kui sa lähed esimesse kontrolli naiste arsti juurde kas nad oskavad kohe näha mitu loodet sul on või selgub see palju hiljem.
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › kas kohe saab teada?
Teema: kas kohe saab teada?

RE: kas kohe saab teada?
🙂 Päriselt küsid nii v teed huumorit siin? Oleneb ju, millal lähed esimesse kontrolli. Kas jäid rasedaks eile öösel, 3 nädalat tagasi või 6 kuud tagasi. Mõni stiilis \”ma ei teadnud, et olen rase\” ei jõuagi esimesse kontrolli vaid tuleb kohe fini¨ ja saab arvu (tõsi, mitte enam loodete, vaid laste) alles siis teada.. 😛

ma arvan et 5 nädalat on ja ma lähen kolme nädala pärast kontrolli et siis kas 8 nädalase raseduse järgi on võimalik aru saada on siis üks või kaks?

Mina käisin esimest korda arstil kui 6+4 oli UH järgi ja päevade alguse järgi 6+5 ning mõlemad väikesed põksuvad südamed olid näha. See pilt siiani silme ees.

Käisin 9+ esimest korda ja uh oli ka. 2 komakest olid ekraanil kohe ära näha. Aga eks see sõltub ka arsti hoolikusest ja laste asendist. Kui looted on teineteisest hästi kaugel, siis arst võib ühe ära vaadata ning teise kahe silma vahele jätta.
Mitmike all oli kellegi postitus, et kv uh-s (12n) jäi teine kaksik arstile märkamata, mõõtis ainult ühe. Aga kuna naine juba varasemast teadis, et teine peaks ka olema, siis küsis ise, et kuidas teisega siis 🙂
Asja mõte siis, et varajases järgus võib jääda märkamata. Aga enamasti siiski nähakse ja üsna kohe.

Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › kas kohe saab teada?
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.