Palun jagage mõnd väga lihtsat ja head kalakotleti retsepti. Ühtlasi soovitage, millist kala/kalafileed kasutada ja kust osta. Kas sügavkülmaletist või jahutatud kala?
Teema: Kalakotletid
Minu lemmik:
Lõhe või forelli lusikaliha/kaapeliha (mitte mingil juhul hakkliha). Lisan muna, soola, pipart, planeerin riivsaias ja paren õrnalt pruunikas.
Minu lemmik:
Lõhe või forelli lusikaliha/kaapeliha (mitte mingil juhul hakkliha). Lisan muna, soola, pipart, planeerin riivsaias ja paren õrnalt pruunikas.
Mis loom see kaapeliha/lusikaliha on?
üks näide
Ise ostan mujalt, ei ela Tallinnas
Kas poodides ei müüda valmis kala hakkliha? Selveri e-poest ei leidnud midagi.
Kuna mul hakkliha masinat ei ole, siis kas on ok kalafilee köögikombainis sodiks lasta?
Kas poodides ei müüda valmis kala hakkliha? Selveri e-poest ei leidnud midagi.
Mingi lõhe hakkliha müüakse küll, see on külmutatud kujul. Aga mina seda küll ei soovita osta, ma ei tea, mis solk seal sees on. Kord ostsin ja ei saanud seda süüa, sest oli nagu mingi õudne naftamaitse ka veel juures jubedale kalasodi maitsele lisaks. Köögikombainiga on ok teha sodiks.
Kas poodides ei müüda valmis kala hakkliha? Selveri e-poest ei leidnud midagi.
Mingi lõhe hakkliha müüakse küll, see on külmutatud kujul. Aga mina seda küll ei soovita osta, ma ei tea, mis solk seal sees on. Kord ostsin ja ei saanud seda süüa, sest oli nagu mingi õudne naftamaitse ka veel juures jubedale kalasodi maitsele lisaks. Köögikombainiga on ok teha sodiks.
No see pole reegel. Minu arust on neid erineva hinnaga, kuigi näevad üsna samasugused välja. Ise olen ostnud koerale pudru jaoks odavamat ja kotlettide jaoks kallimat ja vahe on sees nii palju, et odavamas on sattunud nii nahka kui soomuseid ja uimi. Tahaks valge lihaga kalakotlette teha, sellist hakkmassi küll pole näinud. Siis ostan külmutatud fileed ja teen ise hakklihaks, aga see võib ka alt vedada kui kalal kuivamaitse juures on.
Toidukaubamaja pakub erinevate kalade hakkliha, samuti lusikaliha