Ariel on hull jah, aga selle veli Persil on minu arvates veidi leebem ja ma kasutan Persil Sensitive pesuvahendeid, nii geel, pulber kui kapslid on okei. Persil sensitive pesupulbrit ma kasutan põrandal olevate kaltsuvaipade pesemiseks, need ikka on aja jooksul igasuguseid plekke näinud, kassisitast koeraokseni, pori ja muda. Seni on kõik plekid välja tulnud, vaipasid pesen 95-kraadise programmiga ja Persili eelis ongi see, et see peseb ka kõrgel temperatuuril. Paljud pesuvahendid on kuni +60, vaipade ja titepesu jaoks ma hakkasin spets ostma just niisugust, mis peseb ka väga kuumalt. Lõhn on, aga palju leebem kui Arielil.
Lisaks võib panna plekieemaldusvahendeid, kui väga kanget ei taha, siis rimis müüdavad tri-bio tabletid on olnud abiks küll. Müüakse ka värvilisele pesule. Müüakse ka geelina.
Osade plekkidega on see teema, et neid peab pesema madalal temperatuuril, kui kõrgemaga pesed, siis jääb sisse ja jääbki.
Mayeri pesugeel on minu kogemuse kohaselt kehva, ei pese maha ka lihtsamaid plekke.
Oma pesumasinas kasutan ka Rimist ostetud veepehmendustablette, kui on kare vesi, siis ka see võib takistada pesu puhtaks saamist.
Sapiseepi olen proovinud, ei meeldinud. Haiseb rõvedalt ja plekk oli pärast pesemist siiski nähtav.