Ehk siis sellise, kus igaüks saaks panna punkti kohta, kus ta Balti ketis seisis. Ning lisada ka kommentaari, nt olin selle ja sellega jne. Ning lisada ka pilte. Kui on olemas, siis paluksin viidet.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kas keegi võiks teha Balti keti kaardirakenduse?
Teema: Kas keegi võiks teha Balti keti kaardirakenduse?

kardan, et sellest ei tuleks midagi välja. mu vend arvas, et seisime tallinnas narva maanteel, ema arvas, et viru tänaval – tegelikkuses seisime toompeal.

Mul pole aimugi, kus ma olin. Bussiga viidi kuskile metsavahele ja käest kinni ei saanud kah hoida, kuna vahed olid ca 5 meetrit.

kardan, et sellest ei tuleks midagi välja. mu vend arvas, et seisime tallinnas narva maanteel, ema arvas, et viru tänaval – tegelikkuses seisime toompeal.
Jah, aga praegu on veel hulk inimesi, kes seda mäletavad, vähemalt umbkaudsetki asukohta. Iga aastaga jääb neid mäletajaid aina vähemaks.

Jah, aga praegu on veel hulk inimesi, kes seda mäletavad, vähemalt umbkaudsetki asukohta. Iga aastaga jääb neid mäletajaid aina vähemaks.
See on ju teada, kust Balti kett kulges. Mis tähtsust sel on, kus täpselt Jüri või Mari seisis?

Kogu keti ulatuses oli planeeeitud, kus keegi (asutus, ühing jne) asub. Vähemalt osa neist on alles.

Pange jah kōik nimedega kirja tehke ka igaühele koopia ning kui ühel päeval anastajatel tuleb pähe jälle oma jōudu näidata siis neil hea mäsaumeelseid nimekirja järgi kokku ajada ja steppi karjatada.

Tulime eile perega kokku ja meenutasime seda päeva, nii tore tunne oli, et seal kõik olime.

Ei mäleta täpselt ei mina (18 olin Balti keti ajal) ega mu ema. Kuskil Raplamaal olime, aga kui kaugel ja kus suunast raplas, ei mäleta. Bussidega viidi ja toodi.

ning kui ühel päeval anastajatel tuleb pähe jälle oma jōudu näidata siis neil hea mäsaumeelseid nimekirja järgi kokku ajada ja steppi karjatada.
meil pole anastajaid vajagi, meil on selleks tööks ekre.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kas keegi võiks teha Balti keti kaardirakenduse?