Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas Bridget Jones on ülekaalus?

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 126 )

Teema: Kas Bridget Jones on ülekaalus?

Postitas:
Kägu

Kui sa seda inimest visuaalselt vaatad, siis ta näebki välja nagu Bridget Jones (lõualott, pekised käsivarred), aga kuna KMI kinnitab, et inimene on normaalkaalus, siis inimene ise arvabki, et on sale.

Pagan, inimene ei pea olema sale, vaid terve. Instinktiivselt tundub meile terve inimene ka ilus, sest vaid terve inimene on kindla peale minek, et elu reprodutseerida. Kõik muu on kultuurilised kiiksud. Sada kümme aastat tagasi poleks see pikkus miinus 110 mitte mingisugust ilustandardit läbinud, kuna nii õblukest naist oleks haiglaseks peetud.

Ma ei ole väitnud, et peab olema sale. Kui oled KMI tervislikus vahemikus, siis on kõik hästi. See veel ei tähenda, et oled sale.

+2
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No kust otsast ta paks on? Rinnakas vaid. Vaadake käsivarsi ja reisi. Täiesti normaalsed ju.

Pepu ka täiesti norm. Midagi pole üle.

+12
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tean, et raske tunnistada, aga nii see on.

Lõpeta see teiste ülekaaluliseks tembeldamine. Mina olen normaalkaalu alumises otsas, mitte sellepärast ei miinusta su kirjutisi, et ennast puudutatuna tunneks, mida sina kogu aeg rõhutad. Su jutt on lihtsalt rumal ja oled kuskile vene aega või ma ei tea kuhu kinni jäänud. Kui normaalkaalus inimesel on sinu jaoks lott, rasvased käsivarred ja ma ei tea mis veel, tegele oma peas olevate probleemidega. Ja üleüldse ei puutu teiste kaal sinusse, tegele enda omaga.

Ma ei ole kedagi ülekaaluliseks tembeldanud. See, et inimene ei ole sale, ei tähenda, et ta on ülekaaluline. Ma näen, et naised võtavad kõike isiklikult. Kui neile objektiivselt numbrid ette panna, siis nad ei suuda neid vaadata objektiivselt, vaid hakkavad ennast numbritega võrdlema. Mina püüan siin objektiivselt rääkida, mitte kedagi otseselt rünnata. Vabandust, kui olen kellelgi haiget teinud.

+2
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kust otsast ta paks on? Rinnakas vaid. Vaadake käsivarsi ja reisi. Täiesti normaalsed ju.

Pepu ka täiesti norm. Midagi pole üle.

Näen, et nägid pildivalikuga vaeva, et leida kenamaid fotosid. Ma nägin ka vaeva.

Selgelt on näha lõualott ja käsivarred ei ole trimmis. Ma ei ütle, et ta on paks, aga ta kindlasti ei ole sale.

Lisaks on näitleja ise tunnistanud, et ta esimeses osa on tüse: Renee Zellweger refuses to get chubby for Bridget Jones 3.

+5
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jones oli väga ilus naine, ei olnud paks. Minu BMI on 20,3 ja mul on suuri probleeme pekiga – kõhu peal on pekk, seljal on pekk. Vot enda kohta ütleks, et pole sale vaid kisun mammiks juba. Täiesti objektiivselt, näidaku need kaalunumbrid mida iganes. Seega numbrid ikka nii palju ei näita midagi, sõltub kehakujust ja rasva ladestumisest ka siiski.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa seda inimest visuaalselt vaatad, siis ta näebki välja nagu Bridget Jones (lõualott, pekised käsivarred), aga kuna KMI kinnitab, et inimene on normaalkaalus, siis inimene ise arvabki, et on sale.

Pagan, inimene ei pea olema sale, vaid terve. Instinktiivselt tundub meile terve inimene ka ilus, sest vaid terve inimene on kindla peale minek, et elu reprodutseerida. Kõik muu on kultuurilised kiiksud. Sada kümme aastat tagasi poleks see pikkus miinus 110 mitte mingisugust ilustandardit läbinud, kuna nii õblukest naist oleks haiglaseks peetud.

Ma ei ole väitnud, et peab olema sale. Kui oled KMI tervislikus vahemikus, siis on kõik hästi. See veel ei tähenda, et oled sale.

Ära minu pärast muretse. Mina läbin sinu ilustandardi lõdva randmega 171-110 on 61 kilo, mina olen 54-56 kilo.

Aga erinevalt sinust ei näe ma enda pikkust naist, kel 5-10 kilo rohkem paksuna.

Nii et mina ei tea, kelle tõde sa siin kuulutad.

+10
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ära minu pärast muretse. Mina läbin sinu ilustandardi lõdva randmega 171-110 on 61 kilo, mina olen 54-56 kilo.

Aga erinevalt sinust ei näe ma enda pikkust naist, kel 5-10 kilo rohkem paksuna.

Nii et mina ei tea, kelle tõde sa siin kuulutad.

Ma ei nimetakski inimest, kes on 171 cm pikk ja kaalub 66 kg paksuks. Aga ma ei nimetaks teda ka saledaks. Aga see on tõesti minu subjektiivne arvamus, saan aru, et inimesed pigem arvavad, et kui KMI vahemikus normaalkaalu mahuvad, siis ongi saledad. Meil lihtsalt on erinev arusaam saledusest ja paksusest. Kordan veel, et KMI normaalkaalu ülalosas olev inimene ei ole paks, aga pole ka sale. See on see, mida öelda tahan.

+6
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen kaalunud noore täiskasvanuna 162 cm juures 42 kg, no ei ole ilus! Lihtsalt olingi selline, sõin üle keskmise palju isegi. Siis olin aastaid 45 kg kanti, siis jätsin suitsetamise maha ja plaks 56 kg ja kuigi see number on väike, oli see minu keha juures palju – nägu oli nagu pall. Siis kui keha sai suitsetamise mahajätu šokist üle olin 48-49 jupp aega kuni raseduseni millega võtsin juurde 17 kg. Peale rasedust jäi sinna 55 kg kanti kuni uur raseduseni kus võtsin 15 kg juurde ja nüüd beebi käes ja jälle 55 kg. Minu ideaalkaal oleks 52 kg mil näen kõige kenam välja, aga ma ei viitsi selle saavutsmiseks midagi teha. Enam ei ole nii nagu noorena et söö mida tahad, ikka 45 kg 😀 praegu olen 35-aastane juba.

Mul on hea meel, et on vähemalt üks inimene, kes objektiivselt suudab analüüsida oma kaalu, tunnistab, et ideaalkaal oleks pikkus -110 ja tunnistab ka seda, et ta ei viitsi selle saavutamiseks midagi teha.

Ja 162 cm juures kaaluda 42 kg on tõesti liiga vähe.

+1
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ära minu pärast muretse. Mina läbin sinu ilustandardi lõdva randmega 171-110 on 61 kilo, mina olen 54-56 kilo. Aga erinevalt sinust ei näe ma enda pikkust naist, kel 5-10 kilo rohkem paksuna. Nii et mina ei tea, kelle tõde sa siin kuulutad.

Mina olen vaadanud, et kellel see kaaluteema tuleb nii raskelt, siis need muust ei suuda rääkidagi, kui ainult kaalust. Ja kõiki teisi hakatakse paksudeks tembeldama. Kes on iseensesest saledad, nende jaoks pole see mingi teema ja teiste kaal ka ette ei jää. Meil on tööl ka selline kehakaalu friik, kes kunagi oli paksuke, suure vaevaga on saanud alla võetud. Ja kogu aeg kritiseerib teiste kaalu ja nende toiduvalikuid. Ta on nagu pettunud, et mõni ei näegi vaeva, on rõõmsalt normaalkaalu ülemises otsas ja endaga täiesti rahul, samas tema enda elu sellest eriti pole ju muutunud, et alla võttis. Ei tulegi kõik kogu aeg imetlema ja meestemagnetiks ka sellepärast ei saanud. Üks normaalkaalus kolleeg (aga mitte piitsavars) abiellus hiljuti ja siis see kritiseerija ütles, et issand, kes sellist paksu siis tahtis.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga ma ei nimetaks teda ka saledaks

Sina ei nimeta, mina nimetan.

Kuna ma nimetan end ka end sinust ilusamaks ja targemaks, seega minu arvamus on autoriteetsem, siis jääb nii nagu mina ütlen.

Mis sa nüüd selle teadmisega peale hakkad? Või meie sinu nimetamistega.

+9
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aga ma ei nimetaks teda ka saledaks

Sina ei nimeta, mina nimetan.

Kuna ma nimetan end ka end sinust ilusamaks ja targemaks, seega minu arvamus on autoriteetsem, siis jääb nii nagu mina ütlen.

Mis sa nüüd selle teadmisega peale hakkad? Või meie sinu nimetamistega.

Numbrid ei valeta. Pikkus -110 on saledam kui pikkus -100.
IQ 110 on suurem kui IQ 80.
Sa võid nimetada end kuidas tahad, aga numbrid ei valeta.
Ainus, mida teha, on natuke isennast ausalt ja objektiivselt analüüsida.

+5
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on hea meel, et on vähemalt üks inimene, kes objektiivselt suudab analüüsida oma kaalu, tunnistab, et ideaalkaal oleks pikkus -110 ja tunnistab ka seda, et ta ei viitsi selle saavutamiseks midagi teha.

Jeerum, kaua sa jaurad siin? Sul on miskid kehatajuhäired? Sinu sõnavaras tundub olema kaks sõna – paks ja sale. Sa sõna ‘kõhn’ oled üldse kuulnud?

Mina olen 161 cm pikkune naine ja kaalun praegu 55 kilo. Olen ikka väga sale, kohe ikka täiesti, päris sale, olenemata, mida sina arvaksid või näeksid.  Paar aastat tagasi oli mul väga suur psühhotrauma ja kuna ma olen stressinälgija, lõpetasin ma söömise. 3 nädala pärast kaalusin ma 50,1 kilo ja nägin välja nagu surmavari. See oli siis see sinu poolt nimetatud ’ideaalkaal’ – pikkus miinus 110. See juhtus suvel, kandsin lühikesi riideid. Oli selline seik, et läksin korrusmaja välisuksest välja ja minu  4. korrusel elav naaber, kes ei olnud mind viimase kuu jooksul kordagi näinud, vaatas oma 4. korruse aknast välja ja nägi mind all õue peal selja tagant autoni minemas. Ta helistas mulle samal õhtul ja küsis väga ettevaatlikult, kas minuga on kõik korras ja ega ma ei põe midagi hirmsat.

Nii et see minu ’ideaalkaal’ paistis lausa 4. korruse kõrgusele selja tagant vaadatuna. Tore lugu. Edaspidi ma siis nüüd tean, et kui midagi sellist peaks veel elus korduma, saan ma uhkelt kõikidele vähki kahtlustavatele inimestele teatada, et ‘ei, olen ideaalkaalus’.

+13
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see sinu lõpmatute korrutuste eesmärk siis on, ei saagi aru? Et mõni peab ennast saledaks, aga sina teda mitte? Ja mis siis? Sul on kohe füüsiliselt valus sellepärast või mis sinu probleem on? Keda peaks sinu arvamus nii palju huvitama, et sa pead seda siin sada korda kordama? Minu teismelise tütre arvates on kõik 25+ inimesed vanad. Ja mis me teeme selle tema arvamusega? Kui tema sellist asja raiub, siis ma saan aru, inimene on veel ebaküps, aga täiskasvanud inimene võiks juba veidi normaalsem olla.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see sinu lõpmatute korrutuste eesmärk siis on, ei saagi aru? Et mõni peab ennast saledaks, aga sina teda mitte? Ja mis siis? Sul on kohe füüsiliselt valus sellepärast või mis sinu probleem on? Keda peaks sinu arvamus nii palju huvitama, et sa pead seda siin sada korda kordama? Minu teismelise tütre arvates on kõik 25+ inimesed vanad. Ja mis me teeme selle tema arvamusega? Kui tema sellist asja raiub, siis ma saan aru, inimene on veel ebaküps, aga täiskasvanud inimene võiks juba veidi normaalsem olla.

Ma lihtsalt vastasin teemaalgajata küsimusele. Teema on ju sellest, kas inimeste arvates Bridget Jones oli ülekaalus või mitte. Minu arvates ta ülekaalus ei ole, on pigem tüse. Sale ta kindlasti filmis ei olnud. Kas Perekooli mõte ei olegi tõstatatud teemadele vastata?

+3
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jeerum, kaua sa jaurad siin? Sul on miskid kehatajuhäired? Sinu sõnavaras tundub olema kaks sõna – paks ja sale. Sa sõna ‘kõhn’ oled üldse kuulnud?

Mina olen 161 cm pikkune naine ja kaalun praegu 55 kilo. Olen ikka väga sale, kohe ikka täiesti, päris sale, olenemata, mida sina arvaksid või näeksid. Paar aastat tagasi oli mul väga suur psühhotrauma ja kuna ma olen stressinälgija, lõpetasin ma söömise. 3 nädala pärast kaalusin ma 50,1 kilo ja nägin välja nagu surmavari. See oli siis see sinu poolt nimetatud ’ideaalkaal’ – pikkus miinus 110. See juhtus suvel, kandsin lühikesi riideid. Oli selline seik, et läksin korrusmaja välisuksest välja ja minu 4. korrusel elav naaber, kes ei olnud mind viimase kuu jooksul kordagi näinud, vaatas oma 4. korruse aknast välja ja nägi mind all õue peal selja tagant autoni minemas. Ta helistas mulle samal õhtul ja küsis väga ettevaatlikult, kas minuga on kõik korras ja ega ma ei põe midagi hirmsat.

Nii et see minu ’ideaalkaal’ paistis lausa 4. korruse kõrgusele selja tagant vaadatuna. Tore lugu. Edaspidi ma siis nüüd tean, et kui midagi sellist peaks veel elus korduma, saan ma uhkelt kõikidele vähki kahtlustavatele inimestele teatada, et ‘ei, olen ideaalkaalus’.

Ma arvan, et sa nägid selles kaalus väga hea välja, surmavari pigem oleksid välja näinud 40-kilose kaalu juures. Võib-olla sa kõndisid kuidagi imelikult, et naaber muret tundis. Aga ma arvan, et sa näed ka praeguses kaalus hea välja.

Minu meelest on vaimselt midagi valesti, kui pikkus -110 kaalu juures nähakse juba räiget kõhnumist, surmavarju ja rasket haigust. Vanasti oli see normaalkaal.

+4
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt vastasin teemaalgajata küsimusele. Teema on ju sellest, kas inimeste arvates Bridget Jones oli ülekaalus või mitte. Minu arvates ta ülekaalus ei ole, on pigem tüse. Sale ta kindlasti filmis ei olnud. Kas Perekooli mõte ei olegi tõstatatud teemadele vastata?

Üks kord vastasid, et sinu subjektiivne arvamus on selline, et on tüse, miks sa korrutad seda nagu papagoi ja teistele vastu vaidled, kes nii ei arva? Ja pead heaks arvata, et sinu arvamus on õigem kui teiste oma ja seletad midagi objektiivsetest nubritest, mis sugugi tõele ei vasta.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks kord vastasid, et sinu subjektiivne arvamus on selline, et on tüse, miks sa korrutad seda nagu papagoi ja teistele vastu vaidled, kes nii ei arva? Ja pead heaks arvata, et sinu arvamus on õigem kui teiste oma ja seletad midagi objektiivsetest nubritest, mis sugugi tõele ei vasta.

Vabandust. Ma nüüd lõpetan.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vabandust. Ma nüüd lõpetan.

Mõistlik otsus.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen kaalunud noore täiskasvanuna 162 cm juures 42 kg, no ei ole ilus! Lihtsalt olingi selline, sõin üle keskmise palju isegi. Siis olin aastaid 45 kg kanti, siis jätsin suitsetamise maha ja plaks 56 kg ja kuigi see number on väike, oli see minu keha juures palju – nägu oli nagu pall. Siis kui keha sai suitsetamise mahajätu šokist üle olin 48-49 jupp aega

Palun ütle, mitu aastat see aega võttis, et kaal uuesti alanema hakkas? Mul mahajätmisest 2,5 aastat möödas, aga kaalulangetamine endiselt raske.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellel kaalufanaatikul on tegelikult ju õigus. Sale tähendab mitte normaalkaalus olevat, vaid peenikest, sihvakat. Ma ka ei ütleks, et BJ on peenike.

Aga ma muidu ka miinustan, aga seda mõtteviisi, et kaalunumber on ainuke näitaja ning et normaalkaalus naine peaks tingimata alla võtma. Normaalkaal on tervislik kaal, seda ka ülemises otsas. See, et normaalkaalus naine kellegi arvates võiks alla võtta või et teda ei saa saledaks nimetada, ei puutu asjasse.

Lisaks näevad samas kaalus naised väga erinevad välja – kaalunumber ei ole absoluutne tõde.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uskumatu, täiskasvanud naised juba kolmandat lehekülge järjest arutlemas väljamõeldud tegelaskuju kehakaalu üle. 🤦

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii, vaatasin järgi. Raamatus oli Brdgeti pikkuseks ja kaaluks kirjutatud: Bridget’s weight fluctuates between 125 and 130 pounds and she’s about 5’5″

Meie mõõtudes on see 120-130 pounds = 54,4- 58,9kg,  pikkus tal 5’5″ = 165cm

Võtame tema keskmise kaalu 56,6 ja pikkuse 165cm, siis tema KMI on 20,79, mis on täiesti normaalkaal( 18,5 kuni 24,99 on norm). Isegi raamatu järgi ei olnud ta ülekaaluline. Ta lihtsalt ise tahtis 10kg alla võtta.

Filmi Bridget ehk Renee Zellwegeri pikkus on 162 cm ja kaal filmis 63kg KMI 24,01, mis ikkagi mahub veel norm kaalu piiridesse.

Nii et, ei olnud ta raamatus ega filmis ülekaaluline.

+11
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle meeldivad selliste teemade juures need vene aegsed inimesed, kes  teavad täpselt kui palju keegi kaaluma peaks. Puhtalt sellepärast, et vene aja standard oli nii.
Mina olen 172cm ja kaalun 65,1 kilo, selle standaridi järgi olen juba kergelt pontsakas.

Aga BJ ei olnud paks vaid kehva vormiga, keha oli lihtsalt toonisest väljas. Ja need riided, mis talle selga pandi, tõid selle väga esile.

+8
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mulle meeldivad selliste teemade juures need vene aegsed inimesed, kes  teavad täpselt kui palju keegi kaaluma peaks. Puhtalt sellepärast, et vene aja standard oli nii.

See on tõesti naljakas. Samas vene ajal see kaaluteema nii oluline üldse ei olnud. Noored tüdrukud muidugi tahtsid saledad olla, aga et mõni keskealine pereema nii jubedalt muretseks, milline ta kehakaal on, seda ma küll ei mäleta. Pakse ei olnud palju, aga suurem osa olid sellised normaalkaalus tugevamad tükid. Ise olin 170 cm, 55 kg ja pidasin ennast ikka paksuks. Samas tänaseks olen veidi edasi arenenud, aga tundub, et mõni sama ajastu inimene mitte, on ikka sinna oma teismeliseaega kinni jäänud.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et sa nägid selles kaalus väga hea välja, surmavari pigem oleksid välja näinud 40-kilose kaalu juures.

Nägin VÄGA HEA VÄLJA? Jummel, mine ravile, ausõna. Ma arvan, et kui mu naabrinaine oleks mind tol hetkel näost näkku näinud, oleks ta kiirabi kutsunud.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie mõõtudes on see 120-130 pounds = 54,4- 58,9kg,  pikkus tal 5’5″ = 165cm

https://www.howmany.wiki/u/How-many–cm–are-in–5.5–ft

5.5 feet = 167.64 centimeters

0
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Issand, kui tüütu see “pikkus -110” heietaja on. Täitsa lolli inimese mulje jätab. Just seetõttu, et ta raiub nagu rauda üht ja sama teksti. Kirjuta endale otsa ette “pikkus -110”

Miskipärast ma arvan, et see tädi on ise pikkus 165cm ja 110kg, aga muudkui heietab siin, kui palju keegi kaaluma peaks.

Välimus olenebki kõigest, rasva- ja lihasprotsendist. Ma olen küllalt näinud treenijate võrdlusfotosid. Nad näevad mitu kg raskemana tegelikult paremad ja saledamad välja. Massilt kergemana oli rohkem rasva ja lodevust.

Bridget Jones ei olnudki sale ega peenike. Võib-olla natuke trullakas ja vormist väljas, aga paksuks ma ei nimetaks.

On olemas muid varjundeid ka mitte ainult paks ja sale. Seal vahepeal on veel KESKMINE ja natuke pontsakas ja natuke kiitsakas, nimetage kuidas tahate.

Mina kaalun praegu pikkus – 100, enne kaalusin pikkus – 110 ja ka selle juures tundsin end kogu aeg liiga paksuna, paksud reied, kõht jne. Nüüd on need reied ja kõht natuke veel suuremad kui enne lihtsalt. See pikkus -110 on ikka ääretult subjektiivne. Ma olen 179cm ja selle 70kg juures küll end saledana ei tundnud. Reitel ja kõhul liiga palju rasva. Lisaks ma olen see suure kondiga. St ma pole mitte ainult pikk, vaid mul pole sellist kiitsakat skeletti. Mul laiad puusad ja tõenäoliselt igas mõttes laiem luustikult kui kiitsakas modellitüüpi samas pikkuses naine. Olen selle pikkuse juures kaalunud ka 62-65kg ja siis ei tundnud end kuskilt paksuna. Samas ma polnud ka mingi õbluke modellitüüpi välimusega siis. Mina olen mõelnud, et mu ideaalkaaluks oleks u 68kg. Seda olen ka leidnud kuskilt kalkulaatorite abiga kunagi. Ja tõsi ta on, et ega see number ei loegi nii väga. Ilmselt kui üle keha rohkem lihast kasvataks ja rasva kaotaks, võiksin end ka 72 või 75kg juures igati vormis ja saledana tunda.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle annab 165,1, aga noh, tegelt see paar cm pole ju midagi.

https://www.calculateme.com/height/convert-feet-inches-to-cm/5-ft-5

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand, kui tüütu see “pikkus -110” heietaja on. Täitsa lolli inimese mulje jätab. Just seetõttu, et ta raiub nagu rauda üht ja sama teksti. Kirjuta endale otsa ette “pikkus -110”

Miskipärast ma arvan, et see tädi on ise pikkus 165cm ja 110kg, aga muudkui heietab siin, kui palju keegi kaaluma peaks.

Või siis ongi sale olemine tema elu keskpunkt ja ainus saavutus, millele toetudes ennast teistest paremaks pidada. Siis muidugi ärritabki, kui tuleb välja, et neid teisi eriti ei koti.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle annab 165,1, aga noh, tegelt see paar cm pole ju midagi.

https://www.calculateme.com/height/convert-feet-inches-to-cm/5-ft-5

Hull jutt suhu tagasi, see tähendaks ju pikkus-miinus-110 usku inimestele tervelt 2,5kilost kaaluvahet ehk sinu arvutuse kohaselt oleksid nad saledad ja ideaalkaalus, aga minu arvutuse kohaselt pontsakad, nägu-nagu-pall ja rasvaste reitega.

🙂

Tegelikult on ka KMI juba tükk aega spetsialistide poolt ajaloo prügikasti heidetud, sest see lihtsalt ei arvesta muude faktoritega, nt lihaste osakool, ja kuulutab paksuks nt sportlased või ka täitsa normaalse arenguga lapsed.

Käisin kunagi kaalulangetajates ja grupi juhendaja väitis, et kaalub oma 165 cm pikkuse juures 57 kilo.

Samas mu töökaaslane väitis end täpselt samade parameetritega olevat, aga minu silma järgi nad küll samast kaalust kuidagi ei tundunud. Tegelikult imestasin, et töökaaslane nii “palju” kaalub, sest ta oli ikka väga ilusa figuuriga – peenike talje ja üldse väga sale. Aga samas oli ta igapäevane spordiklubi külastaja ja üldse kehaliselt väga aktiivne, nii et ju siis nii oli. Ükski naine vaevalt oma kaalu suuremaks valetab.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 126 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas Bridget Jones on ülekaalus?