Teema: Kas keegi teeb Letrizole, ovitrelle ja dyphasone ringi?
Otsin saatusekaaslasi kas keegi kasutab Letrizolet ja on olnud kasu:)
Otsin saatusekaaslasi kas keegi kasutab Letrizolet ja on olnud kasu:)
Mina tegin, detsember-juuni. Tsükli sain tänu letrosoolile paika, muud kasu polnud. Selle aja sisse jäi siis 3x ovitrellet ka. Esimesel kuul sain triibud, kahjuks katkes. See oli ka ainus kord, kui triibud sain 🙂
Mina tegin teist tsüklit letrozole ja ovitrellet. Eile oli teine iui ja nüüd olen ootel, pühapäeval hakkan progresterooni küünlaid kasutama.
My
Mina kasutasin Letrozoli 6 ringi. Viimasel korral oli ka munajuhade läbilaskvus uuring ning peale seda sain triibud. Hetkel 24 nädal 😊
Ovitrellet kasutanud ei ole.
Mina kasutasin ka 6 ringi letrozole ja vist sellest 4-5 oli ovitrellega, tekkis üks biokeemiline rasedus (ja see tekkis ilma ovitrelleta).
2020 aasta sügisel oktoobris läksin viljatusarstile, tema kirjutas letrozoli+duphostoni. Nüüd täpselt ei mäleta aga 2-3 ringi vist tegin kuni sain 2021 veebruaris ka triibud ning beebi.
Ovitrelli pole kasutanud.
Tänud kellegile siis ikka on triibuõnne toond. Seda on hea kuulda
Piisas esimesest ringist nende ravimitega. Üritasin muidu 5 aastat rasestuda kuid ei tekkinud ovulatsioone ja päevad olid ebakorrapärased. Õnneks ravimitega läks täppi juba esimene kord. Kohe jäin rasedaks. Laps juba 1.7 aastane 🙂
olen 25, pidin ootama aasta aega, et saaksin selle raviga alustada. Kokku püüdsin rasestuda ca 2.a. Kuna oli munarakkude defitsiit, siis alustasime just selle sama üleval mainitud raviga. Mul olid väga ebaregulaarsed tsüklid ning pigem väga lühikesed, ca 20p.
Esimese raviga õnnestus triibud saada ning tänaseks olen 18.ndl rase.
Tegin neli kuud,duphastone kuuri. Oli üks keemiline. Nüüd I tsükkel ilma ja sain 3 päeva tagasi triibud. Kuna arsti kätte pole saanud, siis otsustasin, et võtan järgi jäänud tabletid ära, sest mul on proge väga madal tavaliselt olnud.
Loodan, et jääb püsima.
Mul oli eelmise rasedusega metformiin+duphaston+letrozol+ovitrelle. Selle skeemiga neljandal katsel sain triibud ja tuli laps.
Praegune sama raviskeem ei toiminud kahjuks ning kasutusele võtsime uued ravimid.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.