Esileht Väikelaps Kas 30 riideeseme eest 150 Eurot oleks ok maksta?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 50 )

Teema: Kas 30 riideeseme eest 150 Eurot oleks ok maksta?

Postitas:
Kägu

Tegemist kasutatud riietega.komplektis on väga korralikud firmariided , sees ei ole jopesid ega kombekaid.Mis hinnaga üldse ostate kasutatud riideid?Kas 8Eurot teksaste või 6 Eurot kampsuni eest oleks palju?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Kas 30 riideeseme eest 150 Eurot oleks ok maksta?

Kasutatud laste riiete eest küll nii palju ei maksaks.150 euro eest saad samapalju asju ka poest osta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esiteks määrab minu jaoks suurus. Kui beebidele, siis kindalsti minu jaoks see oleks kõrge hind.
Turg väga korralikke riietega on suur ja hinnad suht madalad.
Minu jaoks lagi, kui suurus alates 92, pluus on 4.- ja püksid 5.-
Aga see ainult minu jaoks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aga see oleneb kõik ju asjade seisukorrast ja ka sellest, mis esemed need täpselt on:) Mina isiklikult ei maksaks, kuna ma lihtsalt ei usu, et selles nö pakikeses on kõik riided mu lapsele vajalikud. Näiteks mida ma hakkan peale 3 paari teksaste ja viie kampsuniga?! Või 6 T-särgiga…

Isiklikult arvan, et 8 euri teksaste ja 6 euri kampsuni eest ei ole palju, kuid taas…see oleneb ju nii mitmest asjaolust, mis hinda küsida! Mina müüsin maha ntx Gapi kampsuni 14 euriga. Oli uus ja ilus ja oma hinda väärt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka ei ostaks korraga 30 asja.Ei usu eales,et hakkaksin neid kõiki kasutama. Samas oleksin nõus maksma 8 euri teksaste ja 6 euri kampsiku eest,kui asjad mulle meeldivad. Aga jah, 30 asja korraga ja 150 euri eest ei ostaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keskmiselt 5 eurot tükk. Kui seal on ka pesu, sokke, kallivõitu. Ühte numbrit 30 eset on palju, laps ei kanna nii palju. Palju neid kampsuneid ja teksasid vaja läheb?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suurus on 86-98.See ei ole müüja poolt komplekteeritud, vaid minu enda valitud komplekt asju.Sees on suvekleite, pükse, kampsuneid ja t- särke.
Kui palju Teie lastel riideid üldse on?Mu laps kannab praegu väiksemaid suuruseid ning tal on kokku mingi 8 paari pükse vist:).Võibolla on mul lihtsalt suurusehullus ning kõik ilusad asjad tahaks oma lapsele osta.Käisime nädalavahetusel ka kaubanduskeskuses, kus pidid olema soodukad.Midagi soodsat ma kahjuks küll ei leidnud:S.Sain lapsele 2 pidzaamat 24 Euro eest.No minuarust on see ikka kallis aga samas need olid sellised, mis meeldisid ning pidzaamat oli vaja:S.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen Teemaalgataja jälle.Sokke ja pesu sees ei ole.Neid ma kasutatult ei osta, samuti jalanõusid, olen juba sellise kiiksuga:).No äkki annaks ka tingida aga mis oleks mõistlik hind siis sellise komplekti eest?Enamus asjad on s 92-98?

0
0
Please wait...

Postitas:
p6rnikas

No kui raha on, siis osta. Kui kõik asjad on seal hunnikus vajalikud, siis osta. Kuid kasutatud t-särgi eest ca 5eur küll välja ei käiks, kui nüüd võtta nii pidi, et iga asja keskmine hind on 5eur. Igatahes, kui sul on võimalus, siis mis vahet seal on, kas teised ostaksid või mitte. Kui teised pea ahju pistavad, siis sina pistaks ka? 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ostaks asju ikka 1 haaval, mida mul vaja on, aga mitte, kapp korraga asju täis. 150¤ on ikka suur raha. Enda lapsel pole ühtki asja ostnud kasutatult. Otsin allahindlusi ja ka internetipoode. Järhmiseks talveks on mul lastele talveriided juba olemas. Korralike kallite firmade riided 70+% aledega. Sügiseste hindadega iialgi ei ostaks ma neid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui seal ainult suured asjad, mitte sokkid jne… Ja suurus on ka selline enam vähem, ja asjad on tõesti väga korralikud, siis jah.. võiks mõelda, kuigi ma oleks soodustust küsinud, kuna ostad ühelt müüjalt nii palju korraga.
samas mul nt plikal suuruses 86 olid kevade ja suve asjad (talvel on asju vähe vaja, juhul kui lasteaias ei käi) ja oli 3 paari teksa/vabajajapükse, paar kleiti, mõned retuusid, 4tk särki, dressipluus, paar p/v pluusi. Ega rohkem ei oleks vaja olnud. Kuigi ma saan ka aru 🙂 Nii tahaks ilusaid asju lapsele ja PALJU 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina küll maksaks.
Ise just panin müüki (oma sõbrnnadele) kogu lapse suurusvaru korraga (va talveriided ja jalanõud) ja ühes kotis olid siis kõik ühe suuruse asjad koos (74 või 86 või 92 või 98) – T-särgid, Pv särgid, kuluvad, dressipüksid, kampsunid, sokid, kindad, mütsid, dressikad, k/s jakid-joped, kõike ka ei mäleta enam ja asju tuli koti kohta (sokke hulka ei lugenud) 35-45tk ning hinnaks küsisin erinevalt – 74/80cm asjade eest 50-60, suuremate riiete eest 70-80 euri koti eest.
Ma ei näe mõtet ilma ka ära anda, sest kõik head ja kvaliteetsed riided (Tomtailor, Esprit, Next, Lego, Noppies, S.Oliver jne) ning paljud püksid-särgid vaid 2-3x seljas olnud ning korra-kaks pestud.
Kõik juba rohkem kulunud asjad (plekk peal, natuke topiline, veidike välja veninud vms), neid ma isegi ei pannud sinna kotti. Need andsin teise kotiga niisama pealekauba kommentaariga: trööpamise riided ja kui ei meeldi, võite ära visata.

Talveriided (alati igat suurust üks komplekt ja kombe) ning jalatsid läksid eraldi müüki. Kiirelt läksid ka need.

Sõbrannad oli küll väga rahulolevad. Lisaks rahale sain ikkagi kommikarbi kaa.

Kui mul oleks võimalik niimoodi lapsele osta suurus 104, siis ostaks kohemaid. Kahjuks on paljud inimesed nii, et selle koti komplekteerivad ikkagi kehvemast valikust ja siis paremad asjad tahetakse eraldi müüa või pannakse lihtsalt uut last ootama.

Eks see oleneb müüjast ja ka riiete kvaliteedist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina küll maksaks kui see sisaldaks ka talveriideid.

Ise just panin müüki (oma sõbrnnadele) kogu lapse suurusvaru korraga (va talveriided ja jalanõud) ja ühes kotis olid siis kõik ühe suuruse asjad koos (74 või 86 või 92 või 98) – T-särgid, Pv särgid, kuluvad, dressipüksid, kampsunid, sokid, kindad, mütsid, dressikad, k/s jakid-joped, kõike ka ei mäleta enam ja asju tuli koti kohta (sokke hulka ei lugenud) 35-45tk ning hinnaks küsisin erinevalt – 74/80cm asjade eest 50-60, suuremate riiete eest 70-80 euri koti eest.
Ma ei näe mõtet ilma ka ära anda, sest kõik head ja kvaliteetsed riided (Tomtailor, Esprit, Next, Lego, Noppies, S.Oliver jne) ning paljud püksid-särgid vaid 2-3x seljas olnud ning korra-kaks pestud.
Kõik juba rohkem kulunud asjad (plekk peal, natuke topiline, veidike välja veninud vms), neid ma isegi ei pannud sinna kotti. Need andsin teise kotiga niisama pealekauba kommentaariga: trööpamise riided ja kui ei meeldi, võite ära visata.

Talveriided (alati igat suurust üks komplekt ja kombe) ning jalatsid läksid eraldi müüki. Kiirelt läksid ka need.

Sõbrannad oli küll väga rahulolevad. Lisaks rahale sain ikkagi kommikarbi kaa.

Kui mul oleks võimalik niimoodi lapsele osta suurus 104, siis ostaks kohemaid. Kahjuks on paljud inimesed nii, et selle koti komplekteerivad ikkagi kehvemast valikust ja siis paremad asjad tahetakse eraldi müüa või pannakse lihtsalt uut last ootama.

Eks see oleneb müüjast ja ka riiete kvaliteedist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

loomulikult ma ei pane pead ahju, kui teised paneksid ja kappi ma neid seisma osta ka ei tahaks, küsisin lihtsalt vaid nõu.Miks kohe salvata? Mul ei kasva raha puu otsas ning see 150 Euri oleks suur väljaminek minu eelarvest.Samas oleks mul lapsele kõik vajalik ka olemas ning kuna ma ei ela linnas, siis saaksin kõik vajaliku ühest kohast.Kui hakkaksin ükshaaval asju ostma, siis vaat kui suure summa maksaksin postimaksuks.Olen siin neid Buduaare ning muid kohti jälginud ning ikka väga paljud sellises suuruses riided on üpriski kallid.humana hindadest ei hakka siinkohal rääkimagi…
Nii, et ärge saage minust valesti aru. Ma pole mingi rikkur, kes loobib oma Eurosid niisama lõbu pärast tuulde.Kaalun vägagi tõsiselt selliseid suuri oste.Üleriided ostan minagi kas soodukate ajal uutena või siis väga korralikud kasutatud ning nende eest olen nõus ka maksma kallist hinda.
Jalanõusid ma ei julge kahjuks üldse kasutatuna osta.

0
0
Please wait...

Postitas:
p6rnikas

Ma pole salvanud, ära ole nii hell. Kui need lähevad kasutusse ja soodsamalt tõesti ei leia, siis osta ja kõik. Mis siin enam mõelda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kasutatud t-särke küll 5 euroga ei ostaks, näiteks mothercare’st saab väga ilusaid t-särke 2-pakk või 3 pakke, kus tüki hind tuleb sama, aga seda uute särkide eest. samas väga ilusaid kleite, pükse vbl küll ostaks, aga mitte nii suures koguses, sellisel juhul peaks ka koguse pealt soodustus olema. ise ostan pidevalt korralikke next, mothercare, h&m jm kasutatud asju 1-3 eurot tükk, suurused siis poisile 86/92 ja tüdrukule 98/104. Lapsed käivad riides väga ilusti, aga riideid on muidugi liiga palju, see on oht kui saab liiga odavalt. mina isiklikult arvan, et sa maksad nende riiete eest liiga palju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tingiks hinda alla, see ikka suur summa ja müüjal väga mugav korraga sellest kaubast lahti saada. Võibolla jah ükshaaval müües saaks ka sama raha, aga see võtaks ikka palju aega ja vaeva.

Kui hinda alla ei lasta, siis mina isiklikult ei ostaks. Minu lapsel läheb vaja suvel paar korralikku pluusi-pükse, millega siis külas ja linna peal käia ja mõned trööpamise riided koju/mänguväljakule. Ühest paarist teksadest ja ühest paarist korralikest sitsipükstest täiesti piisab. Ülejäänud sellised tasuta saadud või ühe euro kaup.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

On sul tõesti kõike neid 30 asja vaja? ma lihtsalt ei kujuta ette, kuna ei ole siiani avastanud, et kui lapsel midagi selga panna pole, oleks kohe 30 asja vaja osta.
minu arust on 150eur kastutatud särkide eest küll üleliia palju. ise ostaksin uued, aga vähem.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga küsiksin siis niipidi, et kuiTeie asju müüte ning tuleks ostja, kes sooviks u 150 euri eest ning küsiks soodukat, siis kui palju oleks ok soodustust küsida ning kui palju Teie annaksite?
Ma oleks ka äärmiselt õnnelik, kui leiaksin 1-3 Euriseid asju nagu üks eelpool vastanu rääkis aga kahjuks ju ei leia:S.Hinnad on laes igalpool aga eks nad lähevad veel rohkem lakke, kui minusuguseid lollikesi leitakse. Poiste asjadega on kuidagi lihtsam:D. Tüdrukule tahaks aina rohkem ja ilusamaid.Leiad jälle midagi lahedat, siis kohe ostaks…Poiss käib mul ka väga kenasti riides aga neil kulub neid riideid kuidagi vähem:D.Raske seletada.

0
0
Please wait...

Postitas:
ohooloom

kui see 150 on suur summa sinu jaoks ja ikka kaalud ostu, on sul tõesti suurushullustus, sorri. Salvata ei tahtnud, aga imestama paneb. Poisslapsega vist ei teikiks seesuguseid probleeme.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina just shoppasin oma kolmele lapsele ja ostsin hulga asju poest allahinnatult. Zaras oli ka just müük, oststin sealt palju pükse, pluuse ja kampsuneid. Kokku ei lugenud mitu asja kokku tuli aga võib olla kuskil 30 piires küll, natuke rohkem või vähem. Maksin kokku vähem kui 90 euri. Ma kasutatud asju ei osta, käin ostan siis kui on poodides allahindlused.
Minu jaoks oleks väga suur raha nii pimesi, mitte neid näha ja katsuda, 150 euri maksta kasutatud riiete eest osta. Tellin ka palju internetist aga siis ma ju tean, et on uued riided, isegi kui suurus on vahest vale, siis kolme lapsega kellegile ikka sobib või siis kasvab parajaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]No aga küsiksin siis niipidi, et kuiTeie asju müüte ning tuleks ostja, kes sooviks u 150 euri eest ning küsiks soodukat, siis kui palju oleks ok soodustust küsida ning kui palju Teie annaksite?
Ma oleks ka äärmiselt õnnelik, kui leiaksin 1-3 Euriseid asju nagu üks eelpool vastanu rääkis aga kahjuks ju ei leia:S.Hinnad on laes igalpool aga eks nad lähevad veel rohkem lakke, kui minusuguseid lollikesi leitakse. Poiste asjadega on kuidagi lihtsam:D. Tüdrukule tahaks aina rohkem ja ilusamaid.Leiad jälle midagi lahedat, siis kohe ostaks…Poiss käib mul ka väga kenasti riides aga neil kulub neid riideid kuidagi vähem:D.Raske seletada.[/tsitaat]
Mina müüsin oma lapse asjad, summa oli 120 ¤ ja tegin ostjale soodustust 30 ¤ Olid ka asjad eraldi hindadega albumis ja ostja soovis kõik osta, pakkusin selle ise välja, kuna tõesti on hea kui saab kõik asjad koos müüa ja ei pea eraldi nendega jändama. Kui müüja soovib asjadest lahti saada, siis on nõus ka hinnas vastu tulema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arvates ei ole väga palju… Keskimselt teeb see ju 5¤ asja eest, mis on nii ja naa võetav… Aga kuna see komplekt koosneb eranditult sinu poolt välja valitud esemetest, siis st ju, et need kõik sulle meeldivad ja neid kõiki läheb sinu hinnagul vaja. Ka 30 asja ei pea ma paljuks, sest tegemist on ju erinevates suurustes asjadega. Minu lapsel küll kulub riideid. Nt suvel möllab terve päeva aias, no ei kõlba needsamad riided järgmisel päeval enam selga panna. Samuti praegu käib sõimes, koju tuleb tihtipeale menüü riietel, samuti ei pane neid riideid siis ju järgmisel päeval enam selga. Päris iga päev ka pesu ei pese, seega neid riideid ikka vaja läheb. Ma arvan, et võid õnnelik olla, et oled leidnud sellise müüja, kellega sul on sarnane maitse ja saad nii palju riideid korraga ühe käest osta. Ise olen ka vaadanud s. 92-98 riideid ja heal juhul ühe meeldiva asja kuulutuse kohta leiab… Kui hakata ükshaaval ostma, siis tuleb postikulu kokku palju suurem ja lõppkokkuvõttes võib see summagi sarnane tulla. Pealegi minu jaoks mängiks olulist rolli see, et sa ei ela linnas, ning linna poodlema tulek on juba omaette ettevõtmine (kusjuures tuleku kulu on palju suurem kui antud hetkel postikulu). Ja siis ka leiad poest ehk ainult pooled vajaminevad asjad…
Teisest küljest antud situatsiooni arvestades kindlasti küsi soodustust. Iga normaalne inimene annab nii suure ostu puhul soodustust. Kui palju normaalne küsida oleks, ei oska öelda. Katsu ise välja mõelda, no 10-15% on igal juhul normaalne küsida. See on juba läbirääkimiste küsimus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub paljuvõitu maksta kasutatud asjade eest 150 eur:i. Kui ikka asju vaja, küsiksin igal juhul soodukat. Ei tea, kus täpselt asud, aga näit. Prismades lasteasjadel veel soodukad, vaataksin parem seal ringi ja saaksin ikkagi uue asja. Ka Lindexist, Popi:st võib veel lahedaid asju leida, kuigi enamus allahinnatud kaubast ära ostetud jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

http://www.ebay.com/itm/50-pcs-USED-BABY-GIRL-12-18-MONTHS-12M-18-MONTHS-SPRING-SUMMER-CLOTHES-LOT-/310377699400?pt=US_Baby_Toddler_Girls_Clothing&hash=item4843f3d848

Loogiline et niisugune asi ajab meil pea iga ema hulluks.
Ma kopereeruks sõbrannaga ja annaks tuld:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleneb, mis firma toariietega tegu. H&M, Lindexit Zarat jms. selle raha eest ei ostaks. Po.p, T2H ja Benettoni ostaks küll.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

5 eurot korraliku firma hästi hoitud kleidi, pükste, kampsuni vms eest on täitsa ok ju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võib olla jäi mul midagi märkamata.
Aga kui asjad on ikkagi oma käega välja valitud. Mitte päris 1 nr. Ikkagi mingi väike vahemik.

Siis küsiks allahindlust. Kui ei saa soodsamalt, siis vaataks kriitilise pilguga üle, kas ikka on neis KÕIKI vaja. Aga ostaks küll.

Ühehaaval ostes läheb ju palju aega + raha mööda poode/kaltsukaid/interneti tuulamise peale + siis netis vastavalt erinevad postikulud jne.

Mingit müüa poolt kokkupandud kotti muidugi ei osta. Ka oluliselt odavama raha eest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

paneks esemed eraldi müüki (asjadest eraldi pildi ja albumisse, hind ja suurus juurde), sest tõenäosus, et keegi kõiki riideid korraga soovib, mis sul pakkuda, on üsna väike. kui siiski leidub inimene, kel soovi korraga osta, siis saab ta seda teha nii või naa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei pea seda paljuks, aga ega ausalt 1-2 euri eest ikka miskit ilusat ja veel kvaliteetset ei saa, see ebays näidatud komplekt tuleks ju USA-st siis lisanduks veel igasugu makse ja kokkuvõtteks veel kallimgi.
See jutt ka, et vaata prismast, nu minu arvates ei saa sealtki paari euroga tükk miskit ja need odavamad toariided seal ei hiilga minumeelest ei kvaliteedi ega ka välimusega.
Eks alet võib alati küsida, äkki saabki.
30 riideeset pole sugugi palju, mul kummutis ikka korraga hulga rohkem kasutusel, eks kindlasti saaks ka vähemaga aga meile sobib nii.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 50 )

Esileht Väikelaps Kas 30 riideeseme eest 150 Eurot oleks ok maksta?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.