Esileht Ilu Kas keegi saanud tänu harjutustele ämmasepikust lahti?

Näitan 17 postitust - vahemik 1 kuni 17 (kokku 17 )

Teema: Kas keegi saanud tänu harjutustele ämmasepikust lahti?

Postitas:
Kägu

Kas kellelgi on konkreetne kogemus, et see päts turjal on harjutusi tehes päriselt kadunud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Konkreetne kogemus? Trenn, siin üks tegi jõusaalile reklaami, kus sa olid sel ajal? Mis muu saab aidata? Trenn ja toitumine ilmselt.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Konkreetne kogemus? Trenn, siin üks tegi jõusaalile reklaami, kus sa olid sel ajal? Mis muu saab aidata? Trenn ja toitumine ilmselt.

Pean silmas seda, et kas mingid kindlad harjutused tõesti aitavad sellest vabaneda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pean silmas seda, et kas mingid kindlad harjutused tõesti aitavad sellest vabaneda.

See on rasv. Kas see on ainus koht su kehal, kus on rasv? Ilmselt mitte, eks? Mis aitab keha rasva% vähendada? Toitumise muutmine. Kust rasv esimesena kabo? Sõltub sinu geneetikast. Kas harjutused aitavad lokaalselt rasva eemaldada? Ei aita.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas harjutused aitavad lokaalselt rasva eemaldada? Ei aita.

Võivad küll aidata, lihast kasvatada mingisse piirkonda, aga rasva tõesti ei põleta konkreetsest piirkonnast.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rühti saab harjutustega tõepoolest parandada ja kuna see ämmasepik (moodsama nimetusega tuntud ka kui nutikael) on osalt sundasendist, siis on hea harjutustega piirkonda lõdvestada, pinges ja sundasendis lihaseid liigutada ja ümbritsevatele tööd anda.

Mina olen liiga mittejärjekindel, et tulemusi näha oleks, aga turja kangeksjäämise vastu aitavad need harjutused ka. Ja osalt on see tõesti rasvapadjand, seega sellele konkreetselt harjutused ei mõju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige parem harjutus on oma rühi parandamine. Müüakse selliseid seljaveste, mis aitavad selga sirgelt hoida ja mitte ära vajuda. Kõik trennid ja harjutused aitavad muuhulgas ka rühti parandada, nii et vahet pole, mida täpselt teed, peaasi et oled aktiivne.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sepikut veel ei ole, aga kael on juba kange – iga päev rullin ennast selili pallil, alguses oli väga valus – aga nüüd on juba parem. Jõusaalis teen hantlitega harjutusi ja tõmban seda kangilaadset asja, lisaks treenin seljalihaseid.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rühti saab harjutustega tõepoolest parandada ja kuna see ämmasepik (moodsama nimetusega tuntud ka kui nutikael) on osalt sundasendist, siis on hea harjutustega piirkonda lõdvestada, pinges ja sundasendis lihaseid liigutada ja ümbritsevatele tööd anda.

Mina olen liiga mittejärjekindel, et tulemusi näha oleks, aga turja kangeksjäämise vastu aitavad need harjutused ka. Ja osalt on see tõesti rasvapadjand, seega sellele konkreetselt harjutused ei mõju.

Nutikael veits teine asi. Mul on nutikael, rasva mul seal ei ole. Selle jaoks on harjutusi päris palju, kui netist otsida. Vahepeal teen ka, aga siis jälle unustan ja järg kaob käest. Padjata magamine pidavat ka aitama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsimus oli ju tegelikult, et kas keegi on saanud tulemusi mingeid harjutusi tehes. Ausalt öelda mind ka huvitaks.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on rasv. Kas see on ainus koht su kehal, kus on rasv? Ilmselt mitte, eks? Mis aitab keha rasva% vähendada? Toitumise muutmine. Kust rasv esimesena kabo? Sõltub sinu geneetikast. Kas harjutused aitavad lokaalselt rasva eemaldada? Ei aita.

Mis imeharjutusi sa loodad? Et teed kaelaringe ja pekk turjalt haihtub?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See eelmine oli vastuseks 9:46 käole

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ämmasepik (moodsama nimetusega tuntud ka kui nutikael)

Need on ikka kaks erinevat asja. Ämmasepik on turjale kogunev rasvapadjand, nutikael on ettepoole hoidev kael.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsimus oli ju tegelikult, et kas keegi on saanud tulemusi mingeid harjutusi tehes. Ausalt öelda mind ka huvitaks.

https://www.youtube.com/watch?v=cPA_hM80s8s&ab_channel=ToneandTighten

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ämmasepik on turjale kogunev rasvapadjand

Kas sellele rasvaimu ei tehta?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sellele rasvaimu ei tehta?

Tehakse küll.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Venekeelseid harjutusi on päris palju “holka” jaoks

https://www.youtube.com/watch?v=KUz2cHHeadw&t=3s&ab_channel=SmartBallet

+1
0
Please wait...

Näitan 17 postitust - vahemik 1 kuni 17 (kokku 17 )

Esileht Ilu Kas keegi saanud tänu harjutustele ämmasepikust lahti?