Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas keegi võiks teha Balti keti kaardirakenduse?

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Kas keegi võiks teha Balti keti kaardirakenduse?

Postitas:
Toutakk

Ehk siis sellise, kus igaüks saaks panna punkti kohta, kus ta Balti ketis seisis. Ning lisada ka kommentaari, nt olin selle ja sellega jne. Ning lisada ka pilte. Kui on olemas, siis paluksin viidet.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

kardan, et sellest ei tuleks midagi välja. mu vend arvas, et seisime tallinnas narva maanteel, ema arvas, et viru tänaval – tegelikkuses seisime toompeal.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul pole aimugi, kus ma olin. Bussiga viidi kuskile metsavahele ja käest kinni ei saanud kah hoida, kuna vahed olid ca 5 meetrit.

+5
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Toutakk

kardan, et sellest ei tuleks midagi välja. mu vend arvas, et seisime tallinnas narva maanteel, ema arvas, et viru tänaval – tegelikkuses seisime toompeal.

Jah, aga praegu on veel hulk inimesi, kes seda mäletavad, vähemalt umbkaudsetki asukohta. Iga aastaga jääb neid mäletajaid aina vähemaks.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, aga praegu on veel hulk inimesi, kes seda mäletavad, vähemalt umbkaudsetki asukohta. Iga aastaga jääb neid mäletajaid aina vähemaks.

See on ju teada, kust Balti kett kulges. Mis tähtsust sel on, kus täpselt Jüri või Mari seisis?

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kogu keti ulatuses oli planeeeitud, kus keegi (asutus, ühing jne) asub. Vähemalt osa neist on alles.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pange jah kōik nimedega kirja tehke ka igaühele koopia ning kui ühel päeval anastajatel tuleb pähe jälle oma jōudu näidata siis neil hea mäsaumeelseid nimekirja järgi kokku ajada ja steppi karjatada.

0
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tulime eile perega kokku ja meenutasime seda päeva, nii tore tunne oli, et seal kõik olime.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei mäleta täpselt ei mina (18 olin Balti keti ajal) ega mu ema. Kuskil Raplamaal olime, aga kui kaugel ja kus suunast raplas, ei mäleta. Bussidega viidi ja toodi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ning kui ühel päeval anastajatel tuleb pähe jälle oma jōudu näidata siis neil hea mäsaumeelseid nimekirja järgi kokku ajada ja steppi karjatada.

meil pole anastajaid vajagi, meil on selleks tööks ekre.

+2
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas keegi võiks teha Balti keti kaardirakenduse?