Esileht Koolilaps kas külmapühad?

Näitan 27 postitust - vahemik 61 kuni 87 (kokku 87 )

Teema: kas külmapühad?

Postitas:
Kägu

RE: kas külmapühad?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Noh, kas rohud jäid täna võtmata, et nii tigedust täis? Või on kade meel, sest sinu laps jäi lütseumi ukse taha? Vabandust, aga täiesti uskumatuid troppe liigub siin perekoolis ringi! Minul, muide, ei ole ka juhiluba (kui keeleeksperdina soovid esineda, siis tea, et \”autosõiduload\” asemel tuleks kasutada ikka \”juhiluba\”), kuid ma ei arva, nagu oleks see tingitud vähestest vaimsetest võimetest. Igaüks lihtsalt ei sobi autojuhiks. Kahju ainult, et kõik sellest aru ei saa! Kui saaksid, oleks meie liikluskultuur natuke parem… [/tsitaat]Ei tea, kes see tropp siin on? Ma saan täiesti aru, miks sa AUTOSÕIDULUBA ei sobi saama.Võimed, oh need võimed … . Mis nüüd kõne all olevasse kooli puutub, pean sind kurvastama, sai uksest sisse ja vaata imet, suisa mõlemad said.Ja mis teemasse puutub, nii nii sulle kui ka sinu tropp-sõbrale teadmiseks, et pole mõtet trügida kooli, mille reeglitest kinni ei peeta. See \”mage üllitis\” on igal aastal kooli lehel üleval.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei tea, kes see tropp siin on? Ma saan täiesti aru, miks sa AUTOSÕIDULUBA ei sobi saama.Võimed, oh need võimed … . Mis nüüd kõne all olevasse kooli puutub, pean sind kurvastama, sai uksest sisse ja vaata imet, suisa mõlemad said.Ja mis teemasse puutub, nii nii sulle kui ka sinu tropp-sõbrale teadmiseks, et pole mõtet trügida kooli, mille reeglitest kinni ei peeta. See \”mage üllitis\” on igal aastal kooli lehel üleval.[/tsitaat]

Sa oled nagu keskerakondlane, kes on vankumatult truu Savisaarele. Mulle meeldib TPL koolina väga ja pean ka härra Leesist väga lugu, aga see ei tähenda, et ma KÕIKI tema väljaütlemisi ja nõudmisi 100 protsenti heaks kiidaks. Nimetad teisi troppideks ja pead ennnast väga targaks, sest omad juhilube?? Kas juhiload näitavad haritust? Sinu puhul, nagu näha küll mitte. Mul pole lube, kuna olen elanud niisugust elu, et olen kolinud riigist riiki ja pole lihtsalt olnud võimalust ja aega, et neid teha. Võimetega pole siin küll midagi pistmist. Plaanis on küll, aga hetkel pole võimalik.
ja ma pean kooli reeglitest kinni, aga ma ei saada tõesti last nii külmaga välja, kui ta peab paraja maa jala astuma rongi ka ootama. Täna on laps koolis, abikaasa autoga viis.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Meie 1. klassi poiss jäi täna koju. Las ta siis saab oma külmapüha 🙂
4. klassi oma tahtis aga ise nii väga kooli minna.
Hommikul näitas termomeeter -25 kraadi, Tallinnas Nõmme kandis.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Meie 1. klassi poiss jäi täna koju. Las ta siis saab oma külmapüha 🙂
Hommikul näitas termomeeter -25 kraadi, Tallinnas Nõmme kandis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

pakkusin ka lapsele, et teem täna terve perega popipäeva aga ei midagi, ütles, tahab kooli minna 🙂 nii pidime ka ennastvälja vedama ja ikka autoga 30km.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa oled nagu keskerakondlane, kes on vankumatult truu Savisaarele. Mulle meeldib TPL koolina väga ja pean ka härra Leesist väga lugu, aga see ei tähenda, et ma KÕIKI tema väljaütlemisi ja nõudmisi 100 protsenti heaks kiidaks. Nimetad teisi troppideks ja pead ennnast väga targaks, sest omad juhilube?? Kas juhiload näitavad haritust? Sinu puhul, nagu näha küll mitte. Mul pole lube, kuna olen elanud niisugust elu, et olen kolinud riigist riiki ja pole lihtsalt olnud võimalust ja aega, et neid teha. Võimetega pole siin küll midagi pistmist. Plaanis on küll, aga hetkel pole võimalik.
ja ma pean kooli reeglitest kinni, aga ma ei saada tõesti last nii külmaga välja, kui ta peab paraja maa jala astuma rongi ka ootama. Täna on laps koolis, abikaasa autoga viis.
[/tsitaat]Naerukoht, ma tegin sõidueksami Saksamaal, kõik on võimalik.Haridusest ja haritusest sinuga arusaadavatel põhjustel rääkida pole mõtet.Targaks nimetad mind sina ja see on arusaadav, mis sul muud üle jääb. Tropi-jutt tuli ikka sinu kamraadilt ja mõttekaaslaselt. See on hea, et su abikaasa komandeeringust tagasi tuli,sõita oskab ja AUTOSÕIDULUBA omab ning lapse lõppeks kooli viis.Halleluja!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Meie 1. klassi poiss jäi täna koju. Las ta siis saab oma külmapüha 🙂
Hommikul näitas termomeeter -25 kraadi, Tallinnas Nõmme kandis.[/tsitaat]

Minu esimese klassi poiss läks täna kooli, osalt tuleb minna jalgsi ja mõni peatus ühiskondliku transpordiga, liigub Tallinna kesklinna piires. Kraadiklaas näitas akna taga -23. Ise tahtis minna, ei tulnud kõne allagi, et jätaks minemata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina jätsin täna esimese klassi lapse koju. aga 7 klassi laps läks kooli. helistas ja ütles et peale teda on veel 1 laps. ma ei tea, mis nad seal teevad. filme vaatavad vist nagu eelmistel päevadel, kui pool klassi puudu on ja siis poolest päevast saadeti ikka koju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Imikuga kodus ja autoga ei sõida????APPI! Vaat see on küll mage. Muide, miks su laps lütseumis käib? Peakuju järgi võiks arvata, et lähim õppeasutus sobiks paremini.[/tsitaat]
Kõigil ei ole lube! Õudne lugeda, millist sõnavara täiskasvanud inimene kasutab….

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea, kes see tropp siin on? Ma saan täiesti aru, miks sa AUTOSÕIDULUBA ei sobi saama.Võimed, oh need võimed … . Mis nüüd kõne all olevasse kooli puutub, pean sind kurvastama, sai uksest sisse ja vaata imet, suisa mõlemad said.Ja mis teemasse puutub, nii nii sulle kui ka sinu tropp-sõbrale teadmiseks, et pole mõtet trügida kooli, mille reeglitest kinni ei peeta. See \”mage üllitis\” on igal aastal kooli lehel üleval.[/tsitaat]

No sel juhul ei jää mul üle muud arvata, kui et ise oled ilmselt harimata mats ja nüüd lõi piss pähe, et lapsed TPL-i sisse said! Ära ütle, et sul on kõrgharidus – keegi niikuinii ei usu! Vabanda, et laskun sinu tasemele, aga teistsugusest sõnavarast sa ilmselt aru ei saa, kui paned siin inimesi \”peakuju\” ja selle järgi paika, kas juhiluba on või mitte. Kui sinul isegi on, siis tuleks see ilmselgelt ära võtta, sest nii agressiivselt meelestatud inimene on teistele ohtlik.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõigil ei ole lube! Õudne lugeda, millist sõnavara täiskasvanud inimene kasutab….[/tsitaat]

Teda ei tasu tähele panna, paistab ju selgelt silma, et inimesel on enesehinnanguga, mis tundub äärmiselt madal olevat, ilmselgelt suured probleemid. Taolisi kehvapoolse hariduse ja olematu lastetoaga inimesi on meie ümber kahjuks uskumatult palju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea, kes see tropp siin on? Ma saan täiesti aru, miks sa AUTOSÕIDULUBA ei sobi saama.Võimed, oh need võimed … . [/tsitaat]

Ah jaa, jäi veel mainimata, et AUTOSÕIDULUBA on mul täiesti olemas. Mul on iga kell lubatud istuda kaassõitja istmele või siis tagaistmele ja trahvi selle eest üldse ei saa:)))) Ilmselt on ka sinu luba just seda tüüpi:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naerukoht, ma tegin sõidueksami Saksamaal, kõik on võimalik.Haridusest ja haritusest sinuga arusaadavatel põhjustel rääkida pole mõtet.Targaks nimetad mind sina ja see on arusaadav, mis sul muud üle jääb. Tropi-jutt tuli ikka sinu kamraadilt ja mõttekaaslaselt. See on hea, et su abikaasa komandeeringust tagasi tuli,sõita oskab ja AUTOSÕIDULUBA omab ning lapse lõppeks kooli viis.Halleluja![/tsitaat]

ha-haaa, no ei usu, et sa Saksamaal oma load tegid, eks siia võib ju kõike kirja panna.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui te saadate oma lapsed 26 külmakraadiga kooli, siis palun, pange nad vähemalt riidesse! Täna hommikul Tartu bussis nr. 20 sõitis algklassilapse mõõtu tütarlaps sadamatöölise mõõtu koolikotiga ja seljas oli tal jope (ok), müts (enam-vähem ok) õhukesed teksapüksid (röntgenpilku mul ei ole, ehk olid mingid soojad retuusid all), niidist kindad (!) ja botased (!). Ikka üldse pole kahju oma lapsest või? Ja siis emad siin, istudes oma soojades töökohtades kiidavad kui tublid nad on, et lapse ikka kooli kupatasid. Ja ühe teatud Tartu kooli õppealajuhataja saatis veel kirja ka välja, et külm pole mingi põhjus puudumiseks, kuna koolimaja on soe!

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Naerukoht, ma tegin sõidueksami Saksamaal, kõik on võimalik.Haridusest ja haritusest sinuga arusaadavatel põhjustel rääkida pole mõtet.Targaks nimetad mind sina ja see on arusaadav, mis sul muud üle jääb. Tropi-jutt tuli ikka sinu kamraadilt ja mõttekaaslaselt. See on hea, et su abikaasa komandeeringust tagasi tuli,sõita oskab ja AUTOSÕIDULUBA omab ning lapse lõppeks kooli viis.Halleluja![/tsitaat]

Mina nimetan sind targaks?? Eneseimetlus on nii suur, et loed ridade vahelt seda, mida näha soovid? Jutu järgi oled sa nii juhm, et kahju hakkab kohe.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[/tsitaat]

Täitsa uskumatu, kui napakaid siin leidub! Ma elan Viimsis ja mul on ka laps teist päeva kodus. Homme saab autoga kooli. Uskumatu jultumus on, et Viimsi koolis ei käi, onju? Õnneks on kooli suhtumine normaalne ja inimlik, teavad küll, et kõik ei ela kõrvaltänavas. Inimesed ju kolivad ka, ei hakata ju siis kooli veel vahetama. Vanema lapse klassikaaslastest on aja jooksu enamus linnast välja oma majadesse kolinud, kes enne vanalinnas või kuskil kesklinnas elasid. Ja üldse, teema on külmapühad, omamoodi lahe ju, aga kanad suudavad ikka sae käima tõmmata 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]ühe tallinna südalinna kooli kodulehel on üleval:
Meie koolis käib õppetöö iga ilmaga!
Meie koolis ei jää kunagi tunnid ära. Meie koolis toimub õppetöö iga ilmaga, sest elame maal, kus suvel sajab vihma, talvel aga lund ja külmetab. Eestis on mõnikord väga külm üksnes sisemaal (eriti Põlva, Võru, Valga kandis), Tallinnas on külmakraade ikka ja alati vähem, sest asume mere ääres.
Siit ka järeldus: mida ka ei räägi hommikul unise peaga raadio- või telereporter, ikka on meie mõlemad koolihooned soojad, siin saavad lapsed jälle ühe päeva võrra targemaks ja siin on neil turvaline olla. Pealegi ennustatakse mai kuusse paduvihma. Kas siis tulevad vihmapühad!?

:)[/tsitaat]
Selline teisi halvustav (unise peaga reporter) ja Tallinnat kiitev teks? Prrr.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Kui te saadate oma lapsed 26 külmakraadiga kooli, siis palun, pange nad vähemalt riidesse! Täna hommikul Tartu bussis nr. 20 sõitis algklassilapse mõõtu tütarlaps sadamatöölise mõõtu koolikotiga ja seljas oli tal jope (ok), müts (enam-vähem ok) õhukesed teksapüksid (röntgenpilku mul ei ole, ehk olid mingid soojad retuusid all), niidist kindad (!) ja botased (!). Ikka üldse pole kahju oma lapsest või? [/tsitaat]tead, paljud lapsed tulevad ise hommikul kooli, sest nende vanemad on juba varem ära tööle läinud ja ei näe seega, mida see laps omale selga ajab hommikul. tüdruk leidis näiteks, et botased näevad popimad välja ja pani jalga. elusid on igasuguseid.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

aga mis puutub külmapühadesse – kas te siis ise lapsega need päevad üldse väljas ei käikski -20Cga? poes, külas jne.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[tsitaat]aga mis puutub külmapühadesse – kas te siis ise lapsega need päevad üldse väljas ei käikski -20Cga? poes, külas jne.[/tsitaat]
Näiteks eile hommikul koolimineku ajal oli meil -25, siis loomulikult ei läheks jalutama, päeval oli ainult -16, siis tegimegi poeskäigud. Lihtsalt nii arulage on loodusele vastu hakata ja pärast kiunuda, et näe astma ja reuma ja muud jamad.

0
0
Please wait...

Postitas:
amatoor

[tsitaat]aga mis puutub külmapühadesse – kas te siis ise lapsega need päevad üldse väljas ei käikski -20Cga? poes, külas jne.[/tsitaat]

kui vähegi annab, siis ei käi, vastikult külm on. istume toas ja joome teed, et kaua seda külma ilma ikka on. -20 puhul on ohtlik sissehingatav külm õhk, mitte see et varbad hakkavad külmetama

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No täna kooli juures autos lapsi oodates vaatasin kuidas üks neiuke teksades värises ja ka autot järgi ootas. Külma oli 29 kraadi. Oleks ju võinud koolimajas ikka oodata ja siis välja tormata kui järgi on tuldud.

Poisid aga tegid lumesõda. Prrrrr.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina nimetan sind targaks?? Eneseimetlus on nii suur, et loed ridade vahelt seda, mida näha soovid? Jutu järgi oled sa nii juhm, et kahju hakkab kohe.[/tsitaat] Hallelujah selle peale ka!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ha-haaa, no ei usu, et sa Saksamaal oma load tegid, eks siia võib ju kõike kirja panna.[/tsitaat]no mis teha,kui ei usu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kiili Gümnaasium on nädalalõpuni õppetöö peatanud. Põhjus just küttesüsteemis. Meil muidugi ka külmem kui Tallinnas. -28 oli ühel hommikul akna taga. Eile last muusikakooli viies oli alev justkui välja surnud. Ei kohanud ühtegi last kusagil. Samas olen samuti kuri õpetajatle, kes puudumist halvustavad ja kooli tulemist nõuavad. 1kl lapsed ootasid teisipäeval bussi 40 minutit 20 kraadises pakases. Keegi neid muidugi koolomajast välja ei ajanud. Aga lapsed on ju lapsed. Kes neist nüüd seda kellagi nii hästi tunneb või bussiaegu jälgib. Tunnid olid lühendatud ja peale kooli kohe õue bussi ootama. Laps oli koju tulles täiesti läbi külmunud. Vot on koht, kus õpetajad enam ei vastuta ja vanem ka vastutada ei saa. Julgustan kõiki lapsi koju jätma ja mõnuga külmapühasid pidama!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Kiili Gümnaasium on nädalalõpuni õppetöö peatanud. Põhjus just küttesüsteemis. Meil muidugi ka külmem kui Tallinnas. -28 oli ühel hommikul akna taga. Eile last muusikakooli viies oli alev justkui välja surnud. Ei kohanud ühtegi last kusagil. Samas olen samuti kuri õpetajatle, kes puudumist halvustavad ja kooli tulemist nõuavad. 1kl lapsed ootasid teisipäeval bussi 40 minutit 20 kraadises pakases. Keegi neid muidugi koolomajast välja ei ajanud. Aga lapsed on ju lapsed. Kes neist nüüd seda kellagi nii hästi tunneb või bussiaegu jälgib. Tunnid olid lühendatud ja peale kooli kohe õue bussi ootama. Laps oli koju tulles täiesti läbi külmunud. Vot on koht, kus õpetajad enam ei vastuta ja vanem ka vastutada ei saa. Julgustan kõiki lapsi koju jätma ja mõnuga külmapühasid pidama![/tsitaat]
See 40 minutine ootamine on ikka liig küll, kas siis õpetajad ei teadnud koolibussi aegu kui lühendatud tunnid tehti? Ja ühelgi õpetajal silmi peas polnud, et ei näinud, et esimese klassi lapsed liiga vara välja läksid? Mina käin oma esimese klassi linnalapsed bussipeatuses vastas, paljudel käiakse ka koolis vastas ja kui mul laps näiteks 10 minutit kauem kohmitses olin tunduvalt soojemate ilmadegagi üsna ära külmunud. Esimese klassi lapsed eriti kella ei taipa vaadata ja kui nad on harjunud peale tundide lõppu kohe bussi ootama minema, siis nad niiviisi ka teevad. Olen ka teie õpetajate peale kuri, täiskasvanul peaks ikka rohkem mõistust ja analüüsivõimet olema kui 7 aastasel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See 40 minutine ootamine on ikka liig küll, kas siis õpetajad ei teadnud koolibussi aegu kui lühendatud tunnid tehti? Ja ühelgi õpetajal silmi peas polnud, et ei näinud, et esimese klassi lapsed liiga vara välja läksid? Mina käin oma esimese klassi linnalapsed bussipeatuses vastas, paljudel käiakse ka koolis vastas ja kui mul laps näiteks 10 minutit kauem kohmitses olin tunduvalt soojemate ilmadegagi üsna ära külmunud. Esimese klassi lapsed eriti kella ei taipa vaadata ja kui nad on harjunud peale tundide lõppu kohe bussi ootama minema, siis nad niiviisi ka teevad. Olen ka teie õpetajate peale kuri, täiskasvanul peaks ikka rohkem mõistust ja analüüsivõimet olema kui 7 aastasel.[/tsitaat]
Õpetajatel on täiesti ükskõik, ainuke, mille peale nad veel viitsivad, on kiunuda kui vähe nad ikka palka saavad. Lugesin täna hommikul uudist sellest kuidas 1. klassi tüdruk koolis viga sai ja mitte kedagi ei huvitanud. Ainus mure oli see, et ikka süüdi ei jääks. Aga lapse aitamine oli täiesti tagaplaanile jäetud.

0
0
Please wait...

Näitan 27 postitust - vahemik 61 kuni 87 (kokku 87 )

Esileht Koolilaps kas külmapühad?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.