Esileht Ilu ja tervis Kas kellelgi on väljatõmmatud hammas asendatud implantaadiga?

Näitan 16 postitust - vahemik 1 kuni 16 (kokku 16 )

Teema: Kas kellelgi on väljatõmmatud hammas asendatud implantaadiga?

Postitas:
Kägu

Ülevalt viies hammas oli nn. surnud hammas ja nüüd lagunes täiesti ära ning pean laskma välja tõmmata. Ometi ei tahaks, et suhu auk jääks, seetõttu olen mõelnud, mida edasi teha. Tean, et on võimalik hambakroon ka traatidega kõrvalhammaste külge kinnitada, aga see pidavat lõhkuma neidsamu kõrvalhambaid, mille külge traadid pannakse. Siis on veel mingi üsna kulukas implantaadivariant, aga sellest ei tea ma eriti midagi. Kas kellelgi on nii tehtud ja kuidas rahul olete?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Kas kellelgi on väljatõmmatud hammas asendatud implantaadiga?

Ma ka kuulaks huviga. Olen aru saanud, et protsess on aega nõudev – u 1 aasta – , kallis ja ei pruugi kõigil õnnestuda st organism ei võta impantaati vastu. Selle kohta on naised saunas igast õudusjutte rääkinud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minul paigaldati üleelmise aasta lõpus ülalt 4. hamba implantaat. Tehti nii, et kui tõmmati hambajuurikas välja, siis kohe kruvi sisse. 8 nädalat käisin kruviga ringi ja siis pandi hammas külge. Oligi kõik, ei mingeid jamasid, kõik paranes hästi ja võõras hammas on tõsiselt omaks saanud. hind oli muidugi ülikrõbe, aga töö osas ei mingit nurinat.Oli 21 tuhat EEKi ja paigaldas dr Meeme Mõttus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Oli 21 tuhat EEKi ja paigaldas dr Meeme Mõttus.[/tsitaat]1340¤ – ai kui valus!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu on sama hind- 1300 euri umbes. Kindlasti enne implantaadi paigaldamist konsulteerida ka teise arstida. Kui annab midagigi juurtest päästa, on see eelduseks krooni panemisele, mis on ca 4x odavam.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on see protsess hetkel tegemisel, hammas on välja tõmmatud. Kusjuures soovitati oodata ca 3-4 kuud, enne kui kruvi pannakse. Siis on lõualuu kenasti luustunud ja on parem. Maksma läheb u 1500 eurot, teen maxillas.
Tühja kohta ei soovitaks jätta, esiteks on see ebaesteetiline (mis siis, et taga) ja teiseks mõjutab aastatega kogu ülejäänud hambarida, lõualuu vajub ära. Olete ju näinud viltuse lõuaga vanainimesi?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]mina jälle tean, et soovitatakse kohe peale väljatõmbamist kruvi panna, töötan hambaravi firmas[/tsitaat]See äkki sõltub sellest, kas hammas on taga või ees või mingitest muudest asjaoludest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis ime selle asja siis nii kalliks teeb, kui ainult kruvi ja kroon ümber? Mis tont seal 1500 eurot maksab?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]mammakit kirjutas:[/small]
[tsitaat]Mul niimoodi kõik esihambad implanaadid. Aega läks pool aastat (ootamist, et kas tehisjuured luustuvad ilusti), aga olen väga rahul. Kallis ainult. Arst Mati Jänes.[/tsitaat]Aga palun räägi, kuidas sa see pool aastat hakkama said? Kas pandi mingid ajutised proteesid?
Ja siis veel: millal sul see protseduur oli? Küsin sellepärast, et teada, kas organism võtab ikka need impantaadid vastu. Olen päris koledaid lugusid kuulnud, kuidas lõualuuusse tuleb põletik jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
tii31

Minul ka analoogne asi aasta tagasi.
Ülevalt silmahamba kõrvalt tõmmati hammas välja ja uus hammas kinnitati kõrvalhammaste külge, mis omakorda said kroonid.
Jutt segane vist natuke.
Ajutisel kandsin kunsthammast, sest sellisesse kohta ei saanud lihtsalt tühja auku jätta.
Tegin Maxillas, arst oli Reet Kenk.
Maksma läks kokku 17.000 krooni.
Aga tööga väga rahul, keegi ei saa aru ka, et pole oma hammas:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tii, sulle paigaldati sild. Kenk ei tee implantaate.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]mina jälle tean, et soovitatakse kohe peale väljatõmbamist kruvi panna, töötan hambaravi firmas[/tsitaat]Kas keegi teab midagi ka luuplastikast, mis asi see on ja kui kallis?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ma plaanisin üle 10 aasta endale kahe krooni panekut, kogu aeg kartsin, et valus ja hind ka muidugi krõbe.
Siis sattusin ühele uuele arstile oma soovist rääkima ja ta ütles, et minu puhul saab teha ka odava ja kiire variandi. Nüüd on mul 60 euroga kaks ilusat esihammast. Ja ei mingit valu. Ta tegi need plommimaterjalist ja enda vanad poolikud hambad jäid selle alla/sisse. Aega läks ca pool tundi. Midagi ära tõmbama/ära viilima ei pidanud.
Mitu kuud on need mul juba olnud ja ei mingeid probleeme ega värvivahet. Kahetsen, et nii kaua ootasin ja ei uurinud erinevaid variante. Pool elu olen oma inetute esihammaste pärast pidanud naeratust varjama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]ma plaanisin üle 10 aasta endale kahe krooni panekut, kogu aeg kartsin, et valus ja hind ka muidugi krõbe.
Siis sattusin ühele uuele arstile oma soovist rääkima ja ta ütles, et minu puhul saab teha ka odava ja kiire variandi. Nüüd on mul 60 euroga kaks ilusat esihammast. Ja ei mingit valu. Ta tegi need plommimaterjalist ja enda vanad poolikud hambad jäid selle alla/sisse. Aega läks ca pool tundi. Midagi ära tõmbama/ära viilima ei pidanud.
Mitu kuud on need mul juba olnud ja ei mingeid probleeme ega värvivahet. Kahetsen, et nii kaua ootasin ja ei uurinud erinevaid variante. Pool elu olen oma inetute esihammaste pärast pidanud naeratust varjama.[/tsitaat]

Kas tohiks paluda selle arsti kontakte või kliiniku nime?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul pandi implantaat 5 aastat tagasi ja siis maksis see muidugi vähem, oli vist 6000 krooni. Kokku võttis kogu protsess aega ca 6 kuud, mulle pandi küll ajutine hammas paariks kuuks, siis pandi kruvi vist 1 kuuks ja kuna kõik oli OK, pandi implantaat.
Ei mingeid komplikatsioone, ma pole kuulnudki et kellelgi neid oleks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]
Ei mingeid komplikatsioone, ma pole kuulnudki et kellelgi neid oleks?[/tsitaat]
Olen kuulnud, et kruvi mõnikord ei sobi luuga ja hakkab põletik seal kruvi ümber. Et mõne inimese organism hakkab võõrkehaga sedasi võitlema ja ei võta omaks.

0
0
Please wait...

Näitan 16 postitust - vahemik 1 kuni 16 (kokku 16 )

Esileht Ilu ja tervis Kas kellelgi on väljatõmmatud hammas asendatud implantaadiga?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.