Kas oskab keegi kommenteerida puseriti hammaste sirgeks saamist kapedega? Sellinne koht nagu Lumi Dental?
Esileht › Ilu ja tervis › kapedega hambad sirgeks?
Teema: kapedega hambad sirgeks?

Ma usun, et sa pead enne konsultatsioonis käima ja siis saad teada, kas sul on kaped efektiivsed. Olen vaadanud mingeid influkaid, kellel need on olnud, aga neil pole eelnevalt hambad eriti julmalt puseriti olnud.

Ka mina tahtsin kapesid. Mulle öeldi et kaped on mõeldud kergete kosmeetiliste vigade parandamiseks.Loomulikult ortodont ütleb täpselt millised breketid sulle sobivad.Raha läheb umbes 5000. – euri ja ravi kestab 2 aastat.Vähegi suuremal korrigeerimisel pannaks breketid nii ülemisele kui ka alumisele hambareale. Peale ravi lõppu pead elu lõpuni retrainer traati kandma mis pannakse hammaste taha.

Mul hetkel on ja olen väga rahul, juba paari kuuga on tegelikult vahe märgatav. Mina ravin ainult alumist hambakaart, kuna tarkusehambad põhjustasid alumiste esihammaste kuhjumise, ülemine kaar korras. Ma ei ütleks, et mul mingi väike iluveake oli, ikka väga märgatavalt puseriti ja üks hammas lõikas ka alahuulde pidevalt sisse.

Mina tegin ravi läbi Invisalign kapedega. Kestis mul ca 2 aastat. Mul olid ülemised hambad liiga sissepoole kaldega, kihvad ulatusid esireast ettepoole ja all olid alumised 4 igaüks eri kaldega. Ei oska hinnata puseriti astet, aga asja sai. Üks parimaid otsuseid elus.
Ei panda kõikidele traati. Mina pean elu lõpuni magama vaakumkapega, aga see ei tee elu keeruliseks.

Minule andis ortodont valida, kas soovin ravi breketite või kapedega, aga ise soovitas breketeid, et ravi kiirem ja odavam. Ja mul ei olnud tegemist kerge kosmeetilise probleemiga. Valisin breketid, ravi lõppes nüüd oktoobris ja maksma läks 2200 eurot kõik kokku. Hind tuli Tallinna kohta ikka väga mõistlik, sest olin ka erinevate kliinikute hinnakirjades hirmsaid numbreid näinud. Alumisel kaarel olid breketid veidi üle pooleteist aasta, ülemisel kaarel veidi alla pooleteist aasta.

Mina tegin ravi läbi Invisalign kapedega. Kestis mul ca 2 aastat. Mul olid ülemised hambad liiga sissepoole kaldega, kihvad ulatusid esireast ettepoole ja all olid alumised 4 igaüks eri kaldega. Ei oska hinnata puseriti astet, aga asja sai. Üks parimaid otsuseid elus.
Ei panda kõikidele traati. Mina pean elu lõpuni magama vaakumkapega, aga see ei tee elu keeruliseks.
Appi, elu lõpuni peab ööseks midagi suhu toppima? See ikka väga tüütu vōrreldes traatidega, mis lihtsalt on hammaste küljes.

Appi, elu lõpuni peab ööseks midagi suhu toppima? See ikka väga tüütu vōrreldes traatidega, mis lihtsalt on hammaste küljes.
Ilu nõuab ohvreid.Võrreldes silikoontissidega on kaped nagu spaa puhkus.Sa saad need iga hetk suust ära võtta.

Pole ju raske peale hambapesu kaped suhu panna ööseks. Traadiga on omad jamad-kipub lahti tulema, kogub hambakivi ja hambaniiti ei saa tavapäraselt kasutada.

Tegelikult ei pea isegi iga öö neid kapesid kandma. Enamuse ajast saab täiesti normaalse inimese moodi olla. Traat on aga kogu aeg suus.

Esileht › Ilu ja tervis › kapedega hambad sirgeks?