Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kaja Kallase “vägev” toetus

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 457 )

Teema: Kaja Kallase “vägev” toetus

Postitas:
mudakonn

Väidetakse, et Kallase saamist peaministriks toetab kordades rohkem inimesi kui Martin Helme saamist. See ei saa ju olla tõsi?! Kes ja miks toetab Kaja Kallast või on küsitlustulemused järjekordselt võltsitud?

Öelge teie, kas Kallas või Helme?

+16
-117
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
piret005

Mitte kumbki.

+11
-11
Please wait...

Postitas:
hunden

Kuna sa nüüd nii küsisid, siis hääletan nimelt Kallase poolt ja loodan, et saab ka peaministriks.

+71
-21
Please wait...

Postitas:
iwar

Muidugi võltsitud! Sest kes see valiks üldse Helmet? Padusoviett peaks selleks olema.

+99
-20
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Muidugi võltsitud! Sest kes see valiks üldse Helmet? Padusoviett peaks selleks olema.

Kaja Kallas on öelnud: “Minul oli Nõukogude Eestis erakordselt helge lapsepõlv.”

Ei tea, et Martin Helme suust oleks midagi nii hullult padusovietlikku kõlanud! Võiksid veel uurida, kumb neist oli oktoobrilaps või pioneer.

+17
-83
Please wait...

Postitas:
Agathe

See kanakitkumine ei vii küll siin foorumis kuskile. Kedagi siin keegi ümber niikuinii ei veena. Lihtsalt põhjusel, et siin foorumis pole mitte keegi kasutajatest mitte kellegi jaoks mitte mingi tõsine autoriteet. Torked ja põhjendused lähevad üha rumalamaks, pinnapealsemaks ja nõmedamateks.

Pigem rakendagem oma sõnajõud selleks, et ükskõik mis on kellegi poliitiline veendumus, ta läheks ja väljendaks seda ka valimistel.

+27
-1
Please wait...

Postitas:
nelz

Kui nende kahe vahel peab valima siis tõesti Kallas. Aga päriselt valiks kellegi kolmanda.

+50
-8
Please wait...

Postitas:
Maikuu

M on väljaspool Eestit olematu tegija. Väike riik peab rahvusvahelises suhtlemises tubli olema. Neile meeldib meie lähimaid liitlasi pigem solvata – müüjatüdrukud jne.  Näe suur riik Türgi on ka olnud enesekindel praalija ja nüüd on maoli maas – aidake. Iial ei tea millal sa vajad teiste riikide abi, ei ole vaja oma suure suuga solvanguid pröögata. Soomet pole neil vaja, NATOt pole vaja, Euroopa Liitu pole neil vaja jne. Teisi riike ka pole nende hädades vaja aidata, küüned ainult enda suunas. Millest selline enesekindlus, et meil midagi mitte kunagi juhtuma ei hakka?

+49
-12
Please wait...

Postitas:
taivopalm

Kui suur toetus mingil inimesel on, see selgub peale 5.märtsi valimisi. Sinna ei ole enam palju aega. Aga valida saab erinevate parteide ja inimeste vahel, seal on lisaks nendele kahele erakonnale veel erakondi. Valikut peaks olema. Aga minu valik nende kahe puhul langeb Kaja kasuks. Kardan seda, et kui EKRE valitsuses on, hakkab jälle mingi trall peale. Homoküsimus tiritakse vaiba alt välja ja kooseluseadusest saab kõige tähtsam asi siin maailmas. Tegelikult ei juhtunud ju midagi, kui tookord see hääletus ära jäi ja Jüri valitsuse laiali saatis. Kel huvi on, see võib Delfist lugeda Moonika muinasjuttu sellest, milline ilus elu saabub siis, kui nemad võimule saavad ja elektrihinna 3 – 5 sendi peale viivad. Tööandjad hakkavad kohe heast südamest selle peale töötajate palku tõstma ja muu selline mesijutt. Hoiatan ette, et tegelikkusega sellel muinasjutul muidugi midagi pistmist ei ole.

+45
-11
Please wait...

Postitas:
Kaegu666

Ei tahaks kumbagi peaministrina näha aga kui tõesti peaks nende 2 vahel valima, siis Kallas.

+27
-10
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Homoküsimus tiritakse vaiba alt välja ja kooseluseadusest saab kõige tähtsam asi siin maailmas.

Aga on ka tähtsad teemad, seotud moraaliga. Ei tohi mööda vaadata!

+5
-31
Please wait...

Postitas:
Kaegu477

Go Kallas!

+30
-11
Please wait...
Postitas:
Tongi Ott

Nende kahe vahel kindlasti Kallas. Martini ja kellegi kolmanda vahel valides kindlasti see kolmas. Ei ole märganud, et see perekond midagi peale suure kisa, liitlaste solvamise ja enesekiitmise oleks suutnud ära teha.

+47
-11
Please wait...
Postitas:
alexxx

Kaja Kallas on parim peaminister.

Kui Ekre/Helmed võimule peaksid saama, siis vajab Eesti tõesti päästmist.

+55
-14
Please wait...
Postitas:
Vaenukagu

https://epl.delfi.ee/artikkel/120139802/ene-ergma-sageli-oli-mul-tahtmine-riigikogu-haamriga-monele-kutile-vastu-pead-luua

Riigikogu ja valitsus on muutunud palaganiks.
Minu pooolt igal juhul Kaja Kallas – poliitkogemuse, võõrkeelte oskuse ning tasakaalukusega peaminister; milliselt EKRE liikmed talle on avalikes sõnavõttudes lähenenud on õõvastav ja vajaks tõesti haamriga koputamist. “Lillekene” poolalkohooliku, keeleoskamatu ja heal juhul keskharidusega EKRE liikmelt – uhhh.

+53
-11
Please wait...
Postitas:
tsupsti1

1. Kaja Kallas on öelnud: “Minul oli Nõukogude Eestis erakordselt helge lapsepõlv.”

Ei tea, et Martin Helme suust oleks midagi nii hullult padusovietlikku kõlanud! Võiksid veel uurida, kumb neist oli oktoobrilaps või pioneer.

Minu lapsepôlvel polnud samuti midagi viga. Ei osanud paremast unistadagi.See ei tähenda ju seda et ma seda ajastut tagasi sooviks. Nii Kallas samuti. Mina eelistan samuit Kallast peaministeriks

+44
-6
Please wait...

Postitas:
Seliiina

Miks vägev on jutumärkides?

See ei saa ju olla tõsi?! Kes ja miks toetab Kaja Kallast või on küsitlustulemused järjekordselt võltsitud?

Kus kivi all sa küll elad… On täiesti kindel, et Reformierakond võidab valimised, küsimus on, kui suurelt, kas 30% või ligi 40% häältega. Seda ulgu, kuidas kõike on võltsitud, võid haliseda vanaema valgele kassile ja muudele vandenõuteoreetikutele. See, mismoodi sina või keegi tahab seda valimistulemust välja kukkuvat, ei väära ju ometi reaalsust.

Minul oli ka nõukogude Eestis helge lapsepõlv, mida see näitab? Sul ei olnud?

Igal matsil on täpselt üks hääl, kasutage siis seda targalt ja ega siin kellelgi kedagi ümber veenda nagunii ei õnnestu. Tegelikult hakkavad valimised (e-valimised) peale juba napilt rohkem kui kahe nädala pärast.

https://epl.delfi.ee/artikkel/120139802/ene-ergma-sageli-oli-mul-tahtmine-riigikogu-haamriga-monele-kutile-vastu-pead-luua Riigikogu ja valitsus on muutunud palaganiks.

No keegi on need ullikesed sinna valinud, hariduseta, keeleoskuseta, nõmetsevad jne. Egas nad tänavalt sinna sisse ei astunud! Töö on tellija materjalist, valime siis arukamalt seekord! 🙂

+24
-7
Please wait...

Postitas:
matas

Mudakonn tegi küsitluse.

Kallas 9

Helme 1? mudakonn ise?

Võltsitud tulemus?

+16
-3
Please wait...

Postitas:
tsikipriki

Mina ka Kallase poolt ja valin reformi.

+26
-9
Please wait...
Postitas:
Wanda

Kallas!

+23
-10
Please wait...
Postitas:
Wanda

Väidetakse, et Kallase saamist peaministriks toetab kordades rohkem inimesi kui Martin Helme saamist. See ei saa ju olla tõsi?! Kes ja miks toetab Kaja Kallast või on küsitlustulemused järjekordselt võltsitud?

Sinu arvamus on see, et naise koht on kulbi ja rusika vahel? Siis muidugi vali Helmed.

+21
-8
Please wait...

Postitas:
natakas

Kallas neist kahest.

+25
-10
Please wait...

Postitas:
Jaagular

Kallase valimine ongi OK, kui jagad tema vaateid. Paraku jätavad siin teemas enamus Kallast pooldavaid postitusi pehmelt öeldes rumala mulje.

+12
-31
Please wait...

Postitas:
Proovikas111

Siim Kallas: “70%  Eesti inimestest on  purulollid”

+13
-2
Please wait...

Postitas:
madeleine

Siim Kallas: “70% Eesti inimestest on purulollid”

“Valijad on lollid” Jaak Madisson Valimisstuudios.

+19
-6
Please wait...

Postitas:
amatoor

Valin Kaja Kallase.

+24
-8
Please wait...

Postitas:
Mumm28

Mina toetan Kaja Kallast, teda toetab ka väga suur osa minu tutvusringkonnast.

+23
-7
Please wait...

Postitas:
Peggy_Bundy

Kaja Kallas kindlasti.

+22
-6
Please wait...

Postitas:
Halleluuja

Igatahes Kallas!

+21
-6
Please wait...

Postitas:
Wanda

Kas peale Kaja Kallase on siis veel mingeid muid variante? Kelle jaoks on, need mingu ja mõelgu ülitõsiselt asjade üle järele.

Minu fb-s vaid lumpen vihkavad Kallast. Kas te tahate nende seas olla?

+22
-11
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 457 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kaja Kallase “vägev” toetus