Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas Bridget Jones on ülekaalus?

Näitan 6 postitust - vahemik 121 kuni 126 (kokku 126 )

Teema: Kas Bridget Jones on ülekaalus?

Postitas:
Kägu

Liigun palju ringi hobuste maailmas. Te ei kujuta, ettegi, palju üks visuaalselt ülisale naine, kes sõidab kõrgeid parkuure kaaluda võib, sest neil on võimsad lihased. Mu üks õpilane on 162 pikk ja kaalub 60 kg, ise on nagu nääps.

Või siis ükskõik millised sportlased.

Oma pikkus – 110 võite sisse soolata nende puhul. See võib kehtida treenimata inimeste puhul või siis nende, kes jõusaalis pilte teha klõpsivad.

Hobuse kõrval näeb paks naine ka välja nagu näljahädaline. 60kg ei kaalu ainult puhas lihas, seal on ka luustik, sisikond ja palju sitta! Ära targuta, ninatark!

Sõltub hobusest, eksole 😁

Miniponi on ka hobune.

Ülejäänud kommentaarist ei saanud väga aru. Kas kõik teised räägivad kaalust ilma luustiku, sisikonna ja sitta?

• Loodame, et see mütakas teil seal vähemalt ponide seljas ei sõku 🙁

Poni on hobune, kelle turja kõrgus on alla 148 cm. Neiu, kellest jutt on just nimelt SP ehk suurte ponide, tk 140,1-148 cm, ratsanik.

Kas Sa tead, kui suur näeb välja hobune, kelle tk on 140,1-148cm?

Ole hea ja googelda tippsportlaste kaale. Kindlasti üllatud ja ma ei pea silmas kuulitõukajaid, kellel peabki suur mass olema.

Kaia Kanepi on 181/74. On paks või? Lihas kaalub!

Palun, siin on sulle bikiinifitnessi maailma tipptegija (kellel võiks nagu lihast olla küll muu massi suhtes, khm khm). Naine on 173cm pikk ja kaalub 59kg

Neil on rasvaprotsent ka väga madal, teda ei saa ilmselgelt võrrelda tennisistiga.

+4
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Palun, siin on sulle bikiinifitnessi maailma tipptegija (kellel võiks nagu lihast olla küll muu massi suhtes, khm khm). Naine on 173cm pikk ja kaalub 59kg

Tal ei ole ju erilisi üleüldiseid suuri lihaseid ka. Pigem teatud lihased, mis on treenitud välja punnitama. Samuti on tal peenemapoolne kont ja pikad jalad – bikiinifitnessis peabki olema, muidu ei löö seal läbi. Igal keskmisel sportvõimlejalgi on rohkem lihaseid.  Muide, muus osas täpselt samades mõõtudes, aga pikema torso ja lühemate jalgadega naine võiks vabalt 5-7kg rohkem kaaluda.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liigun palju ringi hobuste maailmas. Te ei kujuta, ettegi, palju üks visuaalselt ülisale naine, kes sõidab kõrgeid parkuure kaaluda võib, sest neil on võimsad lihased. Mu üks õpilane on 162 pikk ja kaalub 60 kg, ise on nagu nääps.

Oma pikkus – 110 võite sisse soolata nende puhul. See võib kehtida treenimata inimeste puhul või siis nende, kes jõusaalis pilte teha klõpsivad.

Hobuse kõrval näeb paks naine ka välja nagu näljahädaline. 60kg ei kaalu ainult puhas lihas, seal on ka luustik, sisikond ja palju sitta! Ära targuta, ninatark!

Miniponi on ka hobune.

Ülejäänud kommentaarist ei saanud väga aru. Kas kõik teised räägivad kaalust ilma luustiku, sisikonna ja sitta?

Poni on hobune, kelle turja kõrgus on alla 148 cm. Neiu, kellest jutt on just nimelt SP ehk suurte ponide, tk 140,1-148 cm, ratsanik.

Ole hea ja googelda tippsportlaste kaale. Kindlasti üllatud ja ma ei pea silmas kuulitõukajaid, kellel peabki suur mass olema.

võrrelda saab ainult võrreldavaid asju.

tippsport ja bikiinifitness ei ole absoluutselt sarnased asjad.

Ja Sa ei vastanud ka minu küsimusele, kas Kaia on paks või? Ei ole ju! See oligi minu jutu point, aga mis Sinu bikiinifitnessi point on? Tegelikult ongi hea võrdlus, kui erinevalt võivad kaks inimest kaaluda, kes on visuaalselt saledad.

+4
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Igal keskmisel sportvõimlejalgi on rohkem lihaseid.

Sportvõimleja Simone Biles.

+1
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Miniponi on ka hobune.

võrrelda saab ainult võrreldavaid asju.

tippsport ja bikiinifitness ei ole absoluutselt sarnased asjad.

Ja Sa ei vastanud ka minu küsimusele, kas Kaia on paks või? Ei ole ju! See oligi minu jutu point, aga mis Sinu bikiinifitnessi point on? Tegelikult ongi hea võrdlus, kui erinevalt võivad kaks inimest kaaluda, kes on visuaalselt saledad.

No võrdle siis Kaia Kanepi praeguseid ja varasemaid pilte. Näed vahet? Tema puhul on alati mingist müstilisest “suurest kondist” jahutud. Kus see tänaseks jäänud on? Või kadusid äkki lihased?

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No võrdle siis Kaia Kanepi praeguseid ja varasemaid pilte. Näed vahet? Tema puhul on alati mingist müstilisest “suurest kondist” jahutud. Kus see tänaseks jäänud on? Või kadusid äkki lihased?

Aga tema kont ei olegi ju kuhugi kadunud. Samas pole pildi järgi võimalik hinnata, KUI suur ta kont tegelikult on, kas keskmine või suur.  Nii palju küll, et peenike see kindlasti pole.

0
-1
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 121 kuni 126 (kokku 126 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas Bridget Jones on ülekaalus?