Teema: Kas keegi on saanud tagantjärgi jaanuari eest suurema peretoetuse hüvitamise
Ma sain ka sellise summa eile, et eeldan, et see on üksikema toetuse vahe.
Lapsetoetuse tõusu vahet pole saanud.
Kuidas suurpereema on üksikema?
Teema pole ju suurperedest, vaid jaanuari eest saamata jäänud peretoetustest.
Miks Sa eeldad, et olen suurpere ema? Ei ole.
Sest sa paistad ootavat veel mingit summat, aga kui sul on alla 3 lapse ja sa said juba üksikema toetuse tasaarvelduse, siis rohkem sa midagi ei saagi ju?
Lapsetoetust hakati ju kohe suuremas summas maksma, vaid üksikema ja peretoetuse suurenemise summad on need, mis tagantjärele nüüd makstakse.
Ka lasteraha tõusis aasta algusest ja seda maksti esimest korda veebruaris. Seega ka sealt tuleb väike lisakanne.
Ka lasteraha tõusis aasta algusest ja seda maksti esimest korda veebruaris. Seega ka sealt tuleb väike lisakanne.
Pole täheldanud
Mina sain jaanuaris igaljuhul makse varem kehtinud summas.
Mina sain veebruaris õige summa.
Ok, siis seekord saab lapsetoetust ka 20€ rohkem, see üsna pisike summa, ei pruugi tähele pannagi.
Mina samuti, aga seda jaanuari eest vähem saadud summat pole veel hüvitatud. Ok, see pole mingi suur summa ja ei oota seda pikisilmi, aga siin keegi väitis, et peale suurperetoetuse ja üksikematoetuse muud polegi oodata.
Ok, see pole mingi suur summa ja ei oota seda pikisilmi, aga siin keegi väitis, et peale suurperetoetuse ja üksikematoetuse muud polegi oodata.
Õigus töötada ja töötasu oodata on ka ometi olemas. Või te olete siin kõik toetuste peal vegeteerijad?
Kõik said veebruaris juba õige summa. Mis see jaanuari puutub?
Pole täheldanud
Sest sa pole seda veel ju saanud. Jeesus küll. Varsti saad, rahune maha.
Jaanuaris said ju detsembri eest ja siis minu meelest ei kehtinud veel see 80€. Või olen millestki valesti aru saanud?
Lasteraha saab jooksva kuu eest, mitte eelneva kuu eest.
Pole täheldanud
Vastasid minule, pole seda oodanud. Mis vahet 60 vôi 80 eurot lapse kohta. Seega natsa valesti vist said aru. Ma ei ela toetustest, olen täiesti tietuste vastane.
Mis vahet 60 vôi 80 eurot lapse kohta.
No näe, mõnel on. Nagu tulukaga – kui see kohe järgmise päeval ei laeku, siis “riik hoiab sel aastal meelega raha nii kaua kinni” 😂
Kaader, kes ise teenida ja säästa ei oska, vaid sõltub riigi abist. Neile on 5€ ka “meie jaoks on see oluline summa”. 20€ on lausa pidu ja šoping.
Mis vahet 60 vôi 80 eurot lapse kohta.
No näe, mõnel on. Nagu tulukaga – kui see kohe järgmise päeval ei laeku, siis “riik hoiab sel aastal meelega raha nii kaua kinni” 😂
Kaader, kes ise teenida ja säästa ei oska, vaid sõltub riigi abist. Neile on 5€ ka “meie jaoks on see oluline summa”. 20€ on lausa pidu ja šoping.
Inimestele tuleks kerjamise asemel teha finants esmasbikursus, et kuidas natukenegi säästa. Praegu on tôesti nagu inimôigus et näe sünnitasin kuldmuna, vôi klopsisin koosluse kokku, tegu tehtud, nüüd teie, maksumaksjad andke mulle raha ja korraldage mu koosluse elu.
Pole täheldanud
Vastasid minule, pole seda oodanud. Mis vahet 60 vôi 80 eurot lapse kohta. Seega natsa valesti vist said aru. Ma ei ela toetustest, olen täiesti tietuste vastane.
Vaesed lapsed sul siis. Nad teavad, et ema neid vihkab?
Jaanuaris said ju detsembri eest ja siis minu meelest ei kehtinud veel see 80€. Või olen millestki valesti aru saanud?
Jaanuaris said ikka jaanuari eest, peretoetused makstakse käesoleva kuu eest.
Kas keegi on saanud lasterikka pere toetuse ka jaanuari eest juba? Ise ei ole veel saanud.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.