Head Perekooli külastajad!

Perekool on Eesti esimene pereportaal. Ehkki viimastel aastatel on loodud uusi kaasaegseid suhtlus- ja infokanaleid, on Perekoolil jätkunud pikaajalisi ja aktiivseid külastajaid - oleme selle üle rõõmsad ja tänulikud.
1. juunil 2024. aastal lõpetab Perekooli foorum oma tegevuse. Hoolimata me püüdlustest hoida Perekooli heatahtliku ja toetava keskkonnana, võivad ka üksikud sobimatud postitused teha palju kurja, kahjustades asjaosaliste enesetunnet ja suhteid.
Jätkame Perekooli lehel igakuiselt uute artiklite ja taskuhäälingu osade avaldamist. Olete südamest oodatud ammutama kaasaegseid tõenduspõhiseid teadmisi naise ja lapse tervise, pere ja suhete teemadel.

Foorumihuvilistel on üks võimalus edaspidiseks suhtluseks näiteks äsja loodud Elufoorumis: elufoorum.com

Sisukate kohtumisteni Perekooli lehel.
Eesti Ämmaemandate Ühing

Esileht Kodunurk Kalkuni kintsuliha…

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Kalkuni kintsuliha…

Postitas:

Olen harjunud kasutama seahakkliha,aga nüüd mulle toodi hakitud kalkuni kintsuliha. Mida saab sellest teha ja kuidas ta maitseb üldse? Midagi lihtsat ja kiiret. Tänan.:)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Saab kasutada täpselt samamoodi kui tavalist hakkliha. Maitse on juba maitseasi 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

tee kotlette
http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=7044

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Kalkuni kintsuliha…

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.