Esileht Kodunurk Kanakintsuliha

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Teema: Kanakintsuliha

Postitas:
Kägu

Üks pakk on ootel ja kuupäev on paari päeva pärast kukkumas. Andke mõni lihtne ja hea retsept, kus see liha ära kasutada.

Karri ja riisiga toitu hetkel teha ei soovi, kuna see on plaanis nädalavahetusel.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina teen kintsulihast tavaliselt šnitsleid. Haamerdan kindlulihad kergelt üle, maitsestan soola, pipra ja sinepiga, paneerin pankos või riivsaias ja praen.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagitsad

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eile oli mul pakk kondita kintsuliha, rullisin seest ja väljast hakklihamaitseainega ja keerasin juustust lõigatud pulgakese ümber, praadisin-hautasin pannil, kus nad olid kenasti külje vastas, et ei saanud lahti rulluda.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kanakaste  – lõikan liha tükkideks, praen siblula, soola ja pipraga läbi, hapukoort peale.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lao ahjuvormi ja küpseta 30 min 180 kraadi. Isegi soola ei ole vaja panna, sest nad on juba soolased.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Taignas või paneeritud:

taina baasretsept oli vist nii: 1 muna, 100 g (või ml?) jahu, 100 ml piima + sool. Seda jahu asja ma ei mäleta kunagi, kumbades ühikutes….vaata nt nami-nami retseptidest. Aga tegelikult panen mina ka 2 muna hoopis, st esimene kord tee retsepti järgi ja hiljem juba timmid ise paika.

Või paneering: maitsestad liha ära, kastad esmalt jahusse, siis munasse ja siis riivsaia sisse. Ma tegelt ei tea, miks see jahusse kastmine hea on, küllap seob niiskust vmt…

Kõrvale teed midagi meelepärast – riis köögiviljadega, ahjukartul, ainult värske salat vmt…

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teen kartuliga  ahjuvorme päris tihti. Kana sobib sinna hästi. Mõned variandid:

https://nami-nami.ee/retsept/11425/ahjus_kupsetatud_kartuli_kanavorm_sidruni_ja_fetaga

http://maitsvadmaitsed.blogspot.com/2018/08/kana-kartulivorm.html

 

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

teen kotlette

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lao ahjuvormi ja küpseta 30 min 180 kraadi. Isegi soola ei ole vaja panna, sest nad on juba soolased.

Mis asjad on juba soolased?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hilinenud soovitus, aga ma kasutan tükeldatud ja praetud kintsuliha + pakk külmutatud juurikaid vokiks kui ei ole aega/energiat süüa teha. Lihtsam ei saa olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tegelt ei tea, miks see jahusse kastmine hea on, küllap seob niiskust vmt…

Jahu ei seo niiskust, tärklis seob. Jahusse kastetakse, et rohkem muna külge hakkaks. Mina isiklikult topeltpaneeringut ei taha, st kui paksu tainakihti soovin, teen pannkooke.

Kui ühtki ideed pähe ei tule, torka sügavkülma (mitte muidugi realiseerimisaja viimasel hetkel).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on väga hea: http://www.kokkama.ee/2015/04/parmesanikana.html

 

 

0
0
Please wait...

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )


Esileht Kodunurk Kanakintsuliha