Teema: Kas keegi teist on kleptomaan või tunneb mõnda?
See proua on juba hoopis teine teema. Ema tuttav, keda ostukontrollis peedistati.
Oled pika iseteeninduskassasid halvustava teema autor ka?
Siin pole nõukamentaliteeti ja inimesed on usaldavamad.
Ja näha on, kuidas eksivad. Hiinas meeldiks ka kindlasti elada, seal teatakse sinust palju.
Põhjus, miks mees kinni oli see, et ta tuli mulle kallale, naabrid kutsusid politsei lärmi peale, riik alustas kriminaalasja, sest mind viidi kiirabiga ära. tüüp käis vangis ära, jätkas ahistamist, nii et pidin elukohta vahetama ja ka kohtus esinema.
Seda sa enne ei öelnud. Räägi meile kõik traumad ära, ju on neil vargusesaagaga seost.
Oleks ma teadnud, oleks juba kaks a tagasi kroonikat hakanud kirjutama, et iga jumala trauma teie jaoks kirja saaks
Oleks ma teadnud, oleks juba kaks a tagasi kroonikat hakanud kirjutama, et iga jumala trauma teie jaoks kirja saaks
Sulle enda jaoks on seda vaja, mitte meie jaoks.
Selles mõttes, et ma üldse ei pretendeeri olema korralik, võttes arvesse, et olen alkohoolik, toitumishäirete ja varastamisharjumisega inimene
Haha, nii lahe 🙂
Mis häire sulle järgmisel leheküljel lisandub? Seksisõltlane?
Varem kirjutati siin ikka ilusa elu muinasjutte, nüüd näha kohe, et majanduslangus
Üsna lihtne: teemat arendas varastamissund või kuidas iganes seda nimetada.
Ei tulnud pähe kirjutada absoluutselt igast probleemist, mis mul elus olnud on.
Miks Eestis ei varasta: ei tunne poodide turvadünaamikat.
Ja jah, mul on tagasisidest kasu. Teiste inimeste perspektiiv on alati kasulik.
Viimane lause on manipulatsioon. Ja eelviimane lause väheusutav.
Viimane lause on manipulatsioon. Ja eelviimane lause väheusutav.
Ei tunnegi erilist soovi hullu riski peale Eestis vahele jääda. nagu öeldud, siis kontroll on tugevam.
Mis puutub provokatsiooni, siis vastamine pole kohustuslik. Samas mul on ka reaalselt huvitav lugeda, mida arvavad võõrad
Ei tunnegi erilist soovi hullu riski peale Eestis vahele jääda. nagu öeldud, siis kontroll on tugevam.
Mis puutub provokatsiooni, siis vastamine pole kohustuslik. Samas mul on ka reaalselt huvitav lugeda, mida arvavad võõrad
Miks sa välismaistes foorumites ei kirjuta sellest? Jällegi, viimane lõik on manipulatsioon. Ma ei väidagi, et sunniviisiliselt vastan.
A mis sa mind siin manipuleerid siin, nagu ma peaks vastama pärimisele, miks ma siin küsin. Tahan ja küsin. Samamoodi nagu sina tahad ja vastad.
A mis sa mind siin manipuleerid siin, nagu ma peaks vastama pärimisele, miks ma siin küsin. Tahan ja küsin. Samamoodi nagu sina tahad ja vastad.
Sul on õigus, ma manipuleerin sind, aga sina manipuleerid vastajaid ja ei tunnista.
Sa elad Rootsis? Kas Rootsis on mingeid perekoolisarnaseid foorumeid ka?
Sa elad Rootsis? Kas Rootsis on mingeid perekoolisarnaseid foorumeid ka?
Küllap ikka on, aga PK on mulle lihtsalt vana tuttav.
Seda ma usun küll, et siin on kontroll tugevam. Kuskil normaalses riigis ei tulda selle pealegi, et keegi mingeid külmatud saastakotlette varastama hakkab.
Mul ei löö ju nähtavasti, aga mis taset sa siin omaarust näitad oma “vää” ja nelja hüüumärgiga? Sisu pole nagu ollagi. Mainin, et ka foorumipostituste taga on ka elus inimesed. Kriitikale olen alati avatud olnud, aga et kelllegi teise võõral maal elava inimesed probleemid nii vihast vahtu ajama panevad, see on ka pisut pentsik.
Sul on arusaamisega tõsised probleemid! Õppida suudad, juu pea päris tühi siis ikka ei ole. Teised sinu ümber on ka elus inimesed ja teevad tööd selleks, et raha saada. Mõistad, ei mõista. Kui maa on võõras siis kao koju tagasi. Teised heauslkiud inimesed koolitavad sind tasuta, ülalpidamine tasuta, ravi tasuta ja sina juhmteed mida, hõõrud kintsusid kokku ja lähed vargile. Mis sul viga on, et nii teed!
Võõrad on ammu juba öelnud, et sul pole mingit kleptomaaniat. Selline kaalutlev varas on kaugel kleptomaanist. Ainus, millest aru ei saa, et miks sa end selle kleptomaani nimetusega meelitada soovid. Ju oli eestikeelsest suhtlusest ja tähelepanust puudus.
Võõrad on ammu juba öelnud, et sul pole mingit kleptomaaniat. Selline kaalutlev varas on kaugel kleptomaanist. Ainus, millest aru ei saa, et miks sa end selle kleptomaani nimetusega meelitada soovid. Ju oli eestikeelsest suhtlusest ja tähelepanust puudus.
Üritab peita söömishaigust. Kahju, ravi saab alguse sellest kui ta endale probleemi tunnistaks. Mida hiljem peale hakata enda pekki keeratud tervisega? seda ta ei mõtle. Suremus söömishaiguste tagajärjel on ikka väga suur. Abi peab otsima, minapilt vääristunud.
Ma ei tea nagu, kuidas oleks pidanud selgemini väljenduma, aga tegelen oma erinevate raskustega juba mitmeid aastaid nii institutsioonides sees kui ka teraapias. Mõtete väljakirjutamine aitab lisaks teistmoodi selgust saada. Seega olen aktiivselt abi otsinud ja saan ka, aga see ei muutu lihtsalt nipsust korda.
Siin pole nõukamentaliteeti ja inimesed on usaldavamad.
Jah, aga siin mõned inimesed varastavadki. Või sa arvad, et kui narkomaanile anda võimalus süstida, siis ta ei süsti või?
Üritab peita söömishaigust. Kahju, ravi saab alguse sellest kui ta endale probleemi tunnistaks. Mida hiljem peale hakata enda pekki keeratud tervisega? seda ta ei mõtle. Suremus söömishaiguste tagajärjel on ikka väga suur. Abi peab otsima, minapilt vääristunud.
Ei ole kuue lehekülje peale veel välja lugenud, et sa oma varastamise kombest üldse kellelegi rääkinud oled. Kes siis teab sellest, mis nõu terapeut andnud on?
Ei ole kuue lehekülje peale veel välja lugenud, et sa oma varastamise kombest üldse kellelegi rääkinud oled. Kes siis teab sellest, mis nõu terapeut andnud on?
…Eelmine postitus kleepus kogemana vale tsitaadi külge. Oli mõeldud vastuseks sellele:
Ma ei tea nagu, kuidas oleks pidanud selgemini väljenduma, aga tegelen oma erinevate raskustega juba mitmeid aastaid nii institutsioonides sees kui ka teraapias.
Kleptomaan ei kaalutle, mida tal vaja on vaid lihtsalt varastab, täiesti kasutuid asju!
Ma ei tea miks aga mulle Ta meeldib ja vägagi 🙂
Ei. Aga sina, kes seda ikka ja jälle kellelegi peale surub, oled?
Ei. Aga sina, kes seda ikka ja jälle kellelegi peale surub, oled?
Miks sa minu eest räägid? 😀 Iseteeninduskassa teemat ei algatanud, aga selle teema küll.
Vabandan eelmise postituse eest, lugesin valesti. See iseteenindus jäi jah kellelgi väga kriipima, et lausa mitmes alafoorumis mingid pikad, lohisevad põhiliselt isiklikest süüdistustustest koosnevad heietused olid.
Ma ei tea miks aga mulle Ta meeldib ja vägagi 🙂
Tänan… vist? Ega see, et inimestel probleemid on ja nad valesid valikuid teevad, pole ainulaadne ega harv juhus. See ei tähenda ka tingimata, et nad halvad või ebameeldivad oleks.
Aga noh, eks seda ju oodata oli, et mind siin üsna üheselt kividega loopima asutakse. Sellegipoolest on olnud ka kasulikke mõttearendusi ja teisalt on isegi see kasulik, kui keegi väljendab oma vastikust minu käitumise suhtes. Ka sellel tundel peab olema ruumi inimsuhtluses. See on samuti legitiimne.
Aga noh, eks seda ju oodata oli, et mind siin üsna üheselt kividega loopima asutakse.
Kus on kivide loopimine? Aus ütlemine, et sinu varastamise lembus ei ole vabandatav psüühilise häire kleptomaaniaga, ei ole kividega loopimine.
Kordan varasemat küsimust – kas keegi teab sellest, et sa varastad? Tõid eelnevalt esile, et oled enda probleemidega ammu juba tegelenud ja abi otsinud.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.