Teema: Kas aastavahetusel mõni NALJAsaade ka oli?
Vaatan telekat haruharva, aga mõtlesin, et võiks midagi lõbusat päeva lõpetamiseks vaadata. Leidsin Edekabeli, mis oli aga väga mage. Siis leidsin Õnne 13 aastavahetuse eri – no mis möga see veel oli??? Kas see pidi kuskilt otsast humoorikas olema? Kas oskate ehk mõnd vaimukat aastavahetuse saadet soovitada, mis mul telekavas kahe silma vahele on jäänud?
Jaa, “Eesti nüüd siis vabariik”. Muhe vaatamine igatahes.
Õnne oli tõesti nagu eelmiste aastate kehvem koopia. Edekabel venis ja venis, ei viitsinud lõpuni vaadatagi.
See 2015.aasta Kinoteatri lavastus oli päris hea, aga arvatavasti kunagi juba nähtud (mul polnud) 31.12 kell 16.40 ETVs. Uutest oli küll kõik mingi möga, tõepoolest, nagu igal aastal (ma tõesti ei tea, mis naljasoone “kõrgus” on inimestel, kes Edekabelit igal aastal fännavad). Üldse käiati 7-2 a vanu saateid ja uutest polnud ka midagi võtta
Minu arust oli Õnne 13 just hea. Ei ponnistanud naba paigast, olid ise. Ja kuskil kell 2 öösel näitas Tujurikkuja parimaid palasid, see oli küll naljakas 🙂
Mina vaatan just sügava kahjutundega, mis “ENSV-st” saanud on. Kunagi oli ülimalt vaimukas, praeguseks pole isegi mitte haledat varju alles jäänud. Mitte mingit sündmustikku ju enam ei ole.
Nali on hetkel ülepolitiseeritud. nalja ei saagi enam teha, sellel on kohe traagilised tagajärjed.
Sellel aastavahetusel polnud ühtegi naljakat naljasaadet. Pigem ajasid mõned ERR-i klipid vihaseks: nt see “Palja tagumiku laul” Põldvere ja veel kellegagi, see oli ju tegelikult lihtsate ja vaesuvate inimeste üle irvitamine.
On muidugi erakonnad, mille üle võib Eestis alati vabalt nalja teha. Seegi “nali” on tülgastav.
Mina vaatan just sügava kahjutundega, mis “ENSV-st” saanud on. Kunagi oli ülimalt vaimukas, praeguseks pole isegi mitte haledat varju alles jäänud. Mitte mingit sündmustikku ju enam ei ole.
Jah, eks on üle oma aja lastud minna venitamisega. Nüüd koosneb see peamiselt üksteisele vassimisest ja valetamisest, millega siis püütakse nalja ka teha, et kõik valetavad küigile ja see peaks olema nali. Tegelikult on sellise sisuga üksjagu saateid tehtud ja mulle need üldse ei sobi kuidagi. Köök oli samasugune – kõik valetasid kõigile, isegi tavalisi asju.
Kuid head nalja ongi raske teha.
Ensv meeldis mulle enne seda. Ja selle vassimisega võiks olla seotud ikka üks tegelaskuju, kes ongi taolist tüüpi, mitte kõik.
Ma ei saa aru, miks seda Edekabelit kiideti. Võib-olla sellepärast, et mõnel varasemal aastal on veel kehvem olnud, üleüldse mingi poliitiline paskvill. Nüüd jäi pidama oma leivanumbri Priimägi peale, kuid no 10 aastaga saab ka sellest naljast isu täis… õnneks ei teinud Rauda ja Savisaart, nagu üks teine koomik igal aastal.
Me oleme juba aastaid aastavahetusel sõpradega väljas, aga vaatame ära selle filmi, kus see teener koperdab ja kõik toimub nii nagu iga aasta, kusjuures iga kord, kui see vana mees koperdab -tõstame klaasi. Meile piisab sellest, öösel vaatasime ära Tujurikkuja parimad palad. Selleks ajaks ajas juba kõik naerma.
Hale jah, et isegi aastavahetuseks ükski kanal midagi head teha ei viitsi või tõesti ei suuda.
Ei märganud küll, et midagi naljakat oleks jooksnud
Minu arust see Kethi Uibomägi oli uudistesaates tunduvalt koomilisem kui nüüdne paroodia. See nägude tegemine ja eneseimetlus olid lihtsalt võrratud.
Minu arust see Kethi Uibomägi oli uudistesaates tunduvalt koomilisem kui nüüdne paroodia. See nägude tegemine ja eneseimetlus olid lihtsalt võrratud.
Priimägi originaalis on ka koomilisem.
TV faktoris oli häid lõike.
ETV pealt ikka nalja tuli. Edekabel oli seekord lati alt läbi jooks. Kanal2 ei näidanud vist üldse nalja. Ma ise olin põhiliselt ETV peal ja nii ka enamus vaatajaid, kui uskuda eelmise nädala teletopi uuringut (Kantar Emor). Kümnest saatest üheksa olid ETV saated vana aasta õhtul. vms
Ma ei tea miks nad üldse üritavad, pangu mingid vanad meelejahutajad peale ja näidaku päkapikumütsides kasside pilte või ma ei tea, lasku algusaegade tujurikkujaid ringi käia, oleks asjalikum.
lasku algusaegade tujurikkujaid ringi käia, oleks asjalikum.
ETV ju nii teebki.
#4111323:
lasku algusaegade tujurikkujaid ringi käia, oleks asjalikum.
ETV ju nii teebki.
Mina küll seda ammust lund uuesti vaadata ei viitsi.
Kes Tujurikkuja tekste kirjutas, miks ta jätkata ei suuda? Kui Sepp ja Avandi surmani väsinud, saaks ju mõned teised näitlejad ka neid mängida.
ENSV ei istunud, ei pakkunud mitte mingit uut emotsiooni.
“Õnne 13” meeldis, sai muhedalt muiata. (v.a. Saagim, aga see selleks)
Edekabel oli nii-ja-naa, aga parem kui mõnel vahepealsel aastal siin. ETV saatevigad oli ka lõbus – seda võiks teised kanalid ka teha, alati on naljakas.
Aastavahetuse teleprogrammi staar oli ikkagi president. Ülesastumised “Õnne 13”-s, mõnes mõttes ka Edekabelis ja lõpuks tugev kõne iseendana.
ENSV ei istunud, ei pakkunud mitte mingit uut emotsiooni.
“Õnne 13” meeldis, sai muhedalt muiata. (v.a. Saagim, aga see selleks)
Edekabel oli nii-ja-naa, aga parem kui mõnel vahepealsel aastal siin. ETV saatevigad oli ka lõbus – seda võiks teised kanalid ka teha, alati on naljakas.
Aastavahetuse teleprogrammi staar oli ikkagi president. Ülesastumised “Õnne 13”-s, mõnes mõttes ka Edekabelis ja lõpuks tugev kõne iseendana.
Ma ei leia “Saatevigasid” ETV kavast. Millal see oli?
Seesama eelmainitud “TV-faktor”: https://etv.err.ee/1608822325/tv-faktor
Praegu ise avastasin ETV-st sellise aastavahetuse saate nagu “Mis valesti, see uuesti” – pean ütlema, et see mulle täitsa meeldis, pani kohati täitsa naerma.
Ma ei leidnud sealt ühtegi klippi, mis naerma ajaks.
Ma ei leidnud sealt ühtegi klippi, mis naerma ajaks.
Ahah
Praegu ise avastasin ETV-st sellise aastavahetuse saate nagu “Mis valesti, see uuesti” – pean ütlema, et see mulle täitsa meeldis, pani kohati täitsa naerma.
Jaa, selle saate teises osas oli minu jaoks naljakamaid nalju rohkem kui esimeses aga pidasin piisavalt naljakaks, et mõlemaid teist korda veel vaadata.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.