Tegelikult ei tulnudki Teilt otseselt seda küsima, mis pealkirjas on. Pigem oma kurba lugu ära rääkima. Lühidalt aasta tagasi hakkasime peikaga “käima” ja lähenalt suhtlema (teadsime tegelikult juba varasemast ajast mitu aastat). Tema suhe läks laiali ja minu oma ka. Seega mõtlesime proovida. Talvel kutsus ta mind enda juurde elama, kuna pidin enda üürikast välja kolima. Ma tohtutult armastasin teda, kuid tema minevik on selline kus teadsin, et suhtles oma eelmise naise ja lapse kõrvalt teistega ja isegi pettis. Rumal oli siis arvata, et minuga nii ei juhtu. Pidevad tinderid jne. Kodust ärakäimised “sõpradega söömised jne”. Loomulikult olin tema arvates mina haigelt armukade ja kujutasin kõike ette. Mul ei ole tõendeid, et ta mind petnud oleks, aga mineviku osas on. Tinderit tegi minu ajal pidevalt. Koos elades on meil väga palju tülisid olnud ja pidev, kui ei meeldi siis miks siin oled? Korra kolisin ise ära, siis paluti tagasi ja lisaks ta ise korduvalt mu asju kokku pannud, aga siis ikka tagasi palunud. Ma pole kevadest saati pille võtnud ja ta teadis seda. Olenemata sellest ei kasutanud ta kummi. Talle tegelikult lapsed meeldivad (1 olemas, sai selle kunagi noorelt kogemata). Ehk siis mõtlesime, et tuleb siis tuleb, aga vahepeal jälle, et siia tülide vahele pole last vaja. Meil on olnud perioode kus mehel klapid peas, ignome. Siis tulen mina ainult ööseks koju magama jne. Seega ca 2 nädalat tagasi pakiti mu asjad ja paluti järgi tulla. Läksingi, ja sain kiirelt endale korteri. Järgmine päev kirjutas kuidas jääb meid veel pikaks ajaks leinama ja alatiseks armastama ja kurb, et enam mind teiselpool ust pole jne. Suhte ajal öelnud, et pole kunagi kedagi nii palju armastanud. Meie suhte alguses ütlesin sõbrannadele kohe, et temaga tahaks ma last. Tänaseks on meie lahkuminek nii inetu pöörde võtnud, et ta mind igal pool blokeerinud, ignob, e-kirjadele, kõnedele ei vasta. Muidu olekski suva, aga avastasin, et olen rase. Saatsin talle testist pildi e-kirjaga. Ei mingit vastust. Lasin läbi õe infot edastada. Blokkis seepeale ka õe. Nädal peale minu kolimist, olla teda juba deidil nähtud. Tõendeid pole, aga jutud liiguvad. Ma ise juba üle 30-ne. Seega aborti ei tahaks nagu teha. Aga kui mehe poolt null toetust. Totaalne igno. Kuidagi kurb. Ma ei tea, kas olen valmis hakkama üksikemaks.
Et mida mina teeks?
Ma ei halaks mehe “blokkide” pärast, vaid blokiks ta ise igast kanalist. Mis kuradi teadet sa üritad sellele täisossile edastada, ma ei saa aru.
Lapse jätaks alles, sünnitaks, loomulikult ei märgiks ossi isana ega annaks talle teada. Kui juba üle 30 oled ja lapsi soovid, pole oodata midagi. Ise jätsid pillid ära, ise teadsid juba sel hetkel, et suhet sul pole, vaid elad ossiga. Jäid rasedaks, kaaluda pole su küll enam mingit õigust.
Ei saa mainimata jätta, et oma elu kirjelduse järgi tundus 15. Missed probleemid, misss elu, misss jorssidega koos elama nõustutakse…
Hakka normaalseks. Mine kooli, hari ennast, hangi endale pere näol v naabritädide näol tugivõrgustik, puua kasvatada oma laps teistsuguseks, kui see ühiskonna põhjakiht, kus hetkel omasugustega asju pakite, sõimlete ja tinderdate.
Paralleelselt eksisteerib normaalsete inimeste maailm.