Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kaja Kallase “vägev” toetus

Näitan 7 postitust - vahemik 451 kuni 457 (kokku 457 )

Teema: Kaja Kallase “vägev” toetus

Postitas:
kolja

Ma ei tea, mind ei piira ega survesta ega kiibista, tsenseeri (peale nende ekre trollide, kes siin teatavad igast sõnast), ega ahista keegi. Kes teid nii hirmsasti hirmutab???

Muide, kas olete märganud, et perekoolis on väga palju vähem ekrepooldajate juttu peale valimisi? Mõned on alles, aga enne oli seda jutuvada ju palju enam. Vaevalt nad masendusest vait jäid, ju ikka need palgalised trollid ära kadusid?

Nad vist tõmbusid kõik Delfisse tagasi haavu lakkuma, seal on traditsiooniliselt nende pesa, räige kloaak.

+17
-8
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Musil

Nad vist tõmbusid kõik Delfisse tagasi haavu lakkuma, seal on traditsiooniliselt nende pesa, räige kloaak.

Samas nad ju peavoolumeediat ei tarbi või vähemalt vihkavad seda.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Siska

Ah, söövad ja salgavad! 🙂 Kust nad muidu kõige täpsemalt teavad alati, mida Delfi räägib?

Ma olen 100% nõus selle artikliga, väga hästi näitab ära, miks rahvas valis just nii nagu valis ja mida oodatakse uuelt Riigikogult:

https://www.err.ee/1608912680/ak-nadal-uuris-mis-viis-ullatavate-valimistulemusteni

Siingi oli põhiline vastus valimisteemades, et “oleksin tahtnud küll valida sotse/eesti200/parempoolseid, aga andsin hääle seekord reformile, et ekreike võimule ei saaks”. Eks näis, kas RE on küllalt tark, et see ära tabada, kui nad seda ika ainult “enda suureks võiduks” peavad, siis saavad järgmistel valimistel nutta.

+14
-5
Please wait...
Postitas:
Jaagular

Ma ei tea, mind ei piira ega survesta ega kiibista, tsenseeri (peale nende ekre trollide, kes siin teatavad igast sõnast), ega ahista keegi. Kes teid nii hirmsasti hirmutab???

Muide, kas olete märganud, et perekoolis on väga palju vähem ekrepooldajate juttu peale valimisi? Mõned on alles, aga enne oli seda jutuvada ju palju enam. Vaevalt nad masendusest vait jäid, ju ikka need palgalised trollid ära kadusid?

Mõni paistab tolles kloaagis tihe solberdaja olevat, et tolle traditsioone teab?

+10
-19
Please wait...
Postitas:
Kalkun92

Minu pere- ja sõpruskonnas valiti RE, et EKRE võimule ei saaks. Mõistusega ja haritud inimene saab aru, et EKRE lubadused olid liiga ilusad. Kui miinimumpalk tõuseks 1050 euroni, siis muidugi seetõttu tõusevad ka näiteks ju poodides hinnad, riik ju tavatöötajatele palka maksma ei hakka ning palgatõusuks vahendid peavad ettevõtetele kuskilt tulema. Kuidas saab langetada kõik maksud ja aktsiisid miinimumini, mille arvelt eelarvesse siis raha tuleb? Tõstame peretoetusi, vanemahüvitisi, vähendame lasteaia kohatasu, kustutame lastega peredel kodulaenu, kustutame lastega peredel õppelaenud, see loetelu on meeletu mida langetama, kustutama ja tasuta taheti hakata pakkuma…meie riik oleks varsti ju pankrotis. Kusjuures me kõik e-hääletasime ja ei kriiska sotsiaalmeedias 🙂 Elagu!

+16
-12
Please wait...

Postitas:
cygney

Ah, söövad ja salgavad! 🙂 Kust nad muidu kõige täpsemalt teavad alati, mida Delfi räägib?

ee… loevad Delfit? daaa…

+2
0
Please wait...

Postitas:
angie

Minu pere- ja sõpruskonnas valiti RE, et EKRE võimule ei saaks. Mõistusega ja haritud inimene saab aru, et EKRE lubadused olid liiga ilusad. Kui miinimumpalk tõuseks 1050 euroni, siis muidugi seetõttu tõusevad ka näiteks ju poodides hinnad, riik ju tavatöötajatele palka maksma ei hakka ning palgatõusuks vahendid peavad ettevõtetele kuskilt tulema. Kuidas saab langetada kõik maksud ja aktsiisid miinimumini, mille arvelt eelarvesse siis raha tuleb? Tõstame peretoetusi, vanemahüvitisi, vähendame lasteaia kohatasu, kustutame lastega peredel kodulaenu, kustutame lastega peredel õppelaenud, see loetelu on meeletu mida langetama, kustutama ja tasuta taheti hakata pakkuma…meie riik oleks varsti ju pankrotis. Kusjuures me kõik e-hääletasime ja ei kriiska sotsiaalmeedias 🙂 Elagu!

Eesti on andnud Ukrainale pelgalt sõjalist abi 400 milj eest. Eks sealt ja kogu pagulaste teemalt oleks esimese asjana koomale tõmmatud.
Lisaks järjest paisuvat riigiametnike armeed annaks vähendada. Eestis on masendavalt suur hulk tööjõulisest elanikkonnast erasektori üleval pidada.

+4
-3
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 451 kuni 457 (kokku 457 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kaja Kallase “vägev” toetus