Esileht Ajaviite- ja muud jutud “Kas abielu peab Eestis jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?”

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 276 )

Teema: “Kas abielu peab Eestis jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?”

Postitas:
Kägu

Kulutame 2 miljonit eurot, et saada vastus pealkirjas esitatud küsimusele?? Kui keegi veel tuleb minu käest nuruma raha lastehaiglale, lastekodule või paljulapselistele, saadan nad konkreetselt p**sse! Kui riik ei hooli rahast, miks mina pean üle võtma riigi kohustused.

Sellele 2 miljonile eurole lisandub veel  “huvigruppide” propagandakulu.

Masendav riik, masendav valitsus.

+76
-13
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Vastus kusimesele: EI</p>

+6
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis nüüd lahti?

Sotsidel on elu puhta perse keeratud, et perekoolis lausa juba iga päev jaurata kästakse?
Või jõuab siia lausa proua kroonilse umbusaldusmeistri trollikari? Eks ta suht s..tt seis küll, kui sind mitte keegi enam tõsiselt ei võta….

+13
-47
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 30 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ma vastan EI.

See oleks mu protestihääl kogu valitsuse tegevusele. Küsimus ei paku pinget.

+35
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma vastan EI.

See oleks mu protestihääl kogu valitsuse tegevusele. Küsimus ei paku pinget.

Ma vastan JAH ning see lihtsalt on minu arvamus.

+19
-27
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina võin küll hääletusel osaleda. Vastaksin ei, kui kooseluseadust enne ei ratifitseerita, jah, kui kooseluseadus hakkab eelnevalt toimima.

Huvitav, miks hääletamine nii palju maksab? Kas see digisüsteemi paar päeva toimimas ja turvalisena hoidmine maksab tõesti nii palju? Või makstakse seal hääletuskastide juures istujatele hiigelpalka? Või ei sobi valimistel üles ehitatud digiplatvorm miskipärast ja peab uue otsast peale tegema?

+29
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Huvitav, miks hääletamine nii palju maksab?

Sest see reaalselt ei maksagi nii palju.

Saar ja Kallas vaatasid lakke, jagasid oma Vabadussambale kulutatud rahasumma (8,5 miljonit) neljaga ja andsid trollidele korralduse seda saadud tulemust igal pool levitada.

Näed ise, et isegi perekoolis levitavad.

+9
-26
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Selles suhtes olen nõus, et rääkimata mingitest harvikhaigustest, mida haigekassa ei toeta, siis ka haiglad küsivad järjepanu toetusi, et osta mõni aparaat, millega saaks paremini diagnoosida haigusi ja asju hästi varakult, kuna riik ju sellele ei kuluta (kuigi pikemas perspektiivis tuleb igasugune ennetamine ja krooniliste haiguste ravi riigile soodsam kui invaliidide ülalpidamine (paljudel kroonilistel haigustel on nii, et hea raviga funktsioneerivad inimesed suurepäraselt või hästi, ilma aga invaliidistuvad).

Ühes teises küsimuses ma vastasin, aga kopeerin siia ka, et mida võiks hoopis selliste asjade asemel küsida:

* Kas ja milliste harvikhaiguste ravi võiks riik veel toetada?

* Kas eutanaasia seadustada?

* Kas pensionäridel võiks tervislikel põhjustel olla esmane abi tasuta ? (Näiteks liikumispuudega pensionäril 1-2x nädalas poeskäimise abistaja)

* Kas peaks riigikogulaste ja ministrite palga siduma miinimumpalgaga (näiteks 3-4 miinimumpalka teeb riigikogulase palga)?

* Kas võiks pensioni suuruse siduda ainult tööstaažiga ja töö iseloomuga (mida kauem töötad ja mida tervistkahjustavam töö, seda suuren pension)?

* Kas tuleks muuta loomakaitseseadusi karmimaks? (Viimane näide, kus üle 55 000 euro PRIA toetusi saanud loomaomanikul olid nälgivad lehmad (ja surnud vasikad) läbisegi laudas piinlemas, piltidelt näha kuidas kõik uppus nende väljaheidetesse, sh joogivesi. Keegi neid ei aidanud, loomi ära ei võetud ja midagi omanikule ei tehtud.

* Kas tuleks teha seadus, mis keelustaks lageraie (nagu näiteks Norras)? Meie uus keskkonnaminister (keskharidusega, alustas majandust kui ka IT’d, aga kumbagi ei lõpetanud) ütles põhimõtteliselt, et rahvas ei tea midagi ja oli ka pigem Tartu tselluloositehase poolt (mis teadlaste uurimuste järgi võinuks Emajõge reostada).

* Kas haiguslehel olles võiks toetus hakata jooksma juba esimesest päevast? (Arstid ju nagunii kergekäeliselt ei anna haiguslehte ning kaotus on nagunii suur, et 70% keskmisest palgast vaid toetatakse – vaevalt keegi nii väga ilmaasjata jääks-pigem vastupidine probleem, et ei jääda, kuna ei saada hakkama, see tekitab jälle rohkemat haiguste levikut ).

Küsimusi on palju. Lisaks ka asendusemaduse seadustamine.

Uuel keskonnaministril on ka õigus, ega rahvas ei teagi suurt midagi. Lageraietega on majandatud rohkem kui 100 aastat, päevakorda on see aga tulnud viimastel aastatel. Lageraite keelustamisega sisuliselt lõpeb metsa majandamine. Seega tuleb välja arvutada, mis see igale inimesele maksma läheb. Kaldun arvama, et koos kompensatsioonidega erametsaomanikele tuleb see suurusjärk 100eur kuus iga eesti elaniku kohta. Seega tuleks siis küsida nii: Kas olete nõus lageraiete keelustamisega, kui teie igakuine sissetulek väheneb paarisaja eur võrra.

Kui metsamajandamine lõpeb, siis ei teki ka tulusid, millest tasuda maamaksu, jäävad laekumata riigimaksud, tuleb hüvutada erametsaomanikele saamata jäävad tulud jne.

Aga lahmida emotsioonide ajel ja toetada populistlike rohelisi on väga pinnapealne tegevus. Mis puutub Norrasse, siis Norra rikka riigina saab lubada palju, kui metsa pole palju ja matsamajandamine pole nagunii seal tulutoov, siis pole ju ka vahet kas lageraie on keelustatud või mitte. Ilmselt on see ka maksuküsimusega lahendatud, võib-olla maamaks on 0-ni viidud jne.

+6
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõustun. Meenutab velkom estonia kulu juba. Samasse klassi, ülemakstud.
See küsimus on üldse liigse tähelepanu all, meil on palju kibedamaid probleeme ja nõrku kohti. Sotsiaalvaldkonnas. Puuetega inimesed ja nende hooldajad. Näiteks. Ja et üks tööaasta võrdsustakas ühe pensioniaastaga.

+22
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, miks hääletamine nii palju maksab?

Sest see reaalselt ei maksagi nii palju.

Saar ja Kallas vaatasid lakke, jagasid oma Vabadussambale kulutatud rahasumma (8,5 miljonit) neljaga ja andsid trollidele korralduse seda saadud tulemust igal pool levitada.

Näed ise, et isegi perekoolis levitavad.

muidugi maksab. üle 500 jaoskonna, igas 8 inimest vähemalt 4 päeva tööl koos eelhääletusega

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See küsimus on üldse liigse tähelepanu all, meil on palju kibedamaid probleeme ja nõrku kohti.

Nõus, tõepoolest, liiga palju on tühikargajaid sel teemal.

Aga kas keegi seda oskaks seda kõike seletada. Tühisüdamed ju nõuavad, et homoabielusid ON vaja.
Valitsus vastab selle – ok, teeme siis ära!
Pannakse isegi koalitsioonilepingusse vastav punkt sisse.
Valitsus: Kui vastate enamuses, et soovite homoabielusid – teeme ka selle ära! Demakraatia peab ju olema!

Ja mida siis vastavad tühisüdamed? – Eeeeeei, me ei taha tegelt demokraatat ja valimist!
Meee eeei tahhaa miiiite midagi!

Kuidas seda seletada? Või mida te siis tahate? Tahate homoabielusid – hääetaga, et tahate. Ja saate oma tahtmise.
Te ei taha homoabielusid – siis pole mõtet ka ju sel teemal iga päev perekooliski karjuda ja teematada. Hääletage, et ei taha ja kogu video.
Kas te ÜLDSE teate, mida te siis tahate?

+10
-27
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kulutame 2 miljonit eurot, et saada vastus pealkirjas esitatud küsimusele?? Kui keegi veel tuleb minu käest nuruma raha lastehaiglale, lastekodule või paljulapselistele, saadan nad konkreetselt p**sse! Kui riik ei hooli rahast, miks mina pean üle võtma riigi kohustused.

Sellele 2 miljonile eurole lisandub veel “huvigruppide” propagandakulu.

Kusjuures praeguses seaduses on sees, et abielu on mehe ja naise vaheline liit.

§ 1. Abielu sõlmimise eeldused

(1) Abielu sõlmitakse mehe ja naise vahel.

https://www.riigiteataja.ee/akt/13240237

Ekrekad on võimul, riigikogus pole enamust, et võtta vastu seadust, et abielu ei ole mehe ja naise vaheline liit.  Selline raha raiskamine ajal kui iga euro on arvel, kui riigivõlg suureneb, on rumalus. Tõeline rumalus.  Ise tahavad targad mehed olla. Et ongi õigus oma rumalust levitada ? Mis siis kui viirus ei tagane ja ei tohigi ringi liikuda selleks ajaks ? neti hääletust nad ei taha, ehk siis jäetakse riigikodanikud hääleõigusest ilma. Eestlasi elab ju üle terve maakera. Et kõik peaksid tulema koju hääletama? Kus on inimeste MÕISTUS!!! Selline lollus ja rumalus. Ja veel irvitavad ka ,et neil ongi seda õigus levitada.

+23
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina vastan kindlasti “EI”, kuigi tegelikult on mul täiesti ükskõik abielust.

Minupärast võiks abielluda isegi oma vanaema või naabri kassiga, kes seda soovib.

+13
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See küsimus on üldse liigse tähelepanu all, meil on palju kibedamaid probleeme ja nõrku kohti.

Aga kas keegi seda oskaks seda kõike seletada. Tühisüdamed ju nõuavad, et homoabielusid ON vaja.

Valitsus: Kui vastate enamuses, et soovite homoabielusid – teeme ka selle ära! Demakraatia peab ju olema!

Ja mida siis vastavad tühisüdamed? – Eeeeeei, me ei taha tegelt demokraatat ja valimist!

Kuidas seda seletada? Või mida te siis tahate? Tahate homoabielusid – hääetaga, et tahate. Ja saate oma tahtmise.

Te ei taha homoabielusid – siis pole mõtet ka ju sel teemal iga päev perekooliski karjuda ja teematada. Hääletage, et ei taha ja kogu video.

Nii Martin Helme kui Jüri Ratas on öelnud, et kui rahvahääletuse võidab “ei”, siis nemad abielu muutma ei hakka ning Helme teatas, et ka kooseluseaduse rakendamist nemad ei plaani sel juhul. Küll plaanib Ekre hakata põhiseaduse muudatust menetlema, kui “jah” võidab. Kas hullemat silmakirjalikku “otsedemokraatiat” saab üldse välja mõelda, kui ainult “õige” vastus on siduv selle koalitsiooni jaoks?

+28
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Just selliste inimeste pärast, kes arvavad et naabri kassiga võib ka abielluda ongi seda referendumit vaja.</p>

+10
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui küsitlus tuleb, siis hääletan valitsuse vastu, mitte niivõrd seda küsimust.

+17
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis raha see 2 milli on õigupoolest. Ja oletame, et see jääb küsitlusele kulutamata. Et siis nagu lõpevad need muud nurumised ja kerjamised ja hädad? Eiusu.

Vastan jah. Olen perekonnausku. Abielu-usku. Mehe, naise ja nende ÜHISTE laste usku. Rahvusriigi usku.

+12
-22
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis raha see 2 milli on õigupoolest. Ja oletame, et see jääb küsitlusele kulutamata. Et siis nagu lõpevad need muud nurumised ja kerjamised ja hädad? Eiusu.

Vastan jah. Olen perekonnausku. Abielu-usku. Mehe, naise ja nende ÜHISTE laste usku. Rahvusriigi usku.

Kuidas abielu ja rahvusriik seotud on? Võtame eestlastest homodelt kui rahva reeturitelt kodakondsuse ära? Siis palun samasse nimekirja ka lastetud inimesed panna, sest nad pole oma kohustust riigi ees täitnud.

Homoseksuaalsed inimesed on alati olemas olnud ja ka Eestis. On nad talusid pidanud ja Vabadussõjas võidelda ja laulvas revolutsioonis kaasa löönud. Isegi Riigikogu spiiker on olnud üsna hiljutigi ja mingit homodiktatuuri ei olnud.

+19
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagunii on see varsti tavaline. Nii 10-20aasta pärast.
Varem on ju ka olnud rangeid kombeid. Nt abieluta koos ei olnud sünnis elada. Lahutada polnud sünnis. Üksikema oli lits lapsega.
Aga kõik muutub.

+15
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kusjuures ma ei imesta, kui tulebki selline kampaania a la vasta ei ja saadame Riigikogu laiali, kukutame selle valitsuse, läkitame Jüri varumängijate pingile vms.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täpselt. Nende ajud on nii kuramuse krussis, et siga ka ei söö. Väga hästi kirjutasid lahti.
Milleks meil üldse valimised on? Las LGBT paneb ministrid paika ja nii jäägugi. Valimised lõhestavad tõestatavalt ja on üldse kõige julmem poliitmäng, mis välja on mõeldud. Kallis ka.

Noh, homod, teile see kindlasti meeldiks. Mis me ikka rahvast lõhestame iga mõne aasta takka – Pärnitsale uus kleit ja presidendiks, Keio Soomelt peaministriks, Haber sotsministriks, Piller IT-ministriks, kaitseministrit pole vajagi, meid kaitsevad Biden ja Kamala, feministeerium ajab kõik ülejäänud asjad ära nüüd ja igavesti, aamen.

Lõpp lõhestamisele, kogu võim homodele ja hipsteritele! Kõigil Ukrainast ostetud lapsukestel ühised vanemad, kogu Eesti on üks suur lasteaed ja õhtul tõmbab traktor … vabandust  kaugjuhitav robot kõigile teki peale ja suur ühine sooneutraalne abielu läheb lahti.

Aga ma tahan näha, millist nalja hakkab saama selles suures homolasteaias, kui te olete kõik maailma moslemid siia elama kutsunud. Politseid ju ka enam siis pole. Edu!

Mida te kaagutate iga päev kümme teemat siia, me teame niigi, mida te tahate, aitab juba.

Loomulikult hääletan JAH.

+9
-21
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 55 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Mehe, naise ja nende ÜHISTE laste usku.

Tänapäeval on jah kombeks nii, et Mardi lapsed, Monika lapsed ja siis tavaliselt vähemalt üks ühine.

+22
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

EKRE lubab – tegeleme tavainimese probleemidega – tegeleb mõttetu triviaalse teemaga, jätab tavalised ja hädas olevad inimesed veel suuremasse hätta.

Selle mõttetu triviaalse teemaga tegelete TEIE. Enne teie kõrvulukustavat kisa polnud vaja sellega tegelda. Poleks mõttessegi tulnud. Nüüd kahjuks peab aega ja raha raiskama teiesuguste tujude täitmiseks. Te olete rahva kurnajad.

+4
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii Martin Helme kui Jüri Ratas on öelnud, et kui rahvahääletuse võidab “ei”, siis nemad abielu muutma ei hakka ning Helme teatas, et ka kooseluseaduse rakendamist nemad ei plaani sel juhul.

Pole kindel.
Ratast ma ei tea, aga Helme on küll öelnud, et nii nagu rahvas hääletab, nii saab olema.
Kui linki tahad, siis kuula tre raadiot, saad oma lingi. Pigem otsi ise link, kus Ratas oleks öelnud, et ei hakka muutma.

Aga ma vist sain juba oma küsimusele vastuse, et miks tühikad seda hääletust nii väga ikkagi kardavad ja seepärast ka see valjuhäälne jauramine – sest enamus ikkagi hääletab mehe ja naise poolt.

Reporter tegi täna sama polli ja tuli tulemus, et 83 on poolt ja vaid 17 tühikat vastu.
Ok, tühikad vihkavad Postimeest, Reporterit jne vähe pisutki vabamat meediat, aga vähemuses oleks nad isegi oma EPL-i või telfi samasuguses pollis.
Mingist rahast on neil otseloomulikult jumalast savi, lihtsalt sellega on jube hea kisada ja vehkida.

+2
-22
Please wait...

Postitas:
Kägu

Noh, homod, teile see kindlasti meeldiks. Mis me ikka rahvast lõhestame iga mõne aasta takka – Pärnitsale uus kleit ja presidendiks, Keio Soomelt peaministriks, Haber sotsministriks, Piller IT-ministriks, kaitseministrit pole vajagi, meid kaitsevad Biden ja Kamala, feministeerium ajab kõik ülejäänud asjad ära nüüd ja igavesti, aamen.

Kõige naljakam on see, et tõenäoliselt oleks niimoodi täiesti suvaliselt (kas või niimoodi seksuaalse sättumuse või silmavärvi või muu sellise arbitraase tunnuse alusel) valitud ministrid ikkagi paremad kui EKRE senised on olnud, ei peaks 18 kuu jooksul kuut välja vahetama. Sest noh, kui täiesti juhuslikult valida, siis on tõenäoline, et saab ikka parem kui Kingo.

+17
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sellele 2 miljonile eurole lisandub veel “huvigruppide” propagandakulu.

Kusjuures praeguses seaduses on sees, et abielu on mehe ja naise vaheline liit.

§ 1. Abielu sõlmimise eeldused

(1) Abielu sõlmitakse mehe ja naise vahel.

https://www.riigiteataja.ee/akt/13240237

Ekrekad on võimul, riigikogus pole enamust, et võtta vastu seadust, et abielu ei ole mehe ja naise vaheline liit. Selline raha raiskamine ajal kui iga euro on arvel, kui riigivõlg suureneb, on rumalus. Tõeline rumalus. Ise tahavad targad mehed olla. Et ongi õigus oma rumalust levitada ? Mis siis kui viirus ei tagane ja ei tohigi ringi liikuda selleks ajaks ? neti hääletust nad ei taha, ehk siis jäetakse riigikodanikud hääleõigusest ilma. Eestlasi elab ju üle terve maakera. Et kõik peaksid tulema koju hääletama? Kus on inimeste MÕISTUS!!! Selline lollus ja rumalus. Ja veel irvitavad ka ,et neil ongi seda õigus levitada.

Kuidas saab nii tobe olla? Tõsiselt küsin. Ma ei viitsi isegi sulle seletama hakata, kuidas on iga sõna su jutukesest puhas absurd ja ignorants. Miks te võitlete omatehtud vaenlasega?

+2
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastan ei. Ma ei võta endale õigust öelda, kes tohib ja kes ei tohi omavahel abielluda. Sama oluline põhjus ei ütlemiseks on, et mina tòlgendan seda hääletust kui umbusaldusavaldust valitsusele. Ei, ma ei usalda seda valitsust.

+15
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii Martin Helme kui Jüri Ratas on öelnud, et kui rahvahääletuse võidab “ei”, siis nemad abielu muutma ei hakka ning Helme teatas, et ka kooseluseaduse rakendamist nemad ei plaani sel juhul.

Pole kindel.

Ratast ma ei tea, aga Helme on küll öelnud, et nii nagu rahvas hääletab, nii saab olema.

Kui linki tahad, siis kuula tre raadiot, saad oma lingi. Pigem otsi ise link, kus Ratas oleks öelnud, et ei hakka muutma.

Aga ma vist sain juba oma küsimusele vastuse, et miks tühikad seda hääletust nii väga ikkagi kardavad ja seepärast ka see valjuhäälne jauramine – sest enamus ikkagi hääletab mehe ja naise poolt.

Reporter tegi täna sama polli ja tuli tulemus, et 83 on poolt ja vaid 17 tühikat vastu.

Ok, tühikad vihkavad Postimeest, Reporterit jne vähe pisutki vabamat meediat, aga vähemuses oleks nad isegi oma EPL-i või telfi samasuguses pollis.

Mingist rahast on neil otseloomulikult jumalast savi, lihtsalt sellega on jube hea kisada ja vehkida.

On selgelt öeldud: tööle hakatakse selles suunas, milline tuleb vastus. Kui idioodid tahavad endale ise häda kaela tõmmata, siis tõmbavad. Õudne on, aga see on rahva tahe.
Paraku paistab, et väga ei ole rahva tahe, ega muidu võetaks lausa palgaline ei-kampaaniategija tööle. Hirm on ikka üle mõistuse suur, kui selle kisa järgi otsustada, mis kostab.
Mis neil tühisüdametel ometi viga on? Demokraatia ei kõlba? Kardavad, et enamik ikka ei taha seda homoabielu oma elamisse lasta ja nüüd üritavad jõuga pressida. Järjest vastikumaks ennast teevad.
Konservatiivid on nõus arvestama referendumitulemustega. Tühisüdamed ei ole nõus üldse küsitlustki tegema.  See ütleb juba ise nende kohta kõik. Olgu nende tahe või peksame kõik puruks, nagu Ameerikas juba on. Kurnajad, ma kordan. Kiusajad ja kurnajad.

+8
-24
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Kas abielu peab Eestis jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?”

Vastus on EI pea.

Vastame kõik EI ja avaldame sellega umbusaldust valitsusele ning saadame Jüri erru!

+24
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastame kõik EI ja avaldame sellega umbusaldust valitsusele ning saadame Jüri erru!

mina tòlgendan seda hääletust kui umbusaldusavaldust valitsusele.

Näete, kuidas ajupesu töötab. Väga Tark ja Väga Ilus Naine Kaja Kallas viskas järjekordse lolluse õhku ja juba leidub iidolile fänne, kes täpselt nii teevadki. Omaenda mõtlemine puudub täielikult.

Muide, aastaid parasiteerisid täies elujõus noored homod sotsminni rahade peal, häbenematult, ja kui ekre poleks jaole saanud, jätkaks see summa ka edaspidi kasvamist. Raha, mis oleks pidanud minema puudelistele ja vanadele, jagati laiali noortele tööjõulistele homoaktivistidele soojadeks propagandistikohtadeks. Ei, neil ei ole häbi.

Ja nüüd kisate raha pärast, mis läheks küsitlusele normaalsuse ja laste kaitseks? Jätke oma pressing ja kius ning küsitlus jääb ära. Mida kõvemini karjute, seda kindlamalt seda vaja on ja seda rohkem mobiliseerite inimesi vastama JAH. Nii et jõudu!

+11
-25
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 276 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud “Kas abielu peab Eestis jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?”