Esileht Ajaviite- ja muud jutud “Kas abielu peab Eestis jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?”

Näitan 30 postitust - vahemik 241 kuni 270 (kokku 276 )

Teema: “Kas abielu peab Eestis jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?”

Postitas:
Kägu

See, et see sinu jaoks utoopia on, ei tähenda, et see on tegelikkuses kättesaamatu.

Mina muuseas tulen perest, kus ema- isa on 60 aastat abielus olnud ja koos elanud. Samuti on minu õe, venna ja minu enda abielud olnud vähemalt seni pikaealised ja ideaalilähedased. Aga see, et minul on hästi, ei tähenda, et ma maailmas lahtiste silmadega ringi ei käi. Kui palju oli sel ajal, mil lahutus oli mõeldamatu küll kultuurilistel küll majanduslikel põhjustel, inimesi, kes selles elu lõpuni kestvas abielus olid õnnetud. Miks soovida taga aega, mil oli normaalne elu lõpuni ebasobvas suhtes piinelda. Imelik unistus minu meelest.

😀 Tüüpiline homoabielude pooldaja: “ma ise olen hetero ja mul on õnnelik abielu, aga ma ei usu või ei taha, et teistel võiks ka midagi sellist olla”.

Teistele propab lahutusi, hooramist, homosuhteid jne. Eemaletõukav silmakirjalikkus ja selliseid inimesi on paraku palju.

+1
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 25 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Nt Eestis on age of consent 14 eluaastat, minu meelest võiks see vabalt pigem 16 olla, miks EKRE selle osas midagi ära ei tee, et lapsi kaitsta?

EKRE on teinud algatusi selle kohta. Konsensust pole.

https://epl.delfi.ee/arvamus/lugeja-kiri-ekre-poliitik-lubatud-seksuaalsuhte-vanusepiir-voiks-olla-18-eluaastat?id=90724099

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Eks kõikidele nendele kirjeldatud probleemidele lahenduste leidmisega tuleb tegeleda. Meditsiin on selles osas palju tööd teinud ja tuleks edasi tegeleda (nt kehaväline viljastamine, mis aitab paljusid).

Pigem on asi selles, et tänapäeval paljud ei soovi lapsi.

Selles on ka asi, aga paraku on ka viljatusravi kliinikud rahvast täis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ma Perekooli pereelu rubriiki vaatan, siis ma seal küll mingit heteroseksuaalsete abielude pühadust ei näe, aga kohe kui homoabielud on jutuks, siis muutuvad need kärgpered, elatised  jms nii pühaks.

+2
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mehe ja naise abielu on uut elu loov ja seega on mehe ja naise vaheline armastav, truu ja elukestev abielu

Sel juhul tuleks päris kindlasti abieluseadust muuta, sest vaadates statistikat, ei tähenda abielu praegu ühtegi neist loetletud asjadest, ei truudust, ei elukestvust, ei elu loovat (palju on lastetuid paare, vaata iivet).

Sellise utoopilise ideaali saavutamiseks tuleks kindlasti seadust muuta ja sätestada, et abielu on vaid kiriklik, ilma lahutamisõiguseta institutsioon, kusjuures truuduse murdmist karistatakse kirikuvande või muu hullu sanktsiooniga.

See, et see sinu jaoks utoopia on, ei tähenda, et see on tegelikkuses kättesaamatu.

Eks kõikidele nendele kirjeldatud probleemidele lahenduste leidmisega tuleb tegeleda. Meditsiin on selles osas palju tööd teinud ja tuleks edasi tegeleda (nt kehaväline viljastamine, mis aitab paljusid).

Palju siis tegeletakse nt truuduse propageerimisega – ainult SAPKT tegeleb. Tervise Arengu Instituut propageerib näiteks üheöösuhteid: “Tee Eestile teene, kasuta juhusuhtes kondoomi”. See, millest kirjutad (kurb statistika: lahutused, hooramised jmt) on kõik juba sellise propa kurb tagajärg. Ning seetõttu tulebki mehe ja naise vahelist abielu kaitsta.

Sa oled see naiivne, kes usub, et enne kondoomireklaame ei hooratud ega toodud koju naisele suguhaiguseid?

Eks seda võiksid ikka ise uurida, millal ja kuidas patt maailma tuli. Aga küsimus on ju selles, et kuhu poole püüelda, mida ideaaliks seada, mida tunnustada ja mida mitte.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tüüpiline homoabielude pooldaja: “ma ise olen hetero ja mul on õnnelik abielu, aga ma ei usu või ei taha, et teistel võiks ka midagi sellist olla”.

Muidugi ma usun, et teistel võib nii olla aga mitte miski ei takista seda ideaalset abielu ka mitte siis kui homoabielud on võimalikud. Kas sa tõesti usud, et “ideaalsesse” ( sinu mõistes ideaalsesse) suhtesse on võimalik väevõimuga sundida? Ja pikaajalisi kooselusid on ka homode puhul olemas. Miks mitte anda inimestele valida, mis nende jaoks ideaal on? Kõigi inimeste jaoks ei tundu ju pikk heterokooselu ideaalne.

+2
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tüüpiline homoabielude pooldaja: “ma ise olen hetero ja mul on õnnelik abielu, aga ma ei usu või ei taha, et teistel võiks ka midagi sellist olla”.

Muidugi ma usun, et teistel võib nii olla aga mitte miski ei takista seda ideaalset abielu ka mitte siis kui homoabielud on võimalikud. Kas sa tõesti usud, et “ideaalsesse” ( sinu mõistes ideaalsesse) suhtesse on võimalik väevõimuga sundida? Ja pikaajalisi kooselusid on ka homode puhul olemas. Miks mitte anda inimestele valida, mis nende jaoks ideaal on? Kõigi inimeste jaoks ei tundu ju pikk heterokooselu ideaalne.

Sest see kahjustab ümberolevate inimeste elusid ja seda juba ülalpool nimetatud põhjustel. Ma ei hakka rohkem ennast kordama, keri tagasi ja loe.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest see kahjustab ümberolevate inimeste elusid ja seda juba ülalpool nimetatud põhjustel. Ma ei hakka rohkem ennast kordama, keri tagasi ja loe.

Ja kui need inimesed oleksid sunnitult õnnetus abielus kahjustaks sinu arvates kuidagi vähem?

Aga homoaktivistid on ju JUBA NÄIDANUD, et nende ajusid saab pesta

Milline loogika… Selle järgi peaks heteroabielud kindlasti maamunalt kaotama, sest heterote hulgas on fašiste, lapikmaalasi, lastele MMS jootjaid, kristalliuskujaid ja teisi ajupestuid.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui need inimesed oleksid sunnitult õnnetus abielus kahjustaks sinu arvates kuidagi vähem?

Aga homoaktivistid on ju JUBA NÄIDANUD, et nende ajusid saab pesta

Milline loogika… Selle järgi peaks heteroabielud kindlasti maamunalt kaotama, sest heterote hulgas on fašiste, lapikmaalasi, lastele MMS jootjaid, kristalliuskujaid ja teisi ajupestuid.

Aga kes neid sunnib? Abielu on ikka vaba valik. Võimalus on ju ka üksi elada oma elu, kui abielu ei sobi. Keegi ei sunni abielluma, see on ikka enda tehtud otsus.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sel juhul tuleks päris kindlasti abieluseadust muuta, sest vaadates statistikat, ei tähenda abielu praegu ühtegi neist loetletud asjadest, ei truudust, ei elukestvust, ei elu loovat (palju on lastetuid paare, vaata iivet).

Aga peaks tähendama. Ja selles suunas tuleks töötada, mitte veel rohkem kiilu taguma niigi haprasse institutsiooni.

Sellise utoopilise ideaali saavutamiseks tuleks kindlasti seadust muuta ja sätestada, et abielu on vaid kiriklik, ilma lahutamisõiguseta institutsioon, kusjuures truuduse murdmist karistatakse kirikuvande või muu hullu sanktsiooniga.

Sellist jaburust võib ainult homoaktivisti aju genereerida. Muidugi peaks abielu olema truu. Truudusetuse karistus ongi abielulahutus ja ühiskondlik hukkamõist. Piisab. Teie sanktsioonid on aga alati üle võlli, nagu kogu teie ideoloogiagi.

+1
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 55 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis on neil asjadel pistmist abieluga? Teil on ikka oma ajupesutsoon – kes usub lapikut maad, kes homoabielu. Lapiku maa uskumine ei kahjusta eriti kedagi, aga homondus kahjustab kõiki juurtest ladvani. Ei ole mõtet vaielda, teie olete tõestanud oma pestavust. Sest ükski ilma ajupesuta ei saa pooldada niivõrd destruktiivset asja.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tervise Arengu Instituut propageerib näiteks üheöösuhteid: “Tee Eestile teene, kasuta juhusuhtes kondoomi”. See, millest kirjutad (kurb statistika: lahutused, hooramised jmt) on kõik juba sellise propa kurb tagajärg. Ning seetõttu tulebki mehe ja naise vahelist abielu kaitsta.

Väga õige. Ja seda teeb tervise arengu instituut! Vot see on lapik maa. See TAI küsib veel plakatitel, et ega sa ei häbene, et sul on peenis veits viltu? WTF?

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nt Eestis on age of consent 14 eluaastat, minu meelest võiks see vabalt pigem 16 olla, miks EKRE selle osas midagi ära ei tee, et lapsi kaitsta?

EKRE on teinud algatusi selle kohta. Konsensust pole.

https://epl.delfi.ee/arvamus/lugeja-kiri-ekre-poliitik-lubatud-seksuaalsuhte-vanusepiir-voiks-olla-18-eluaastat?id=90724099

Pedofiilid pidurdavad. Ja siis tullakse veel rääkima, et ei käod küll pedofiiliat poolda. Pooldavad, ja kuidas veel. Sest ekre ju ei poolda, järelikult on pedofiilia väga hea.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näiteks lapsed. Pigem kaitstakse neid üha enam ja enam, võibolla juba liigagi, kõige eest – ja pole mingit alust arvata, et homoabielude seadustamine seda tendentsi muudaks.

Kui pime peab olema? Homoabielude seadustamine, millega kaasneb lapsendamisõigus, seab just lapsed veelgi suuremasse ohtu.
Selliste põmmpeadega vaidlemise eest peaks tõesti palka saama. Kas Jüristo kontor ei tahaks ka mind palgale võtta? No et taset hoida või nii.
Te ei suvatse läbi näha, mis on kogu selle agenda taga. Ei ole nii, et kõik homopaarid on nii nunnud ja tublid issid, nagu seda ühte paari meile promotakse. Selle taga on suur ja räpane äri ja kõik pole Haberid ja Pillerid, kes võib-olla tõesti kasvatavad oma lapsi hästi. Kui kõrvale jätta see, et nad oma ego nimel jätsid oma lapsed emast ilma, seega mingid kuldsüdamed nad kindlasti ei ole.
Aga peale nende on ja saab olema hordidena pedofiile, kes abielluvad, lapsendavad ja siis  … Neil on ju täiesti legaalne võimalus. Nüüd küsite linki? Delfi ja Päevaleht pole sellest kirjutanud, järelikult pole olemas, eks? Küll ükskord tuleb kõik päevavalgele.
Kust need homod peale kasvavad? Aga neist, keda on lapsena ära kasutatud. See on fakt ja pole vaja kisama pista.
Te ei saa aru, mida te teete. Lastele. Noh, lolli massi abil on maailmas alati tehtud suuri kuritegusid. Pane massid uskuma, et see kõik on jube õilis, ja nad karjuvad selle poolt, pole kahtlustki. Kunagi, kui kõik see psk avalikuks saab, katkub ehk mõni sallijakägugi juukseid, et mida ma küll tegin.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sel juhul tuleks päris kindlasti abieluseadust muuta, sest vaadates statistikat, ei tähenda abielu praegu ühtegi neist loetletud asjadest, ei truudust, ei elukestvust, ei elu loovat

Ja homod arvavad, et see on just nagu neile loodud?

+1
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Näiteks lapsed. Pigem kaitstakse neid üha enam ja enam, võibolla juba liigagi, kõige eest – ja pole mingit alust arvata, et homoabielude seadustamine seda tendentsi muudaks.

Kui pime peab olema? Homoabielude seadustamine, millega kaasneb lapsendamisõigus, seab just lapsed veelgi suuremasse ohtu.

Selliste põmmpeadega vaidlemise eest peaks tõesti palka saama. Kas Jüristo kontor ei tahaks ka mind palgale võtta? No et taset hoida või nii.

Te ei suvatse läbi näha, mis on kogu selle agenda taga. Ei ole nii, et kõik homopaarid on nii nunnud ja tublid issid, nagu seda ühte paari meile promotakse. Selle taga on suur ja räpane äri ja kõik pole Haberid ja Pillerid, kes võib-olla tõesti kasvatavad oma lapsi hästi. Kui kõrvale jätta see, et nad oma ego nimel jätsid oma lapsed emast ilma, seega mingid kuldsüdamed nad kindlasti ei ole.

Aga peale nende on ja saab olema hordidena pedofiile, kes abielluvad, lapsendavad ja siis … Neil on ju täiesti legaalne võimalus. Nüüd küsite linki? Delfi ja Päevaleht pole sellest kirjutanud, järelikult pole olemas, eks? Küll ükskord tuleb kõik päevavalgele.

Kust need homod peale kasvavad? Aga neist, keda on lapsena ära kasutatud. See on fakt ja pole vaja kisama pista.

Te ei saa aru, mida te teete. Lastele. Noh, lolli massi abil on maailmas alati tehtud suuri kuritegusid. Pane massid uskuma, et see kõik on jube õilis, ja nad karjuvad selle poolt, pole kahtlustki. Kunagi, kui kõik see psk avalikuks saab, katkub ehk mõni sallijakägugi juukseid, et mida ma küll tegin.

Ja mis takistab pedofiilil praegu täpselt sama tegemast? Nii lapsendamine kui abiellumine eesmärgiga uue abikaasa last ära kasutama hakata on täiesti võimalikud.

Või sa kujutad ette, et kui homoabielud muutuvad seaduslikuks, siis ametnikud hakkavad mingit taustakontrolli tegemata homosid lastega üle külvama? Ei hakka. Lapsendamisele eelneb põhjalik kontroll ja et sellele vaatamata õnnestub mõnel pervol ikkagi laps saada, oleks täpselt sama (vähetõenäoline) kui praegu.

+4
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja mis takistab pedofiilil praegu täpselt sama tegemast? Nii lapsendamine kui abiellumine eesmärgiga uue abikaasa last ära kasutama hakata on täiesti võimalikud. Või sa kujutad ette, et kui homoabielud muutuvad seaduslikuks, siis ametnikud hakkavad mingit taustakontrolli tegemata homosid lastega üle külvama? Ei hakka. Lapsendamisele eelneb põhjalik kontroll ja et sellele vaatamata õnnestub mõnel pervol ikkagi laps saada, oleks täpselt sama (vähetõenäoline) kui praegu.

Vaata, ei ole vaja neid võimalusi juurde luua. Homode hulgas on pedofiilide protsent kõrgem kui heterotest abieluinimeste hulgas.
Sa võid siin plõksida ükshaaval ükskõik mis väite vastu, aga komplektis on kogu see agenda rõve ja rõveda tagamõttega. Ei tohi ust avada.

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen traditsioonide austaja. Paraku palju mehed ei suuda enda elukaaslastki teha ametlikuks abikaasaks, mis mehe-mehe või naise-naise abielust me räägime. Saame enne korda olemasoleva süsteemi!

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen traditsioonide austaja. Paraku palju mehed ei suuda enda elukaaslastki teha ametlikuks abikaasaks, mis mehe-mehe või naise-naise abielust me räägime. Saame enne korda olemasoleva süsteemi!

Nõus. Kui selle homopressingu mõneks ajaks kaelast ära saaks, saaks hakata tõsisemalt võtma seda, mis on pärisperekond ja selle tugevdamiseks tõeliselt töötama. Nüüd võiksid konservatiivid ja heterod näha, milleni see viib, kui oma abielu ja abikaasat hinnata ei oska.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Korda olemasoleva süsteemi=paneme heterod sunniviisiliselt abielluma?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Korda olemasoleva süsteemi=paneme heterod sunniviisiliselt abielluma?

Ma ei saa aru, mis sund ja mis sanktsioonid ja karistamine teil kogu aeg meeles mõlgub? Leppige kord juba sellega, et kõik ei ole nii repressiivse meelelaadiga kui teie. Teavitustöö ei ole sundimine. Sundijad olete teie oma seaduste ja kohtuasjadega, normaalsed inimesed ei käi kogu aeg ringi ega mõtle, kuidas saaks karistada selle eest ja tolle eest, kuidas sundida kõiki seda ja toda tegema. See on teie  sekti vaim, väljaspool seda pole.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teavitustöö? Ma kipun arvama, et suurem osa heteroseksuaalsetest inimestest on täiesti kursis abiellumise võimalusega.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõus. Kui selle homopressingu mõneks ajaks kaelast ära saaks, saaks hakata tõsisemalt võtma seda, mis on pärisperekond ja selle tugevdamiseks tõeliselt töötama.

Ma kardan, et see on juba võimatu.
Liberid on roninud karjakaupa mööda majaseinu üles, nuiad käes, Ameerika on peaaegu nende käes, Euroopa juba ON nende käes, ja pea nad ka siia Eestisse ei jõua ja meid lihtsalt tormijooksuga ei valluta.

Ja siis … läheb natuke aega edasi. Kõik on alguses joovastuses, oo kui liberaalne kõik on, konservatiivid topitakse vanglatesse ära, siis muutub see rutiiniks, tulevad uued teemad (see pedo ja nekroteema) ja lõpuks hakkavad praeguste sallijate LAPSED asjadest aru saama ja siis alles käib üks suur pauk.
Ehk tekib mingi maailma “gorbatšov”, kes algatab selle uue “NLiidu lagunemise”.
Ja konservatiivid lastakse vanglatest ja koonduslaagritest uuesti vabaks. Aga need ei ole enam meie, vaid meie … lapselapsed.

+3
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 30 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis mõttes homopressingu? Homod tahavad lihtsalt täpselt samu õiguseid, mis on sinul, ei midagi rohkemat.

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mõttes homopressingu? Homod tahavad lihtsalt täpselt samu õiguseid, mis on sinul, ei midagi rohkemat.

Tegelikult on neil kõik samad õigused olemas, nüüd nad tahavad just nimelt rohkemat.

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millised samad õigused neil siis on?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millised samad õigused neil siis on?

Millises seaduses on meil märge, et homodele ei kehti?

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegelikult on neil kõik samad õigused olemas, nüüd nad tahavad just nimelt rohkemat.

Mis mõttes rohkemat? Andes vabaduse abielluda samasoolisega, kehtib see samuti ju kõigile täisealistele, ka sinule.

+1
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tegelikult on neil kõik samad õigused olemas, nüüd nad tahavad just nimelt rohkemat. Mis mõttes rohkemat? Andes vabaduse abielluda samasoolisega, kehtib see samuti ju kõigile täisealistele, ka sinule.

See ongi see “rohkem”, mida nad tahavad. Minule piisab olemasolevast. Kui neile ei piisa, siis tahavad ju rohkemat. Loogiline.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Misasja – heteroseksuaalidel on abiellumisõigus ja homoseksuaalidel mitte ja see tähendab, et on samad õigused??

+2
-6
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 241 kuni 270 (kokku 276 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud “Kas abielu peab Eestis jääma mehe ja naise vaheliseks liiduks?”