestele meeldivad, ise mõtlesid välja? 155 cm naine jalanumbriga 35- vägagi kena ja atraktiivne.

Pisike naine on väga ilus, kui ta on asiaat. Ning kui tal on kõrval oma rassist mees.

0
0
Please wait...

Näitan 14 postitust - vahemik 181 kuni 194 (kokku 194 )

Esileht Ilu ja tervis Kaal aina tõuseb,appi!