Esileht Väikelaps Kärcher DS 5600 vs Dyson dc 32,kellel on kiitke, laidke!

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Teema: Kärcher DS 5600 vs Dyson dc 32,kellel on kiitke, laidke!

Postitas:
Kägu

Kuna lapsel avastati tolmuallergia ja vajadus on uue tolmuimeja järele. Püüan valida, aga ei suuda otsustada, kas osta Dyson Dc32 (Stockmanni soodukaga) või Kärcher DS5600. Kisub Kärcheri poole just selle kiidetud allergikutele sobivuse pärast, aga see vee teema tundub natukene tüütu olevat ja samuti, kas see foamstop on igakord vajalik ja kus kohast seda üldse saab? Ühesõnaga, igasugune nõu ja kommentaar on teretulnud kõigilt Dysoni või Kärcheri omanikelt.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Kärcher DS 5600 vs Dyson dc 32,kellel on kiitke, laidke!

meil on Kärcher ja meie oleme rahul, kuna saab ka sellega pesta neid tekstiile, mida epsumasinasse panna ei saa ja meil küll lapsel AD, aga siiski võib ka tolm seda tekitada ja sellest meile abiks olnud igati.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

jah, see veega mässamine on väga tüütu, siis peaks olema veel teine väiksem tolmuimeja lisaks. pisikeste tolmuvõtmiste jaoks tõesti ei viitsi vett panna….
aga muidu õigustab end küll…
ma ostaks siis veel lisaks mingi väikese varstolmuimeja vms, et saaks näiteks lokaalseid õnnetusi jm sellega puhastada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kärcherile ei pea igal tolmu tõmbamisel vett panema, seda paned siis kui tahad midagi pesta. muidu käib ka tolmukott sinna sisse, et saaks lihtsalt tolmu tõmmata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kärcherile ei pea igal tolmu tõmbamisel vett panema, seda paned siis kui tahad midagi pesta. muidu käib ka tolmukott sinna sisse, et saaks lihtsalt tolmu tõmmata.
[/tsitaat]

Kas kõikidele Kärcheri veetolmuimejatele on võimalik siis tolmukotte panna? Endal ka Kärcher (numbrit ei mäleta, ostetud juba ammu) ning pean samuti seda veega mässamist ja pärast puhtakspesemist tüütuks. Kui kogu maja koristada, siis on küll hea, aga lihtalt ainult paari toa pärast välja võtta seda tolmuimejat on tüütus. Ostsingi ka tavalise lisaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimasele käole – räägin sellest tolmuimejast
http://www.aiamarket.ee/tolmuimeja-karcher-ds-5600-plus.html
arvan, et teie räägite samast.
Ja sellesse tolmuimejasse on kindlasti vaja vesi panna.

0
0
Please wait...

Postitas:
ehhh

mina tellisin õe tungival soovitusel DC23 Animal. See on ka allergikutele, sest tolm mida see imeja imeb on tõesti mikroskoopiline. meil on kaks kassi ja ka koer, kes öösiti toas magab. tänaseks olen masinat kasutanud kolm kuud ja võin öelda, et tõesti on oma hinda väärt. ainuke asi mis mind veidi siiani häirib on see, et aparaat on siiski paras kobakas st. pole suur, kuid on võrreldes teiste tolmuimejatega ikka väga raske mu meelest. meil kaks korrust. esimesel korrusel tõmban tolmu igapäevaselt, üleval ca 2 korda nädalas.
samas kodu on puhas küll- selle tolmuimeja \”leiutajad\” olevat NASA insenerid.

ps. üks saksa kärcher on mul ka olnud, kuid odavam ja ilma veeta. tunnistan selle täiesti kasutamiskõlbmatuks laste ja loomadega majapidamises.

selle minu nimetatud dysoni suureks plussiks on ka veel see, et ainuke filter, mis masina küljest ära käib on pestav ja sellele on nö eluaegne garantii

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Viimasele käole – räägin sellest tolmuimejast
http://www.aiamarket.ee/tolmuimeja-karcher-ds-5600-plus.html
arvan, et teie räägite samast.
Ja sellesse tolmuimejasse on kindlasti vaja vesi panna.[/tsitaat]

Vot seda ma ei tea, küsi nt. kusagilt ehituspoest, kus neid müügil on. võid ka sealt samast küsida, kus sellest pilt on või stokker seal ka müügil kärchelile lisatarvikud(ainult see pood müügi/telleib osasid selle tolmuimejale).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on Dyson juba mitu aastat, ostsime ka just lemmiklooma karvade pätast. Oleme väga rahul – ei mingeid tolmukotte ja filter pestav.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dysoni kohta selline küsimus, et kas see plastiksilinder koledaks ei lähe peale mitut aastat kasutamist? Ja kas seda on kerge pesta või peale lihtsalt tühjendamist, kuidas seda hooldada?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Dysoni kohta selline küsimus, et kas see plastiksilinder koledaks ei lähe peale mitut aastat kasutamist? Ja kas seda on kerge pesta või peale lihtsalt tühjendamist, kuidas seda hooldada?[/tsitaat]

mul kyll veel liiga vähe aega olnud, et koledaksminemise kohta vastata, aga pesta ei tohi muud kui läbipaistvat plastikust osa kuhu prügi läheb. väga lihtne on see hooldamise osa:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka Dyson 32,see sinine, mis hetkelgi stockis 299.- ja olnud 7kuud,see plastikust tolmuanum on jah kole kui seest tolmune, aga kui tühjendame ja peseme, siis ikka veel ilusti puhtaks läinud.
Samas selle nõu pinnaslt on näha kui peent tolmu ta imeb, hetkel olem küll oma masinaga väga rahul ja usun ikka veel, et oli oma hinda väärt. Kobakas on jah ja müriseb ka suht kõvasti.

0
0
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Esileht Väikelaps Kärcher DS 5600 vs Dyson dc 32,kellel on kiitke, laidke!

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.