Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suured naised

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 101 )

Teema: Suured naised

Postitas:
Kägu

.

+7
-91
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kas sind ei taha keegi panna või mis sinu probleem on?

+60
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mulle ta meeldib. Lahe, andekas ja ilus inimene!

+70
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Isver, mul on küll kopp ees sellest paksu tädi eksponeerimistest, kes ei suuda end käsile võtta ja nüüd siis takkapihta eksponeerib, KUIDAS seda rasvakeha nii noored kui vanad mehekehad panevad. Tõega tülgastav! Sorry!

Ma olin samuti tõsiselt šokeeritud. Saa nüüd aru, mis toimub. Praegu on meil lõpuks valitsus, kes hoolib traditsioonilistest väärtustest ja siis selline labane paljastus ühe kodaniku poolt. Tõsiselt häbi peaks olema.

+4
-41
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

.

+2
-47
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ükski mees ainult teda ei märka?

Teemaalgatus oli, et liiga paljud märkavad. Otsustage siis ära, mis teie probleem on temaga?

+41
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ükski mees ainult teda ei märka? 185/115 leedit.. Iga mehe unistus!

Keskealine kolme lapse ema peaks “end käsile võtma”, et olla iga mehe unistus??? Huvitavad prioriteedid sul. Eluga ja iseendaga rahuloleval naisel muide ei ole meeste tähelepanust puudus, hoolimata kaalunumbrist.

+70
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keskealine kolme lapse ema peaks “end käsile võtma”, et olla iga mehe unistus???

Saan aru, et ka pikkus on probleemiks. Käsilevõtmine tähendab vist ka altpoolt põlve jalgade eemaldamist, muidu härrad tunnevad end alaväärsena.

+45
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Normaalsed inimesed – ei ole mõtet sellistele asjadele üldse tähelepanu pöörata, ei siin ega teistes teemades. Boikoteerime selliseid  ja las kraaplevad oma vahel.

+20
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keskealine kolme lapse ema peaks “end käsile võtma”, et olla iga mehe unistus??? Huvitavad prioriteedid sul. Eluga ja iseendaga rahuloleval naisel muide ei ole meeste tähelepanust puudus, hoolimata kaalunumbrist.

Ta ei ole ju paraku endaga rahul. Rahulolev inimene ei laseks endast selliseid meeleheitlikke lugusid treida.

+11
-24
Please wait...
Postitas:
Kägu

Vilgatsil pole kunagi meestest puudus olnud. Temas on midagi, mida antud teemas sõna võtnud kondistel mõrdadel iialgi pole. Ilus inimene nii seest kui väljast.

+46
-15
Please wait...
Postitas:
Kägu

Hiljuti astus Vilgats minust poes mööda. Kaks korda suurem kui mina, aga minul hakkas metsikult häbi oma kossakate dresside ja vanade botaste üle, millega oli mugavalt kodust välja lipsanud, et korra poes käia. Ilmselt oli ka pea kammimata. Aga Vilgats … oo. Lõhnav, enesekindel, särav, hoolitsetud, kena kostüüm lehvimas … no lihtsalt äge. Kui suur ta seal sees on, mis vahet seal on.

Aga jah, sekselust lookesi ajakirjandusse rääkida muidugi vaja ei oleks. See labastab.

+53
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen see kondine mõrd, Vilgatsist veidi noorem. Aga mibu meelest on ta äärmiselt armas ja särav inimene. Andekas ja palju rohkem saavutanud kui mina. Kaalunumber ei ole määrav.

+43
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga pane sina oma pilt ka siia postituse juurde, teemaalgataja! Las me ahhetame sinu siredate säärte ja sipelgapiga üle!

+18
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub, et üks vähestest, keda tema suurus häirib, on  Vilgats ise. Miks seda muidu kogu aeg jälle teemaks kergitada. Jätab labase mulje.

+12
-20
Please wait...
Postitas:
Kägu

Boikoteerime selliseid  ja las kraaplevad oma vahel.

Just.
Boikoteeri ka edaspidi ja ära mitte kunagi vasta teemadesse, mida sa oled otsustanud boikoteerida.
Ainult nii ongi õige boikoteerimine, sa megaloogik.

+4
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ai mulle ta meeldib ja on oma enesekindlusega suureks eeskujuks!

Ma temast poole kõhnemana häbenen oma keha…. tema näitab ennast uhkusega. Lisaks tundub tal olevat super huumorisoon  ja temaga kindlasti oleks seltskonnas vahva olla.

Temas on see sära lihtsalt ja soovin talle sydamest edu kõiges.

+31
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilus naine (ise olen pisike ja normkaalus), vahva pealekauba. Aga mitte kõiki eluseiku ei peaks teistega jagama…

+8
-5
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kui Vilgats tahaks, siis ta saaks ka Sarve abil siinsed õelutsejad vaigistada. Juba teine teema tema kaalust lühikese aja vältel. Ülinõme ja labane.

Siinse käekirja järgi arvan, et samad õelutsejad, kes seal Meettheleos teemas.

Minu meelest tuleks sellised õelutsejad lõpuks vastutusele võtta. Kaua võib reaalseid isikuid mõnitada ja halvustada avalikus foorumis.

Minu meelest on Vilgats üliäge ja särav naine. Kaalust räägib ilmselt seetõttu, et see on põhiline kriitika, mis tema suunas lennutatakse. Tuntud inimesed on ka vast kursis, mis solki nende kohta kuskil kommentaariumites kirjutatakse.

+36
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus saates ta siis nüüd oli?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tal ilmus selleteemaline raamat, sestap räägibki. Kas on keelatud või?

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus saates ta siis nüüd oli?

Naistekas oli artikkel Kaire tinderdamisest ja seksimistest.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta ei ole ju paraku endaga rahul. Rahulolev inimene ei laseks endast selliseid meeleheitlikke lugusid treida.

Kui meedias ilmuvate meeleheitlike lugude põhjal üldistusi teha, siis on paraku väga paljud alakaalus (vabandust, normaalkaalus ikka) isendid endiga äärmiselt rahulolematud.

+11
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga äge, andekas ja särav naine. Ja tore ka, olen temaga päriselus kokku puutunud, väga tore inimene.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilus naine (ise olen pisike ja normkaalus), vahva pealekauba. Aga mitte kõiki eluseiku ei peaks teistega jagama…

Nii, sain teate, et see postitus on: “Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev”

Kirjutan, et inimene on ilus ja vahva. Ja see olla valetamine, laim, vulgaarne eneseväljendus või kedagi alaväärselt kohtlev?

Enda kohta mainisin juurde, et ei arvataks, et ma ise 150kilone tädi olen ja seepärast kõik teised inimesed ilusad tunduvad.

Olen Kairest palju noorem, aga kui ma sama vanaks saan, kas ma siis näen sama hea välja? Nii et igal juhul ilus naine, täiesti objektiivselt.

+9
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kirjutan, et inimene on ilus ja vahva. Ja see olla valetamine, laim, vulgaarne eneseväljendus või kedagi alaväärselt kohtlev?

Kuule, ära pane tähele neid perverte, kes kasutavad Perekooli võimalusi kiusamiseks. Ignoreeri seda teadet. Midagi ei juhtu. Mul tuleb neid pidevalt. Jaburaid ja jaburamaid.

+7
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ohjah. Kas jälle koolivaheaeg alanud? Mis su teema mõte on, teemaalgataja? Mitu sa neid siia veel kirjutada kavatsed?

+1
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui Vilgats tahaks, siis ta saaks ka Sarve abil siinsed õelutsejad vaigistada. Juba teine teema tema kaalust lühikese aja vältel. Ülinõme ja labane.

Siinse käekirja järgi arvan, et samad õelutsejad, kes seal Meettheleos teemas.

Minu meelest tuleks sellised õelutsejad lõpuks vastutusele võtta. Kaua võib reaalseid isikuid mõnitada ja halvustada avalikus foorumis.

Minu meelest on Vilgats üliäge ja särav naine. Kaalust räägib ilmselt seetõttu, et see on põhiline kriitika, mis tema suunas lennutatakse. Tuntud inimesed on ka vast kursis, mis solki nende kohta kuskil kommentaariumites kirjutatakse.

+1

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mees jättis su maha mõne tüsedama pärast jah? Kullake, saledus ei taga õnne.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees jättis su maha mõne tüsedama pärast jah? Kullake, saledus ei taga õnne.

Suur ülekaal seda ka päris kindlasti ei taga!

+6
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 101 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suured naised