Näh, mis te riidlete teemaalgatajaga. Tilkus nüüd minulegi infokild juurde, no et neil mõlemal teine abielu on ja et ühiseid lapsi pole. Varem pole huvigi tundnud. Samas mis siis sellest, meil kõigil omad valikud. Minu valik ei pruugi teistele meeldida, aga sellest polegi midagi, igaüks elab enda elu.
Noh, ja on sellest informatsioonist sulle mingit kasu? Kuidas see sind puudutab või sinu elu muudab? Mitte kõige vähematki.
Mis sellest informatsioonist sinule kasu on? Kuidas see info sind puudutab või sinu elu muudab, et selle teema lahti klikkisid? Kui sind kohe üleüldse ei huvitaks, siis sa ei oleks seda teemat ka avanud.
Ei ole vaja siin silmakirjalikult teisi manitseda, kui ise oled tegelikult samasugune klatšihuviline.
Mind ei huvitanud asja sisu. Ma tahtsin näha, et kas keegi suvatseb sisuliselt vastata sellisele lollakale küsimusele nagu pealkirjas.
Ootasin, et kõik vastused oleksid sellises stiilis, nagu kõige esimene vastus või siis näiteks 02.01.2018 23:54 või 02.01.2018 23:56, aga paraku võib perekooli tasemele alati kindel olla. Oksele ajab see jutt, et “avaliku elu tegelane”. Minu jaoks pole olemas “avaliku elu tegelasi” koos kohustusega oma elu laiali laotada ja taluda oma näopilte Kroonikas.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 03.01 12:34; 04.01 13:13;