RE: karjuv laps…:S Ja seda algusest peale…
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Tere! Mul on kohe kohe aastaseks saav laps,ja ta on alates sünnist pidevalt karjunud:( Ma ei oska midagi teha, tulen tuppa ,panen põrandale istuma ,et saaksin riideid sseljast võtta ,ta röögib nagu keegi oleks löönud, kui talle piimasegu valmistan ,siis röögib nagu metslane,kui teda süles magama ei pane siis röögib ,käruga sõites röögib..ja selle lapse hääl on te ei tea kui kõva, nagu ruuporist karjuks. Ma olen nii õnnetu, avalikus kohas temaga käija ei saa, sest ma ei suuda enam neid pilkusid taluda ja samuti kommentaare ,et pange oma lapse suu juba kinni.Lisaks on laps väga suur, tegelikuses saab alles järgmine nädal 1. aastaseks ,aga näeb välja nagu 2 aastane, mitte midagi ei tee eriti, ei suuda isegi oma pudelit ise kinni hoida, ei proovi seista ilma toeta… sugulase 8 kuune poeg on poole pisem ja teeb kõiki neid asju. Olen nii hädas, miks mu laps röögib ??,arstid kehitavad õlgu, pakuvad et gaasid, üleväsinud jne…aga no aasta aega ei saa lapsel olla gaasid ja olla üleväsinud…[/tsitaat]
Ah ära pane neid vinguvaid inimesi tähele ,minu laps on 2,5 ja röögib sama moodi,ma lihtsalt ei tea mida teha …._(kui midagi kätte ei saa siis röögib….kui midagi ei maitse siis röögib…kui midagi ei meeldi siis röögib …kui laob legodest torni ja see kukub ümber siis röögib…ma lihtsalt ei tea mida peale hakkata:(((Isegi arstid ei tea ,ei oska,ei suuda diagnoosi panna mis mu lapsel viga on…
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 28.01 15:47; 28.01 18:32; 28.01 23:38;