Teema: Kaks lootemuna algselt
Tere,
Kellel avastatud raseduse alguses uh-s kaks lootemuna, kas mõlemad on ilusti arenenud või on siiski vaid üks elujõuline?
P.
Mismõttes? Kõik kaksikud on alguses olnud kaks lootemuna. Jah, tihti juhtub, et üks mingil hetkel enam edasi ei arene ja kaob, aga võib ka juhtuda, et saadki kaksikud. 50:50
Tere,
Kellel avastatud raseduse alguses uh-s kaks lootemuna, kas mõlemad on ilusti arenenud või on siiski vaid üks elujõuline?
P.
Tihti on üks kaksik kasvu poolest väiksem kui teine. Tehakse ultrahelisid võib-olla tihedamini kui normaalse üksikraseduse puhul. Kas Sind uuesti vastuvõtule ei kutsutud tagasi?
Tere,
P.
Tihti on üks kaksik kasvu poolest väiksem kui teine. Tehakse ultrahelisid võib-olla tihedamini kui normaalse üksikraseduse puhul. Kas Sind uuesti vastuvõtule ei kutsutud tagasi?
Praegu oligi ühel südametöö olemas, teisel ei olnud arst kindel, sest nii pisike veel. Järgmisel nädalal taas uh mul jh. Uurisingi selleks, et kas on lootust et ongi neid kaks või juhtub tihti kurvem variant.
P.
Tere,
P.
Praegu oligi ühel südametöö olemas, teisel ei olnud arst kindel, sest nii pisike veel. Järgmisel nädalal taas uh mul jh. Uurisingi selleks, et kas on lootust et ongi neid kaks või juhtub tihti kurvem variant.
P.
Võib minna mõlemat pidi. Lootust on alati, et mõlemad looted on elujõulised.
Ise olen 5 x rase olnud ja kahel korral olnud 2 lootemuna, kaksikuid mul siiski kodus ei ole, seega mõlemil korral 1 katkes.
TA, kas oled vahepeal uuesti ultrahelis käinud?
TA, kas oled vahepeal uuesti ultrahelis käinud?
Jah, eile käisin uh-s ja sain kinnitust et kaks südamekest tuksumas 🙂 aga kuna asi nii alguses, siis 3 nädala pärast uus uh. Igaljuhul rõõm on suur 🙂 teie postitustest sain aru et võimalus 50:50. Aitäh vastajatele.
P.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.