Esileht Pereelu ja suhted Kadunud mees otsib kontakti

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 106 )

Teema: Kadunud mees otsib kontakti

Postitas:
Kägu

Punktimehel sügeles ja saatis ilmselt kõigile kunagistele tuttavatele naistele selle lootuses, et mõni ikka reageerib ja siis saab juba edasi sebida.
Mul üks kunagine tuttav ütles otse seda, et kirjutab paljudele ja vaatab, kes reageerib. Tema kirjutas – kuidas läheb?
Kustutatud kirja mees võiski saata kirja, aga kuna sa otsekohe ei reageerinud, siis solvus ja kustutas ära.
Seega ära vaeva oma pead.
See oli mõlema poolt õngitsemine.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meeste tagasi ilmumine ja uksetaga kraapimine nii levinud, sõbrannaga imestame alati, kui keegi minevikust jälle välja ilmunud, et küsida “Kuidas sul läinud on?”

Tegelikult kombatakse piire, kas seekord läheb õnneks, kuna kedagi uut pole õnnestunud leia, kes füüsilist leevendust pakuks.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meeste tagasi ilmumine ja uksetaga kraapimine nii levinud, sõbrannaga imestame alati, kui keegi minevikust jälle välja ilmunud, et küsida “Kuidas sul läinud on?”

Tegelikult kombatakse piire, kas seekord läheb õnneks, kuna kedagi uut pole õnnestunud leia, kes füüsilist leevendust pakuks.

No ma ei ole kummalegi mehele kunagi füüsilist leevendust pakkunud. Seega, selles mõttes olen ma kahtlane valik. Mind peaks alles selles osas sebima hakkama. Kui kiiresti ja korraks on vaja, siis on lihtsam ilmselt kellegi teise poole pöörduda.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ma ei ole kummalegi mehele kunagi füüsilist leevendust pakkunud. Seega, selles mõttes olen ma kahtlane valik. Mind peaks alles selles osas sebima hakkama. Kui kiiresti ja korraks on vaja, siis on lihtsam ilmselt kellegi teise poole pöörduda.

Nad ei pruugi üldse seostada nime ja nägu. Võtavad listi lahti ja hakkavad kirjutama. Milleks ennast veel mõtlemisega vaevata, kas sellega olen maganud või mitte ja proovida võib ju alati ka, äkki täna näkkab. On üks kontingent selliseid ja enamasti pesitsevad nad tutvumiskanalites.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meeste tagasi ilmumine ja uksetaga kraapimine

Eee? Mehed tahavad seksi ja seksivad kuni tõuseb veel, mõtlevad edasi ka siis, kui enam ammu ei tõuse. Nende (meessoo) ülesanne ongi panna naisi mõtlema nagu teemaalgaajatki. Meest juhib testosteroon ja sugutung reeglina. Räägime ikka meestest, mitte naistest.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nad ei pruugi üldse seostada nime ja nägu. Võtavad listi lahti ja hakkavad kirjutama. Milleks ennast veel mõtlemisega vaevata, kas sellega olen maganud või mitte ja proovida võib ju alati ka, äkki täna näkkab. On üks kontingent selliseid ja enamasti pesitsevad nad tutvumiskanalites.

No, ühe mehe listis ma ju ei ole enam ammu. Oleks siis veel, et väga hiljuti lõppenud kontakt ja messengeris oleks, kuidagi esimeste sekka jäänud ja et siis kogemata vajutas või midagi, aga ei…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No, ühe mehe listis ma ju ei ole enam ammu. Oleks siis veel, et väga hiljuti lõppenud kontakt ja messengeris oleks, kuidagi esimeste sekka jäänud ja et siis kogemata vajutas või midagi, aga ei…

No tulid meelde mingil hetkel ja hakkas kripeldama, et kuidas ma temaga ikka voodisse ei jõudnud.

Mis vastust Sa muidu ootad siit, et neil on tohutu igatsus Sinu järgi või?
Tee test, kirjuta ja küsi ning ma olen kindel, et vastust Sa ei saa, kuna see hetk on juba möödas, mis neid kirjutama ajendas. Loe: sügelemine on ammu leevenduse saanud.
Neil pole ju kõik korras, kui selliseid asju teevad – see ongi vastus, miks nad ühendust võtsid.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis vastust Sa muidu ootad siit, et neil on tohutu igatsus Sinu järgi või?

Tee test, kirjuta ja küsi ning ma olen kindel, et vastust Sa ei saa, kuna see hetk on juba möödas, mis neid kirjutama ajendas. Loe: sügelemine on ammu leevenduse saanud.

Neil pole ju kõik korras, kui selliseid asju teevad – see ongi vastus, miks nad ühendust võtsid.

[/quote]
ammendav vastus, kui autor edasi jaurab, siis ta ei tea, mida või keda ta tegelikult ihaldab

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga küberrünnakut ei tasu kohe suhtluseks pidada.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvasin teema pealkirja nähes, et tegemist on mehega, kes oli kunagi abikaasa või pikaaegne elukaaslane ja laste isa, kes ühel päeval ära lihtsalt läks ja nüüd 10-20 a hiljem tagasi tuli või ilmus.
Aga loen teemat, ja ei olnud nii. Tegemist tutvusportaalide poolvõõraste inimestega, kes lihtsalt kirjutavad mingil hetkel kes teab kellele ja kui paljudele. Soovitus – ära reageeri, need võõrad inimesed.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvasin teema pealkirja nähes, et tegemist on mehega, kes oli kunagi abikaasa või pikaaegne elukaaslane ja laste isa, kes ühel päeval ära lihtsalt läks ja nüüd 10-20 a hiljem tagasi tuli või ilmus.

Aga loen teemat, ja ei olnud nii. Tegemist tutvusportaalide poolvõõraste inimestega, kes lihtsalt kirjutavad mingil hetkel kes teab kellele ja kui paljudele. Soovitus – ära reageeri, need võõrad inimesed.

Vaatasin vastuvõtupilte. Inimesed näevad halvad välja. Covid on vist tõesti süüdlane.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh, mis te kiusate teemaalgatajat! Ta ootab ju ainult ühte vastust.

Kallis teemalgataja! On ilmselge, et need mehed, kohanud sind, ei ole sellest hetkest peale suutnud mõelda muule kui sinule. Sina oled esimene, kes neile ärgates meelde tuleb, ja viimane, kellele nad enne uinumist mõtlevad. Nende armastus sinu vastu on piiritu, aga sama suur on nende kartus, et nad lihtsalt ei vääri sind. Sestap see n-ö kadumine. Aga nagu isegi näed, tunded on siiski nii vastupandamatud ja ülevoolavad, et nad lihtsalt pidid, lihtsalt pidid sinuga uuesti kontakti otsima.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kallis teemalgataja! On ilmselge, et need mehed, kohanud sind, ei ole sellest hetkest peale suutnud mõelda muule kui sinule. Sina oled esimene, kes neile ärgates meelde tuleb, ja viimane, kellele nad enne uinumist mõtlevad. Nende armastus sinu vastu on piiritu, aga sama suur on nende kartus, et nad lihtsalt ei vääri sind. Sestap see n-ö kadumine. Aga nagu isegi näed, tunded on siiski nii vastupandamatud ja ülevoolavad, et nad lihtsalt pidid, lihtsalt pidid sinuga uuesti kontakti otsima.

Bullshit. Mehena võin kinnitada siin eelpool mainitud karmi tõde, et tüübid tahtsid tähelepanu ja parimal juhul k****. Äkki joppab, kaotada pole midagi.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks selline mõnitamine?

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lõbu pärast? Igav on?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Totakas teemaalgatus?

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, et keegi on minu teema üles tõstnud. Ja veel huvitavam, et just eile õhtul tuli sellele loole järg. Vaevalt, et keegi seda usub, aga täpselt nii on…

Üks meestest hakkas mulle eile õhtul kirjutama. Täpselt nii oligi, et kirjutas mulle punkti sellepärast, et lootis, et ma reageerin ja hakkan midagi vastu kirjutama. Mina aga ei kirjutanud midagi.

Eile õhtul siis kontakteerus uuesti ja täiesti tungivalt soovis minuga kohtuda. Kuna oli laupäeva õhtu, siis olin kindel, et mees on vindine. Ehkki tegelikult on tegemist tugeva sportlasega ja minule teadaolevalt ta rohkem ei joo kui mõnikord ehk võtab ühe saunaõlle. Samuti oli tema jutt täiesti selge.

Ta kirjutas mulle, et nägi mind tol päeval (kui punkti saatis) poes. Me ei ole tõesti väga pikka aega kohtunud. Ütles, et ma olin tema arvates nii ilus ja kleit oli ilus… Et see oli mõtted kohe minu juurde tagasi toonud. Tahtis täna kohtuda. Eks ma lobisesin talle vastu, aga kohtuda ma temaga siiski ei soovi. Täna hommikul kell 8 alustas jälle mu pommitamist ja ikka kutsus kohtama. Ma ei läinud.

Ja-jahh! Ma saan aru, et tema eesmärk on eelkõige seksi saada. Ei ole vaja arvata, et mul on roosad prillid peas ning loodan oma elu armastust temas leida.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Totakas teemaalgatus?

Nõme teema, aga ometigi oled kaks pikka lehekülge läbi lugenud ja siis veel ise pikalt kommenteerinud? Mina näiteks ei loe neid teemasid, millest pärast kahe esimese rea lugemist saan aru, et on totakas teemaalgatus.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleksid pidanud kohe järgmisel päeval mehega ühendust võtma, vabandama ja siis tal oleks olnud võimalus sinuga rääkida. Kui ta seda ei teinud suht kohe, kui kaine olid, ongi nii.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Totakas teemaalgatus?

Nõme teema, aga ometigi oled kaks pikka lehekülge läbi lugenud ja siis veel ise pikalt kommenteerinud? Mina näiteks ei loe neid teemasid, millest pärast kahe esimese rea lugemist saan aru, et on totakas teemaalgatus.

Mulle näiteks totakad teemaalgatused meeldivad. Pikalt kommenteerinud? Üldsegi mitte, alles nüüd olen hoogu sisse saamas.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, et keegi on minu teema üles tõstnud. Ja veel huvitavam, et just eile õhtul tuli sellele loole järg. Vaevalt, et keegi seda usub, aga täpselt nii on…

Üks meestest hakkas mulle eile õhtul kirjutama. Täpselt nii oligi, et kirjutas mulle punkti sellepärast, et lootis, et ma reageerin ja hakkan midagi vastu kirjutama. Mina aga ei kirjutanud midagi.

Eile õhtul siis kontakteerus uuesti ja täiesti tungivalt soovis minuga kohtuda. Kuna oli laupäeva õhtu, siis olin kindel, et mees on vindine. Ehkki tegelikult on tegemist tugeva sportlasega ja minule teadaolevalt ta rohkem ei joo kui mõnikord ehk võtab ühe saunaõlle. Samuti oli tema jutt täiesti selge.

Ta kirjutas mulle, et nägi mind tol päeval (kui punkti saatis) poes. Me ei ole tõesti väga pikka aega kohtunud. Ütles, et ma olin tema arvates nii ilus ja kleit oli ilus… Et see oli mõtted kohe minu juurde tagasi toonud. Tahtis täna kohtuda. Eks ma lobisesin talle vastu, aga kohtuda ma temaga siiski ei soovi. Täna hommikul kell 8 alustas jälle mu pommitamist ja ikka kutsus kohtama. Ma ei läinud.

Ja-jahh! Ma saan aru, et tema eesmärk on eelkõige seksi saada. Ei ole vaja arvata, et mul on roosad prillid peas ning loodan oma elu armastust temas leida.

Nuu nää, oligi nagu ma kirjutasin. Aga teie siin, et mõnitan…

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees saaadeti teiste naiste poolt pikalt ja teemaalgataja on selline lohutusauhind, kuni parem leitakse. Usu mind, pole sinus midagi erilist, lihtlabane mänguasi oled. Mehed kord on juba sellised. Kass ei taha ka hiirt süüa, vaid kõigest mängida. Saak käes ja ongi mäng läbi.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle meenus kohe see lugu: sind ainult kaupluses näen, juustu kui müüd. 😀

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees saaadeti teiste naiste poolt pikalt ja teemaalgataja on selline lohutusauhind, kuni parem leitakse. Usu mind, pole sinus midagi erilist, lihtlabane mänguasi oled. Mehed kord on juba sellised. Kass ei taha ka hiirt süüa, vaid kõigest mängida. Saak käes ja ongi mäng läbi.

Ma ju juba ütlesin, et tean, et eesmärgiks on seks. Ei ole ma tahtnud temaga suhet ei kunagi varem ega ka mitte nüüd. Lihtsalt vahendan toimunut. Lihtsalt, pildikesi elust enesest.

Kuna ma temaga täna kohtama ei jooksnud, siis said ju aru, et ma pole miski lollpea, kes usub, et meil algab nüüd midagi erilist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ju juba ütlesin, et tean, et eesmärgiks on seks. Ei ole ma tahtnud temaga suhet ei kunagi varem ega ka mitte nüüd. Lihtsalt vahendan toimunut. Lihtsalt, pildikesi elust enesest.

Kuna ma temaga täna kohtama ei jooksnud, siis said ju aru, et ma pole miski lollpea, kes usub, et meil algab nüüd midagi erilist.

Miks see mees on siis sinu facebooki sõbralistis, kui sa teda tundagi ei taha? Mina kustutan ja blokin ära absoluutselt kõik, keda ma oma elus näha ei taha. Olen ka konkreetselt pikalt saatnud. Oled sa end selgelt väljendanud, et ta sulle huvi ei paku ja palunud end rahule jätta?

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kordan uuesti

OLEKS TEMA, kes kaine oli ja keda kallistati, pidanud SINUGA seda teemat arutama. Mitte nüüd, vaid ütleme suht paari nädala jooksul. Sinu asemel blokiks ära.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nägi sind poes, aga poes ei tulnud rääkima sinuga. Isegi mitte tere ütlema, mida oleks kõige lihtsam teha olnud. Siis hakkas hoopis messengeris punkte saatma ja lõpuks isegi suhtles sinuga. Mulle tundub see jabur näha inimest enda ees ja temast mitte välja teha ja hoopis mitu päeva hiljem punkte saatma hakata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kordan uuesti

OLEKS TEMA, kes kaine oli ja keda kallistati, pidanud SINUGA seda teemat arutama. Mitte nüüd, vaid ütleme suht paari nädala jooksul. Sinu asemel blokiks ära.

Mul on oma eksiga sama teema. Vahel näen teda, tema näeb mind, näiteks poes. Me ei vaheta sõnagi omavahel ega suhtle ega kohtu muidu. Oleks ju imelik, kui ta mulle messengeris kirjutama hakkaks? Õnneks ta ei saa, sest ennetasin seda, blokeerides ta lahku minnes ära.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on oma eksiga sama teema. Vahel näen teda, tema näeb mind, näiteks poes. Me ei vaheta sõnagi omavahel ega suhtle ega kohtu muidu. Oleks ju imelik, kui ta mulle messengeris kirjutama hakkaks? Õnneks ta ei saa, sest ennetasin seda, blokeerides ta lahku minnes ära.

Kas ei tundu loogiline? Selgitama ei pea see, kes end lolliks teeb või flirdib vms.

Toon näite. Kui näiteks sina lähed praegu kohe klubisse ja proovid mingi mehega seal sebida, mitte seksuaalselt ütleme, aga mõistetavalt, et kahtlust mehel ei jää. See ei pea jõudma enamani, kuigi TA ütleme ajas käe püksi enda meelest ja see juba on muidugi midagi muud.

Mees ei vasta sinu flirdile, pole vahet, mis see põhjus seal taga on. Ütleme, et lahkub sealt üldse ja hiljem ilmub kuskil raamatukogus suvalises kohas välja või kasvõi sealsamas klubis. Te ei suhtle omavahel enam, aga mõlemad tunnevad teineteise ära. Kas ja kumb selles olukorras peab suhtlema?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see täna loeb? Mees teab ju väga hästi, et sa pole huvitatud. Kui ta sulle 100 päeva jutti kirjutab 3 korda päevas oma muljeid sinu nägemisest, võid sa murduda ja joosta sinna kohtingule lõpuks ikkagi. Jää tugevaks , sind üritatakse manipuleerida meelt muutma. Sellised, kes on su juba kord sihikule võtnud, on väga kavalad ja kasutavad igasugu võtteid külje alla pugemiseks.

0
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 106 )

Esileht Pereelu ja suhted Kadunud mees otsib kontakti