Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas annaksite 13-aastase poja vanemana süütusevõtjast naise kohtusse?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 59 )

Teema: Kas annaksite 13-aastase poja vanemana süütusevõtjast naise kohtusse?

Postitas:
Kägu

Tõsieluseriaali “Rannamaja” osaleja Hendrik Tiido rääkis ajakirjandusele, kuna ta kaotas süütuse.

“Minu esimene vahekord oli kümme aastat tagasi rohkem kui kümme aastat vanema naisega,” paljastas Hendrik, kes praegu on 23aastane. See tähendab, et süütuse kaotas mees üsna noorelt.

Selle järgi sai noormees olla maksimaalselt 13 aastane.

Kas annaksite 13-aastase poja vanemana samalaadses olukorras süütusevõtjast naise kohtusse?

Hendrik Tiido näeb välja selline:
Tiido

Artikkel süütuse kaotamisest asub siin.

+3
-15
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

13-aastased poisid on enamjaolt kõik juba seksinud. Mis vahet seal on, kui vana see naine oli.

+7
-61
Please wait...

Postitas:
Kägu

13-aastased poisid on enamjaolt kõik juba seksinud. Mis vahet seal on, kui vana see naine oli.

Kas vastupidises olukorras 13-aastane tüdruk versus 23-aastana mees pole samuti mingit vahet?

+43
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, annaksin küll.

13-aastasega seksimine on seadusega keelatud.

Kui tegemist oleks 14-aastase pojaga (14-aastat on eesti seadustes piir) ja samamoodi, mingi temast 10 aastat vanem naine teda ära kasutaks, siis läheksin samuti kohtusse, sest täisealine inimene ei tohi alaealist seksuaalselt ära kasutada. Kui 14-aastane sebiks endaealisega, siis ma piirduks vestlusega, et peab kasutama kaitsevahendeid ja tuleb olla vastutustundlik. Eakaaslased on eeldatavasti siiski võrdsed partnerid oma elukogemuse poolest, aga kui mingi täiskasvanu tuleks last ahistama, siis mina seda asja nii ei jätaks.

+39
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult on see lapsepilastamine ja jääb samuti alla 14a taset (oli meil see lubatus seksi piiriks või õnnestus konservatiividel see juba 16a peale tõsta?).
Aga ma arvan, et esiteks seda vanemad siiani isegi ei teadnud ja teiseks, kui tüüp sellega meedias kekkab, ega ta vist väga õnnetu pole selle üle! KUI see tähelepanunäljas noormees seda välja ei mõelnud.

+26
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jah, annaksin küll.

13-aastasega seksimine on seadusega keelatud.

Mu poisse on sama vanade tüdrukute vanemate poolt lausa kordi päevadeks külla lastud. Minu mõistus seda ei võta, aga mul pole ka tütreid, seega võõras mure.

+5
-29
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Peaksin 23-aastast naist, kes 13-aastasega seksida tahab, pedofiiliks. Sama kehtiks ka 14-15-aastase poisi ja 20+ vanuses naise puhul. Sama kehtiks ka tütre ja täisealise meesterahva puhul.

Aga enamik 13-aastaseid poisse ei ole seksinud.
Eestis kaotab keskmine noor süütuse 17-aastaselt.
Poisid ei jõua esimese vahekorrani kuigi palju varem kui tüdrukud.
Poiste puhul peetakse aga “hilisemas eas” süütu olemist suuremaks mainekahjustajaks kui tüdrukute hulgas, seega suur osa poisse, kaasa arvatud artiklis mainitud ebakindel ilueedi, võivad oma soorituse kohta vabalt valetada.

+49
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui tegemist oleks 14-aastase pojaga (14-aastat on eesti seadustes piir) ja samamoodi, mingi temast 10 aastat vanem naine teda ära kasutaks, siis läheksin samuti kohtusse, sest täisealine inimene ei tohi alaealist seksuaalselt ära kasutada.

Niipalju kui mina meestega seksist olen rääkinud, on nad kõik olnud, et suurim unistus teismelisena oli seksida vanema (ja ka kogenud) naisega. nad oleks tol hetkel pool oma elust sellise kogemuse eest andnud. mis ärakasutamine?! laske poistel mehed olla.

+14
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Mis kohtusse sa annad?
2. Kyi poiss on täiskasvanud, siis sina ei saa tems eest enam midagi teha.
3. Peksad poisilt naise nime välja?
4. Kasutada 10.s vanu tõendeid?…
Kui räägid hüpoteetiliselt, siis milline 13.a poiss räägib kodus emmele, et ta nüüd seksis

+12
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mu poisse on sama vanade tüdrukute vanemate poolt lausa kordi päevadeks külla lastud. Minu mõistus seda ei võta, aga mul pole ka tütreid, seega võõras mure.

Ei ole see mure nii võõras midagi kui papa (loe: sinu kui alaealise eest vastutava) käest tullakse elatist nõudma. Oma kodutöö oma lapse kasvatamisel tuleb ikka igaühel endal ära teha.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas mitte kuskil Aafrika suguharu juures polnud kombeks, et kõik noored poisid saadetakse ühe vanamuti juurde, kes siis kõik nipid ette näitab ja õpetab, kuidas poisid tulevikus oma naisi peavad rahuldama. Kui meil ka nii oleks, poleks nii palju õelaid ja rahuldamata naisi. Pole siis ime, et kõige õnnelikumad inimesed on Aafrikast pärit.

+8
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jätaks lapse soo kõrvale. Lihtsalt 13-aastane laps. Seda ,et ta poiss on, ei pea eraldi välja tooma. Võib ka tüdruk ju olla. Võrdne tuleb olla.

+18
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas mitte kuskil Aafrika suguharu juures polnud kombeks, et kõik noored poisid saadetakse ühe vanamuti juurde, kes siis kõik nipid ette näitab ja õpetab, kuidas poisid tulevikus oma naisi peavad rahuldama. Kui meil ka nii oleks, poleks nii palju õelaid ja rahuldamata naisi. Pole siis ime, et kõige õnnelikumad inimesed on Aafrikast pärit.

Mis mõte võiks olla sellel, kui nende traditsioon on naiste ümberlõikamine.

+13
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Mis kohtusse sa annad?

2. Kyi poiss on täiskasvanud, siis sina ei saa tems eest enam midagi teha.

3. Peksad poisilt naise nime välja?

4. Kasutada 10.s vanu tõendeid?…

Kui räägid hüpoteetiliselt, siis milline 13.a poiss räägib kodus emmele, et ta nüüd seksis

Ei räägi. Saadakse juhuslikult teada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See pätt?

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ei anna, varjad kuritegu – muuseas suheliselt ränka ehk pedofiiliakuritegu.

+1
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei ole see mure nii võõras midagi kui papa (loe: sinu kui alaealise eest vastutava) käest tullakse elatist nõudma. Oma kodutöö oma lapse kasvatamisel tuleb ikka igaühel endal ära teha.

Palju õnne neile siis selle elatise nõudmises! Oma kodutöö võiksid ju nemad ise ära teha, ka 14+ puhul ma imestan, kui lihtsalt see käib. Minu jaoks müstika, aga tänapäeval paistab see reaalsus olema.

+1
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne neile siis selle elatise nõudmises! Oma kodutöö võiksid ju nemad ise ära teha, ka 14+ puhul ma imestan, kui lihtsalt see käib. Minu jaoks müstika, aga tänapäeval paistab see reaalsus olema.

Väga huvitav, kuidas poisi ema ei pea ennast sugugi poja seksuaaltervise eest vastutavaks… Müstika jah, kui ignorantne võib olla üks ema. Ja 14aastase puhul käib rasestumine täpselt sama lihtsalt kui muidu.
Kondoomi oled tutvustanud oma pojakesele, või pole see ka sinu mure?
Aha jaa, isa… on siis tema rääkinud pojale, kuidas arvestada seksist tulenevate ohtude suurust ja neid maandada, et kui oled küllalt suur et teha, siis tuleb olla ka küllalt tark, et vastutada? Või olete ühel nõul, et tüdrukud on vastutavad seksi tagajärgede eest, sest ega poisid ei rasestu (ja see on konservatiivsus, ptüi).

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga huvitav, kuidas poisi ema ei pea ennast sugugi poja seksuaaltervise eest vastutavaks… Müstika jah, kui ignorantne võib olla üks ema. Ja 14aastase puhul käib rasestumine täpselt sama lihtsalt kui muidu.

Mis mõttes peab ainult ema vastutama poja seksuaaltervise eest? On oluliselt normaalsem, kui seda teeb isa. Sa nagu pärsielt arvad, et kui ema pojale reaalselt kondoomi ei tutvusta, siis poeg ei tea ka, milleks see vajalik on ja mida sellega teha tuleb? No on muidugi võimalik, et sinu lapsed ei teagi.

+5
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Esimene vastanud kägu oli taibukam. Ma olen palju konservatiivsem, kui üksi kägu arvata võib ja kondoomi olen kasutanud vähem kordi, kui mu ühel käel sõrmi. Lihtsalt eks ajab mind omamoodi marru, “free run” pole see, mida noored poisid tegema peaksid. Paraku enamus süüst lasub minu arust siiski nende tüdrukute vanematel, kes poisid oma koju lasevad.

+1
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Minu esimene vahekord oli kümme aastat tagasi rohkem kui kümme aastat vanema naisega,”

Kas keegi uskus ka seda pläma?
Ok, käod ikka usuvad, kui mustvalgelt kirjas on. “niisama ju inimesed asju ei kirjuta”, eksole….:)-

Ega poes ka ju niisma ei kirjtata, et “super allahindlus” – käod tormavad ostma, sest usuvad, või et “kaks klaasi ühe hinnaga” – käos ostavad vanaemadele ka mitu paari prille, sest “pood ei valeta”

Niisamuti selle kuti jutt, ega noored kutid, kes soovivad, et nendest räägitakse, mitte kunagi ei valeta.

Käod võiks mõelda ka oma kauge nooruse peale, kui nad veel 25 olid ja kas suudavad meenutada, et oleks olnud himu 13 aastase lapsega seksida?
Ilmselt mitte, isegi 20 aastane kutt tundus ju liiga titt, lapsest rääkimata.

Või siiski oli mõnel naisel selles vanuses pedofiialmõtted peas?

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleneb mu poja suhtumisest. Kui ta ütleb, et ise tahtis, siis loomulikult ei annaks. Kui poeg ütleb, et naine vastu poisi tahtmist tal kõvaks ajas, siis kaaluksin seda varianti. Seda kõike muidugi vaid juhul, kui poja juttu usaldan.
Kes siin väitis, et “kõik poisid on 13-aastaselt seksinud”? Imelik oled või? Mul on 13-aastane kodus, arenenud 13-aastane – seksinud ta küll kindlasti veel pole, tüdrukuteema ajab esialgu veel itsitama ja punastamagi. Mingid tänavakampade 13-aastased ehk on.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui 13aastane on juba süütuse kaotanud, kas siis võib igaüks teda vanusest olenemata panna?

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui 13aastane on juba süütuse kaotanud, kas siis võib igaüks teda vanusest olenemata panna?

Kas sul on selle Utoopia küla 10-aastase poisiga mingi plaan, et nii debiilset asja suudad küsida?

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleneb mu poja suhtumisest. Kui ta ütleb, et ise tahtis, siis loomulikult ei annaks. Kui poeg ütleb, et naine vastu poisi tahtmist tal kõvaks ajas, siis kaaluksin seda varianti. Seda kõike muidugi vaid juhul, kui poja juttu usaldan.

Kes siin väitis, et “kõik poisid on 13-aastaselt seksinud”? Imelik oled või? Mul on 13-aastane kodus, arenenud 13-aastane – seksinud ta küll kindlasti veel pole, tüdrukuteema ajab esialgu veel itsitama ja punastamagi. Mingid tänavakampade 13-aastased ehk on.

Kas oleneb 13 -aastase lapse suhtumisest? Kui näiteks 13-aastane tüdruk ütleb, et ise tahtis, kas siis täismees on õige mees või, kas sel juhul võib? Ei saa olla kahepalgeline .

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et ma küsiksin alustuseks lapse arvamust.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Räägiks lapsega, kas see oli ikka igati konsensuaalne või kasvõi natuke survestav või kiirustav. Ja uuriks välja ehk jälgiks, kas lapsel tekkis pärast seda mingeid probleeme (enesehinnangu langus, halvem suhtlus sõpradega, depressioon). Kui see on last kuidagigi halvasti mõjutanud või kui täiskasvanu tegi midagi, mida suhetes ei ole nagunii kohane teha – “rääkis ära”, valetas midagi tuleviku kohta, jättis hiljem inetul viisil maha vms, siis kaebaks küll jah. Aga kui kõik oli lapse enda jaoks okei, siis austaks lapse otsust, sest see on ju tema elu ka. Tüdrukul ja poisil selles stsenaariumil vahet ei teeks.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peaksin 23-aastast naist, kes 13-aastasega seksida tahab, pedofiiliks. Sama kehtiks ka 14-15-aastase poisi ja 20+ vanuses naise puhul. Sama kehtiks ka tütre ja täisealise meesterahva puhul.

Päris õudne jah. Olles 24, ei kujuta sellist asja küll ette!

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Öelge, miks peab selliseid asju ajakirjandusele rääkima?

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga poiss 17 ja naine 28? Teadsin kunagi sellist paari, olid mõnda aega koos.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 59 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas annaksite 13-aastase poja vanemana süütusevõtjast naise kohtusse?