Issand, kui tüütu see “pikkus -110” heietaja on. Täitsa lolli inimese mulje jätab. Just seetõttu, et ta raiub nagu rauda üht ja sama teksti. Kirjuta endale otsa ette “pikkus -110”
Miskipärast ma arvan, et see tädi on ise pikkus 165cm ja 110kg, aga muudkui heietab siin, kui palju keegi kaaluma peaks.
Välimus olenebki kõigest, rasva- ja lihasprotsendist. Ma olen küllalt näinud treenijate võrdlusfotosid. Nad näevad mitu kg raskemana tegelikult paremad ja saledamad välja. Massilt kergemana oli rohkem rasva ja lodevust.
Bridget Jones ei olnudki sale ega peenike. Võib-olla natuke trullakas ja vormist väljas, aga paksuks ma ei nimetaks.
On olemas muid varjundeid ka mitte ainult paks ja sale. Seal vahepeal on veel KESKMINE ja natuke pontsakas ja natuke kiitsakas, nimetage kuidas tahate.
Mina kaalun praegu pikkus – 100, enne kaalusin pikkus – 110 ja ka selle juures tundsin end kogu aeg liiga paksuna, paksud reied, kõht jne. Nüüd on need reied ja kõht natuke veel suuremad kui enne lihtsalt. See pikkus -110 on ikka ääretult subjektiivne. Ma olen 179cm ja selle 70kg juures küll end saledana ei tundnud. Reitel ja kõhul liiga palju rasva. Lisaks ma olen see suure kondiga. St ma pole mitte ainult pikk, vaid mul pole sellist kiitsakat skeletti. Mul laiad puusad ja tõenäoliselt igas mõttes laiem luustikult kui kiitsakas modellitüüpi samas pikkuses naine. Olen selle pikkuse juures kaalunud ka 62-65kg ja siis ei tundnud end kuskilt paksuna. Samas ma polnud ka mingi õbluke modellitüüpi välimusega siis. Mina olen mõelnud, et mu ideaalkaaluks oleks u 68kg. Seda olen ka leidnud kuskilt kalkulaatorite abiga kunagi. Ja tõsi ta on, et ega see number ei loegi nii väga. Ilmselt kui üle keha rohkem lihast kasvataks ja rasva kaotaks, võiksin end ka 72 või 75kg juures igati vormis ja saledana tunda.