RE: kas külmapühad?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Sa oled nagu keskerakondlane, kes on vankumatult truu Savisaarele. Mulle meeldib TPL koolina väga ja pean ka härra Leesist väga lugu, aga see ei tähenda, et ma KÕIKI tema väljaütlemisi ja nõudmisi 100 protsenti heaks kiidaks. Nimetad teisi troppideks ja pead ennnast väga targaks, sest omad juhilube?? Kas juhiload näitavad haritust? Sinu puhul, nagu näha küll mitte. Mul pole lube, kuna olen elanud niisugust elu, et olen kolinud riigist riiki ja pole lihtsalt olnud võimalust ja aega, et neid teha. Võimetega pole siin küll midagi pistmist. Plaanis on küll, aga hetkel pole võimalik.
ja ma pean kooli reeglitest kinni, aga ma ei saada tõesti last nii külmaga välja, kui ta peab paraja maa jala astuma rongi ka ootama. Täna on laps koolis, abikaasa autoga viis.
[/tsitaat]
Täitsa uskumatu, kui napakaid siin leidub! Ma elan Viimsis ja mul on ka laps teist päeva kodus. Homme saab autoga kooli. Uskumatu jultumus on, et Viimsi koolis ei käi, onju? Õnneks on kooli suhtumine normaalne ja inimlik, teavad küll, et kõik ei ela kõrvaltänavas. Inimesed ju kolivad ka, ei hakata ju siis kooli veel vahetama. Vanema lapse klassikaaslastest on aja jooksu enamus linnast välja oma majadesse kolinud, kes enne vanalinnas või kuskil kesklinnas elasid. Ja üldse, teema on külmapühad, omamoodi lahe ju, aga kanad suudavad ikka sae käima tõmmata 😀
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 31.01 23:53; 02.02 13:34;