Esileht Kodunurk Kartulist taigen lahtisele pirukale

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Kartulist taigen lahtisele pirukale

Postitas:

On mõned keedukartulid järele jäänud ja mõtlesin kuskil lahtises pirukas põhjana ära kasutada.
Küsimus oleks, mida sinna juurde segada? Muna, jahu?
Kattena peale lõigun eilset praekana + brokolit + baseeritud sellerit ning kõige otsa muna-piimasegu, hiljem veidi riivjuustu.
Küsiksin veel, kas seda põhja peaksin eelküpsetama või laon kõik kohe vormi?

Tänan asjalike nõuannete eest!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.

<http://www.nami-nami.ee/retsept/3718/kartuli_muretainas&gt;

mina küpsetaks mingi 10 min enne täidise lisamist.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

http://www.nami-nami.ee/retsept/3718/kartuli_muretainas natuke siiski küpsetaksin põhja enne segu pealepanemist. piima asemel võtaks koort või hästi vähe piima ja juustu segaksin munasegusse sisse.
Misasi on baseeritud seller?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Kartulist taigen lahtisele pirukale

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.