Pole varem teinud, aga tahaks menüüd mitmekesistada. Lugesin erinevaid retsepte (alustan taipärase karriga) ja alustuseks tuleb lihtsalt kanaribad praadida koos sibula ja küüslauguga. Kas ingver on kohustuslik või saab ka selleta? Mulle ingver üldse ei maitse. Kas peab kana olema või võib teha ka nt sealihakarrit?
Kõige suurem probleem tekkis mul maitseainete nimekirja lugedes. Mis on see miinimumprogramm, mis ma pean karri sisse panema, et seda saab veel karriks lugeda? Ma ei tahaks soetada mitut erinevat eksootilist maitseainet ja siis avastada, et mulle see karri ei maitsegi, ning siis need eksootikad jäävad mul lihtsalt seisma. Karp kurkumit on mul olemas. Seda karripastat peab ka ilmselt ostma, selleta ei saa 🙂 Kas midagi on veel kohustuslik?
Kui suure purgi karripastat ma peaks arvestama 500 g kanaliha kohta?
Kas kookospiima peab panema? Kusagilt lugesin, et võib asendada kohvikoorega. Kui palju kookospiima panema peaks? Ütleme, kui on 500 g kana, 400 g purk purustatud tomatit, sibulat-küüslauku (paprikat vist ka?)