Teema: Kas Kilomaxi kauplused on tegevuse lõpetanud?
Vaatasin, et Tartu mnt kauplus ka tühi. Kas kusagil avatud ka veel?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.03 14:20; 08.03 14:34;
Kahju! Alles ju avasid üldse.
Väga kahju tõesti. Kuigi paljud pidasid sealseid hindu kalliks, siis mulle meeldis sealne kaubavalik väga ja leidsin ilusaid ja ainulaadseid riideid.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.03 14:20; 08.03 14:34;
No loogiline ka, et kinni pandi. Kilohind oli ülemõistuse kallis, sama hinnaga saab uued ja ilusamad riided. Või humabast kasutatuid 3x rohkem soodukate ajal
No loogiline ka, et kinni pandi. Kilohind oli ülemõistuse kallis, sama hinnaga saab uued ja ilusamad riided. Või humabast kasutatuid 3x rohkem soodukate ajal
Nende kaup oli siiski kvaliteetsem st. puhtam, vähemkantud ja korralikuma välimusega, kui teistes kaltsukates.
Samas kilohind oli kohati tõesti üle mõistuse, eriti Primarki jt. odavkettide riiete puhul.
Loodame, et teevad uue firma ja ei võta kohe nii laialt ette. Paar poodi Tlns oleks piisav.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.03 15:36; 10.03 19:52;
Mul ka kahju, suurem osa mu riietest oli sealt pärit. Jah, kohati oli kallis aga siis oli enda otsustada, kas osta selle hinnaga või oodata, millal hind kukub.
Ma suutsin sealt alati heade brändide asju leida ja koguaeg ju polnud hind nii kõrge. Ja üks ilus kerge pluus maksis seal 1.80, reaalne hind 60. Ma olin rahul. Hoolega tuhnides võis head kraami leida.
<p style=”text-align: left;”>Sellest on küll hirmus kahju, kui lõpetasidki lõplikult. Minu vaieldamatu lemmikpood viimastel aegadel. Huvitav on see, et muidu ma eriti ei leia midagi kaltsukatest aga vot Kilomaxist sain küll palju riideid.</p>
<p style=”text-align: left;”>Sellest on küll hirmus kahju, kui lõpetasidki lõplikult. Minu vaieldamatu lemmikpood viimastel aegadel. Huvitav on see, et muidu ma eriti ei leia midagi kaltsukatest aga vot Kilomaxist sain küll palju riideid.</p>
sama siin.
seal ei olnud sellised 5-10a tagasi moes olnud asjad, vaid uuemad.
Jube tore just, et see kaltsuäri kustub. Ega sitast sai ikka ei tee! Õnneks said hiinlastel merekonteinerid otsa ja väikestel vahendusfirmadel on püksid märjad. Loodan südamest, et peale kriisi on alles vaid eetilised ja ausad firmad.
Oot, mingis tln keskuses, oli see Magistrali või Järve nägin silti, et hakatakse avama, kohe miski Humana kõrval asus. Kas ka avati, ei tea, pole nädalaid sinna sattunud.
Ma olen paar korda sinna sattunud, tundus, et kaup pärit eelkõige UK-st, aga kohutavalt vanamoodne või ei osanud midagi leida.
Oot, mingis tln keskuses, oli see Magistrali või Järve nägin silti, et hakatakse avama, kohe miski Humana kõrval asus. Kas ka avati, ei tea, pole nädalaid sinna sattunud.
Järve keskuses jah on juba mitu kuud teisel korrusel Kilomax sildid, kuid ruumid on endiselt tühjad.
Järve keskuses jah on juba mitu kuud teisel korrusel Kilomax sildid, kuid ruumid on endiselt tühjad.
Mitte endiselt, vaid seal oli mõnda aega Kilomax. Kaua muidugi ei jõudnud avatud olla.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.03 15:36; 10.03 19:52;
Kuidas Lätis kilomaxiga on?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.