Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas Kilomaxi kauplused on tegevuse lõpetanud?

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Teema: Kas Kilomaxi kauplused on tegevuse lõpetanud?

Postitas:
Kägu

Vaatasin, et Tartu mnt kauplus ka tühi. Kas kusagil avatud ka veel?

+1
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei ole. Lõplikult kinni.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahju! Alles ju avasid üldse.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga kahju tõesti. Kuigi paljud pidasid sealseid hindu kalliks, siis mulle meeldis sealne kaubavalik väga ja leidsin ilusaid ja ainulaadseid riideid.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No loogiline ka, et kinni pandi. Kilohind oli ülemõistuse kallis, sama hinnaga saab uued ja ilusamad riided. Või humabast kasutatuid 3x rohkem soodukate ajal

+14
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No loogiline ka, et kinni pandi. Kilohind oli ülemõistuse kallis, sama hinnaga saab uued ja ilusamad riided. Või humabast kasutatuid 3x rohkem soodukate ajal

Nende kaup oli siiski kvaliteetsem st. puhtam, vähemkantud ja korralikuma välimusega, kui teistes kaltsukates.
Samas kilohind oli kohati tõesti üle mõistuse, eriti Primarki jt. odavkettide riiete puhul.
Loodame, et teevad uue firma ja ei võta kohe nii laialt ette. Paar poodi Tlns oleks piisav.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka kahju, suurem osa mu riietest oli sealt pärit. Jah, kohati oli kallis aga siis oli enda otsustada, kas osta selle hinnaga või oodata, millal hind kukub.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma suutsin sealt alati heade brändide asju leida ja koguaeg ju polnud hind nii kõrge. Ja üks ilus kerge pluus maksis seal 1.80, reaalne hind 60. Ma olin rahul. Hoolega tuhnides võis head kraami leida.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Sellest on küll hirmus kahju, kui lõpetasidki lõplikult. Minu vaieldamatu lemmikpood viimastel aegadel. Huvitav on see, et muidu ma eriti ei leia midagi kaltsukatest aga vot Kilomaxist sain küll palju riideid.</p>

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Sellest on küll hirmus kahju, kui lõpetasidki lõplikult. Minu vaieldamatu lemmikpood viimastel aegadel. Huvitav on see, et muidu ma eriti ei leia midagi kaltsukatest aga vot Kilomaxist sain küll palju riideid.</p>

sama siin.

seal ei olnud sellised 5-10a tagasi moes olnud asjad, vaid uuemad.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jube tore just, et see kaltsuäri kustub. Ega sitast sai ikka ei tee! Õnneks said hiinlastel merekonteinerid otsa ja väikestel vahendusfirmadel on püksid märjad. Loodan südamest, et peale kriisi on alles vaid eetilised ja ausad firmad.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oot, mingis tln keskuses, oli see Magistrali või Järve nägin silti, et hakatakse avama, kohe miski Humana kõrval asus. Kas ka avati, ei tea, pole nädalaid sinna sattunud.

Ma olen paar korda sinna sattunud, tundus, et kaup pärit eelkõige UK-st, aga kohutavalt vanamoodne või ei osanud midagi leida.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oot, mingis tln keskuses, oli see Magistrali või Järve nägin silti, et hakatakse avama, kohe miski Humana kõrval asus. Kas ka avati, ei tea, pole nädalaid sinna sattunud.

Järve keskuses jah on juba mitu kuud teisel korrusel Kilomax sildid, kuid ruumid on endiselt tühjad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järve keskuses jah on juba mitu kuud teisel korrusel Kilomax sildid, kuid ruumid on endiselt tühjad.

Mitte endiselt, vaid seal oli mõnda aega Kilomax. Kaua muidugi ei jõudnud avatud olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas Lätis kilomaxiga on?

0
0
Please wait...

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas Kilomaxi kauplused on tegevuse lõpetanud?