Kui hea on Lidlis töötada? Palun kirjuta oma arvamus. Palun kirjelda oma tööd
Esileht › Tööelu, raha ja seadused. › Kas keegi töötab Lidlis?
Teema: Kas keegi töötab Lidlis?

Keegi ikka töötab, aga ei maksa sellepärast hulluks minna.

Tee veel 1 teema. Me ei saanud esimesel neljal veel küsimusest aru.

*viiel

Miks sa ei lähe Lidlisse ja ei intervjueeri seal töötajaid? Näed ju poes isegi, et keegi seal ikka töötab, seega palu neil paari sõnaga kirjeldada ja saadki teada, kuidas on. Võid ju igaks juhuks eelnevalt poe juhatajalt nõusolekut küsida, et sa ta töötajaid natuke aega tülitad.

Miks sa ei lähe Lidlisse ja ei intervjueeri seal töötajaid? Näed ju poes isegi, et keegi seal ikka töötab, seega palu neil paari sõnaga kirjeldada ja saadki teada, kuidas on. Võid ju igaks juhuks eelnevalt poe juhatajalt nõusolekut küsida, et sa ta töötajaid natuke aega tülitad.
Täpselt! Mina ei ole seal ise küll käinud (Eesti Lidlis), aga eeldan, et seal keegi töötab. Ja välismaal olen näinud oma silmaga seal inimesi töötamas. Seega vastus: Jah, keegi töötab Lidlis.

Miks siin võõra inimese kallal nõmetsete? Mis teil viga on?

Miks siin võõra inimese kallal nõmetsete? Mis teil viga on?
Sest see on Perekool!

Kohe näha, et täiskuu aeg!

See ei ole kasutaja viga, vaid Perekooli uue käpardliku arendaja totaalne bläkk. Nii halba arendust pole oma PK-s elatud aja jooksul veel kohanud. Võrdne juba Delfi naisteka foorumiga, kust kunagi 10+ aastat tagasi ära tulin. Põjus just sama – arendustööd olid mugavad vaid tegijatele, mitte kasutajatele
Teemasse: kas see on see Lidli heaoluküsitlus nüüd? Kollegi laps töötab Pärnu Lidlis, rääkiski, et kogu aeg peavad töötajad, sugulased, sõbrad mingitele küsitlustele vastama. Nägin ka seda ankeeti – täpselt samasugune familiaarne sinatamine ja nõudlik stiil nagu teemaalgatuses. Miks te seda nii agressiivselt teete?

Mina arvasin, et keegi plaanib sinna tööle minna ja siis nö uurib asja, et kas tasub…

Keegi võiks siis öelda, et kui palju ühe kuuga teenib selles poes. Kätte ma mõtlen.

Keegi võiks siis öelda, et kui palju ühe kuuga teenib selles poes. Kätte ma mõtlen.
Jeerum, no võta lahti cvkeskus, pane otsingusse “Lidl”, tulevad tööpakkumised koos palgaga.
https://www.cvkeskus.ee/lounakeskuse-lidli-poetootaja-40h-nadalas-tartus-lidl-eesti-ou-875866

Ma ei ole kordagi (olen seal ehk max 0,5 h) saanud käia Sõpruse pst Lidlis ilma, et kassat ei suleta/kassat ei avata. Kas kassas istumise aeg on väga lühike?

Jeerum, no võta lahti cvkeskus, pane otsingusse “Lidl”, tulevad tööpakkumised koos palgaga.
Seal on mingi tunnipalk. Mind huvitab mõnel Lidlis töötava inimese vastus stiilis – saan kätte x summa ja teen selle eest kuus y ületundi. Olen kassas, panen kaupa välja ja põrandat ei pese.

See on tore artikkel, aga rahanumbritest konkreetselt ei räägita.

Mis nii väga kõrge palk see ikka on? Maximaga võrreldes ilmselt tõesti, aga nt Coopi Maksimarketis saab sama palju kätte ainult ühte tööülesannet täites, nt kassapidaja või ainult saalitööline..

Seal on mingi tunnipalk. Mind huvitab mõnel Lidlis töötava inimese vastus stiilis – saan kätte x summa ja teen selle eest kuus y ületundi. Olen kassas, panen kaupa välja ja põrandat ei pese.
Miks sind see huvitab ja mis see sulle annab, et kuipalju keegi kätte saab? Tunne parem huvi, et kui palju on tunnitasu. Ilmselt väike.

Miks sind see huvitab ja mis see sulle annab, et kuipalju keegi kätte saab? Tunne parem huvi, et kui palju on tunnitasu. Ilmselt väike.
No siin lingitud kuulutuses oli see ju välja toodud! 6.40 – 7 €/tunnis

Kui sa ei oska tunnipalka umbakaudseks kuupalgaks teisendada, siis sa ei sobi LIDL-isse. Mingigi arvutusoskus peab olemas olema, kui kassas raha lugema pead.

Ma lugesin mingit artiklit (mitte seda, mis siin lingitud, aga otsida ei viitsi), et seal Lidlis ei ole sellist asja, et sa istud ainult kassas või paned kaupa välja. Sa pead seal tegema kõiki asju, mingi rotatsiooni korras. Ja töökuulutuses kirjutatud palk (mis siin lingiti) on umbes 1000 bruto pluss mingi pühendumustasu, mida siis ilmselt saavad erili innukad: max 100 kuus. Töökuulutuses mainitud “tasu iga minuti töötamise eest” tähendab ilmselt seda, et iga väikse puhkepausi ajal tasu ei maksta, vetsupausi mõõdetakse ka täpselt. nii kui kuskile puhkealale sissened oma uksekaardiga, lakkab palk tiksumast.
Aga no ma ei tööta Lidlis, lihtsalt spekuleerin. Igal juhul ei tundu ahvatlev

Viitsisin guugeldada ja leidsin selle loo:
“Tarmo pikka koolitust siiski lõpuni ei läbinud, sest sai viie kuuga aru, et kauplusetöö talle ei sobi. Eestis oleks temast pidanud saama ühe poe juht. See tähendas, et tal tuli omandada absoluutselt kõik oskused, mis on vajalikud, et poes piltlikult öeldes üksi hakkama saada”

Miks sind see huvitab ja mis see sulle annab, et kuipalju keegi kätte saab? Tunne parem huvi, et kui palju on tunnitasu. Ilmselt väike
Kuna keegi viitsis teema teha, siis kasutan teemat ära ja küsin. Ega see otseselt mulle midagi ei anna, sellega olen nõus, aga …kas iga asi siin ilmas peaks mulle midagi andma? Niisama suusoojaks võib ju samuti küsida.

Kui sa ei oska tunnipalka umbakaudseks kuupalgaks teisendada, siis sa ei sobi LIDL-isse.
Sul on õigus, ma ei sobi Lidlisse.

Sa pead seal tegema kõiki asju, mingi rotatsiooni korras. Ja töökuulutuses kirjutatud palk (mis siin lingiti) on umbes 1000 bruto pluss mingi pühendumustasu, mida siis ilmselt saavad erili innukad: max 100 kuus.
Ma mingi artikli kommentaarist lugesin välja summa 1200 bruto. Ehk siis sa oled oma arutluses samma kohta jõudnud.

Kui sa ei oska tunnipalka umbakaudseks kuupalgaks teisendada, siis sa ei sobi LIDL-isse.
Sul on õigus, ma ei sobi Lidlisse.
Ei sobi, aga teiste inimeste sissetulek sinule mittesobival alal huvitab küll? Nii “suusoojaks”.
Tunnista parem, et tahad ise konkureerida ja kuulad siin maad.
Üldiselt võiks inimesel rohkem hariduslikku ja erialast võimekust olla, et mitte ketipoes rügada.

Üldiselt võiks inimesel rohkem hariduslikku ja erialast võimekust olla, et mitte ketipoes rügada.
Aga seda, et ketipood olemas oleks, tahaksid küll?
Minu meelest on need inimesed, kes seal töötavad tublid ja väärivad samamoodi respekti nagu võimekamad inimesed, kes töötavad mõnel vastutusrikkamal ametil. Nad teevad tööd, mis on neile kättesaadav ja see töö ei ole lihtne. Mina ei peaks seal nädalatki vastu.

Mina ei peaks seal nädalatki vastu.
Minu kodu lähedal on Lidl, seega käin seal sageli. Ja ausalt öeldes pikka aega ei näe ühtki inimest seal töötamas. Kohalikus Selveris on tädid aastaid samad, aga Lidlis vahetuvad pidevalt. Seal on nii musti, venelasi ja igasugu karvaseid ja sulelisi, aga keegi pole pikalt. Korraks näed ja jägmine kord juba uued näod saalis toimetamas ja kassas.

Aga seda, et ketipood olemas oleks, tahaksid küll?
Töötaja ei võrdu pood.
Jah, mingi osa kaupluse tööst peab olema mehitatud, aga nt kassapidajaid pole küll väga palju vaja. Elame siiski tehnikasajandil.
Nad teevad tööd, mis on neile kättesaadav ja see töö ei ole lihtne. Mina ei peaks seal nädalatki vastu.
Mina ka mitte, aga seepärast valingi töö, mida tahan teha, mitte, mida ainult saan teha.
Esileht › Tööelu, raha ja seadused. › Kas keegi töötab Lidlis?