Esileht Ajaviite- ja muud jutud Käitumine Kaja Kallasega täna umbusaldamisel

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 127 )

Teema: Käitumine Kaja Kallasega täna umbusaldamisel

Postitas:
Kägu

Mida arvate sellest kuidas täna Riigikogus peaminister Kaja Kallasega käituti? Kas okei või mitte?

+10
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ükski terve mõistusega ja eksisteeriva moraalse kompassiga inimene ei saa seda normaalseks pidada. Itsitama ajas see küll proua Kert Kingot, aga eks ole seegi ilmekas.

+95
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pean tunnistama, et ei vaadanud seda umbusaldamist, aga olles lugenud kommentaare, siis meie riigis lokkab ajuvabadus ja halvasti ütlemises on vist lausa võistlused. Jõudu Kajale vastupidamises ja sellest kõigest üle olemises!

+73
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole ok. Kurb, et neid, kelle meelest see tore ja naljakas on, nii palju on. Ei tea, kust see tuleb.  Isegi, kui kellegagi on eriarvamus, siis normaalne on ikka alati teatud piiridesse jääda. Eriti võiks poliitikas teatav diplomaatsus olla.

+63
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks KK nüüd lõikab seda, mida 2 aastat nii hoolega külvas.

+22
-68
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mida arvate sellest kuidas täna Riigikogus peaminister Kaja Kallasega käituti? Kas okei või mitte?

Matsid jäävad matsideks.

+57
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole normaalne! Aga samas mida neist lamemaalastest muud oodata olekski.

+38
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Masendav matslikkus.

+47
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga piinlik oli kuulata. Ausalt ei ole RE valija, aga üha rohkem hakkan seda erakonda pooldama.  Kingo itsitamine  hakkas eriti silma.

+55
-13
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma olen järjest kindlam, et naised on tugevamad paljudes olulistes otsustes. Tihti tegijameeste seljatagused, jäädes ise varju.

tigedaks teeb, kui suguõed omasid materdama hakkavad, teadmata asjade sisu. See ei puutu otseselt tänast, vaid perekooli edlnevaid teemasid KK kohta.

olen jah matriarhaalse ühiskonna poolt, eduka mehe ja tegusate poegade ema seejuures.

+32
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleks tegu mehega, poleks ilmselt nii olnud. Väga nõme kius. Nii ei saa riiki juhtida.

Ma ei saa aru, et kuidas nad kõik seal ekres ühesugused on. Miks peab ka ebaviisakuse ja nõmeduse ühiselt heaks kiitma ja irvitama? Nad ei tauni iialgi omade ilmselgelt ebaviisakat käitumist.

+57
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selline labasus ja matslikkus nii kõrgel tasemel oli ausalt öeldes shokeeriv. Täiesti kindel, et kui seal puldis oleks olnud mistahes mees, poleks Helme ja teised iial nii madalale laskunud. Ja kõige nukram on, et neile on kaasa plaksutajaid, et vot kus nüüd ütles alles vägevalt, heh-heh-heh.

Kaja Kallas pole sugugi mu lemmik ja tal on puudusi, kuid müts maha ta ees, et sellise seksistliku psa nii sirge näoga välja kannatab. Kui keegi minu kallal niimoodi võtaks, saadaks ta ilma pikema jututa ptsi.

+62
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on see lihtsalt piinlik, mis meil seal saalis toimub.

+50
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

kuid müts maha ta ees, et sellise seksistliku psa nii sirge näoga välja kannatab. Kui keegi minu kallal niimoodi võtaks, saadaks ta ilma pikema jututa ptsi.

Seda ikka mäletad, mismoodi EKRE`t peavool (koos sinusugustega) mõnitas, kui nad valitsuses olid?

Muidugi sa ei mäleta. Sest sul on haugimälu. Sa ju tahad viie rikkama hulka saada … ja sa ei suuda sellest loosungist loobuda.
Lihtsameelne, nagu sa oled. Istud seal oma poe taga prügikasti juures ja loodad, et RE su elu parandab.
Seda ei juhtu.

+19
-72
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui mina poliitik oleks, ma oleks homme sinise silmaga (naised oskavad end hästi värvida) ja kuulutaks, et näete: kaaspolitiik “pani ära”. Meeletu meediakajastus valimisteks (TASUTA).

Ja kui värvida ei oska siis alati võib põhjenduseks tuua, et reha ununes murule.

+2
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

kuid müts maha ta ees, et sellise seksistliku psa nii sirge näoga välja kannatab. Kui keegi minu kallal niimoodi võtaks, saadaks ta ilma pikema jututa ptsi.

Seda ikka mäletad, mismoodi ERET peavool (koos sinusugustega) mõnitas, kui nad valitsuses olid?

Muidugi sa ei mäleta. Sest sul on haugimälu. Sa ju tahad viie rikkama hulka saada … ja sa ei suuda sellest loosungist loobuda.

Lihtsameelne, nagu sa oled. Istud seal oma poe taga prügikasti juures ja loodad, et RE su elu parandab.

Seda ei juhtu.

Kas keegi tõesti nimetas Ratast või Helmet bipolaarseks? Või kasutas mõnda muud vaimse tervise haigust solvanguna, või tegi seksistlikke kommentaare meeste kohta? Seda tõesti ei mäleta, palun jaga linki

+57
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uno Kaskpeit: 3802 häält

Kalle Grünthal: 740 häält

Kaja Kallas: 20072 häält

Võite CV-d ka lahti teha. Kaja Kallas on olnud mitme juhtiva advokaadibüroo partner samal ajal kui Kalle Grünthal on suutnud olla maksimaalselt 1-2 aastat erinevate OÜ-de jurist, küll kiirtoiduketis, küll keemilises puhastuses. Uno Kaskpeiti CV-s haigutab tühjus.

Polegi midagi rohkem vaja lisada. Matsid.

+70
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui meenutada kui räigelt kajakesekene koos oravamaffiaga opositsioonis olles käitus, siis ei olnud täna midagi hullu.

+15
-56
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Uno Kaskpeit: 3802 häält

Kalle Grünthal: 740 häält

Kaja Kallas: 20072 häält

Võite CV-d ka lahti teha. Kaja Kallas on olnud mitme juhtiva advokaadibüroo partner samal ajal kui Kalle Grünthal on suutnud olla maksimaalselt 1-2 aastat erinevate OÜ-de jurist, küll kiirtoiduketis, küll keemilises puhastuses. Uno Kaskpeiti CV-s haigutab tühjus.

Polegi midagi rohkem vaja lisada. Matsid.

Tühjus Kaskpeiti cv-s paraku ei haiguta. Seda enam ei saa aru, mis neil ometi häda on…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui meenutada kui räigelt kajakesekene opositsioonis olles käitus, siis ei olnud täna midagi hullu.

Jah? Palun meenuta siis mulle, kui räigelt ta opositsioonis käitus.

+48
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Uskumatult madal ja labane käitumine ekrelaste poolt. Omaette klass on veel selle partei  kaks vanaldast tibi, kes nende labasuste peale Riigikogus itsitavad

+55
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui meenutada kui räigelt kajakesekene koos oravamaffiaga opositsioonis olles käitus, siis ei olnud täna midagi hullu.

Mismoodi ta siis käitus? Umbusaldusi tehti, aga ilma labasuste ja ebaviisakusteta. Umbusaldamine on OK; see on riigikogu õigus ja seda võib teha, sõltumata sellest, kas mulle isiklikult võimulolijad meeldivad või ei.

Aga mitte iial varem ei ole umbusaldustes selliste räigusteni laskutud.  Selline tunne nagu oleks sõnnikuste jalgadega puhtasse tuppa marsitud. Uskumatu matslikkus.

Kas see kunagi lõpeb ka? Selline räige ebaviisakus riigikogus. Ma ei tea, minul on küll häbi selle pärast, et meie riigis selline tase on.

+42
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Karma is a bitch.

Mul on opositsiooni pärast piinlik. Mul oli ka eelmise opositsiooni pärast piinlik – neilgi olid inetud ja lapsikud ütlemised. Vaadake aastataguseid riigikogu infotunde, kui nii uskumatu tundub.

+4
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa oled demente??,

+15
-9
Please wait...
Postitas:
Kägu

Sa oled demente??,

Tüüpiline ekretiini vastus. Õppisid meistritelt, kuidas diagnoose jagada?

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Koleda tagiga mõisahärra sõnad käivad rohkem nende endi kohta. Selline tunne nagu osa kambast seal oleks kaotanud igasuguse reaalsustaju ega anna endale absoluutselt aru, kus nad viibivad, mis positsioon neil on ning millist tööd nad on valitud tegema. Meenutan, et nad annavad tööle asudes pühalikult ametivande! Ja seisus kohustab, ei? Nii madalat kultuuri pole vist ühegi RK koosseisu ajal enne olnud.

+33
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte ühegi inimesega ei ole sobilik nii käituda! Isegi lastele õpetatakse, et teistega nii ei käituta, ükskõik kui ebameeldiv see teine inimene on. Mitte kunagi ei ole ükski Riigikogu opositsioon lubanud endale sellist labasust, et see muutub lausa erakonna kaubamärgiks omaette. Kirss tordil on need pubekate moodi itsitavad EKRE fraktsiooni naisliikmed.

Kui ekrelased arvavad, et selline käitumine on äge ja toob neile au, siis palju õnne, deliirium on teil kõva.

+35
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga tülgastav. Eriti nõme oli seejuures, et sellega liitus isegi Riigikogu juhataja, mis on suur üllatus- see ametimees peaks olema neutraalne ning eelmisele juhatajale, Põlluaasale, heideti ette, et ta ei suuda neutraalne olla, kuid üllatuslikult on EKRE kõige teravam pliiats, noor Helme, veel palju parteilisem.  Kokkuvõttes väga kurb seis- kuigi ma absoluutselt Kallase poolt pole, siis ülejäänud kaader on lihtsalt masendav kari idioote ta kõrval. Uskumatult nõrk Riigikogu koosseis on meil hetkel, võib-olla läbi aegade nõrgim?

+37
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No hea, et kõik näevad, et neist pole asja muuks kui sõimamiseks ja itsitamiseks. Küllap järgmistel valimistel näeb, kas üldse enam üle valimiskünnise ulatuvad.

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegemist on äärmiste matsidega. Ekre valijad, ärgake ometi! Saan aru, et te ei armasta Reformierakonda, aga kas tõesti arvate, et sellised inimesed, kellel puudub elementaarne arusaam ühiskondlikest normidest, suudavad juhtida riiki??

+38
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 127 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Käitumine Kaja Kallasega täna umbusaldamisel