No tere, kaasteelised! Nii hea on lugeda, et on veel selliseid naisi. 🙂
Mina samasugune eksemplar. Neli last, neljas hetkel 4 kuud vana. Esimese kolmega võtsin juurde 32kg, neljandaga 25kg aga peale sünnitust hakkas kaal tõusma ja olen paksem kui kunagi varem.
Jälgisin kolm kuud toitumis- ja treeningkava – kasu ei miskit. Võtsin selle ajal ka veel mõned kilod juurde. Loomset ma ei söö, mistõttu on toitumine väga mitmekülgne ja paljud väga kaloririkkad asjad on nagunii menüüst väljas. Väga suure osa menüüst moodustavad aedviljad, kaunviljad, seemned-pähklid (nende kogust jälgin hoolega), suhkrut ei tarbi absoluutselt, rämpstoitu ka mitte.
Kõiki oma lapsi olen imetanud 2a, mõned kuud siia-sinna. Nii plaanin teha ka praegusega. Jah, olen paks (peaaegu 90kg, samas kaalus oma 26cm pikema mehega), aga ma tean, et see kaob peale imetamist ilma mingi vaevata. On eelmiste laste puhul kolme-nelja kuuga kadunud olnud ilma mingi pingutuseta st ühegi dieedita. Minu jaoks ei ole mu välimus nii oluline, et oma lapse tervise ohvriks tooksin. Kui oleks, läheksin psühholoogile, kuna seal taga peab tõsine enesehinnangu probleem olema. Võib-olla ka puudulik mehe toetus. Mu mehele on lapsed piisavalt olulised, et mitte oma naise peki üle viriseda. Seda enam, et minu keha selline toimimine polnud talle uudiseks ning lapsed oleme koos planeerinud.
Soovin sulle jõudu emaks olemisel! 🙂