Probleem ei ole ju selles, kellega voodisse minnakse, vaid selles, et puudub oskus, eeskuju, kogemus, õpe, tahe teise poolega arvestada ja temaga hästi läbi saada. Kui muiste oli kokkujäämine suures osas paratamatu, üksi ei olnud võimalik toime tulla, siis täna on tehtud kõik selleks, et n.ö. vabastada naised meeste ikkest ja õhutada neid vähimagi ebakõla tekkimisel lahku minema. Täpselt sama käib ka meeste kohta. Muistsel ajal vaadati mehele otsa, et kas sa ei oska siis naisele tappa anda, kui tal kodune elu ei sujunud. Tänapäeval öeldakse, kui ei meeldi, minge lahku. Lahku, lahku, lahku. Kokkujäämise nõustamisest on tehtud kulukas äri, mille tuluteeniv osapool ei ole huvitatud probleemide lahendamisest, vaid pingete vaid niipalju mahakruvimisest, et paaril säiliks põhjus teda edasi rahastada. Esmatähtis olen mina. Lapsed ennekõike. Ma pean ju tööd säilitama. Kuidas ma siis sõprade või hobita vegeteerin. Ükskõik mis on tänapäeval tähtsam, kui suhe oma kaaslasega. See ongi probleem. Mitte see, et keegi on jobu. Kõik on jobud. Püüdke lihtsalt ühega neist hästi läbi saada.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 06.02 08:32; 06.02 09:19; 06.02 09:39; 06.02 11:33;