Esileht Ilu Kas muti kingad?

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 126 )

Teema: Kas muti kingad?

Postitas:
Kägu

Birkenstockid on ühed jubedused. Mäletan, et kui esimest korda neid nägin, siis mõtlesin, et millised õudsed taadu jalanõud. Täielikud kaunad. Teevad jala 10 korda laiemaks ja suuremaks.

+9
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina isiklikult ei kannaks ühtegi nendest siin lingitud jalanõudest, aga minu arust on ikkagi oluline, et inimene ise tunneks ennast hästi ja ma ei vaata üldse, mis teistel jalas on. Kui sa, TA, ise kahtled nende jalanõude välimuses, siis ilmselt sulle nii väga need ei meeldi. Keegi kirjutas siin ka hästi, et värv annab päris palju juurde ja mina valiksin ilmselt musta värvi kingad.

Minul endal on need kingad ja minu jaoks on nende võlv väga mugav, aga need ei ole nüüd jah sellised, mida teemaalgatuses otsitakse. Ilmselt ma mägedesse matkama nendega ei läheks, aga reisidel on terve päev pikalt ringi kõmpida minu jaoks mugavad. Samal firmal on taolisi ka madalama platvormiga mudeleid.

Kui tahaksin midagi taolist nagu siin varasemalt lingitud on, siis valiksin ilmselt midagi sellistsellist või sellist

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma koduhoovis käin crocsi plätude ja kotadega.

Kodust kaugemal käimiseks on erinevaid sandaale, mugavamad nendest, millega pikka maad käia (näiteks poes kui on palju kohti vaja läbi käia) on pigem siin lingitutele sarnased mutikingad.

Kui peaks minema kuskile suvisele vastuvõtule, et kleit selga, siis selleks puhuks on mul ühed nende sarnased:

https://www.yoox.com/ee/17473730BJ/item#dept=shoeswomen&sts=sr_shoeswomen80_m&cod10=17473730BJ&sizeId=-1

ja sis madala kontsaga sarnased kuldsed: https://www.yoox.com/ee/17498244IL/item#dept=women&sts=sr_women80_m&cod10=17498244IL&sizeId=-1

Kõrgema kontsaga lahtiseid kingi ma ei kanna, pole veel sellist kohta olnud, kus niisugused oleksid mugavad või mõistlikud. Nooremana ma kandsin ka varbavahekaid, nagu siin üks Kägu linkis aga praegu pole enam sellseid mugavaid leidnud.

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma koduhoovis käin crocsi plätude ja kotadega.

Kodust kaugemal käimiseks on erinevaid sandaale, mugavamad nendest, millega pikka maad käia (näiteks poes kui on palju kohti vaja läbi käia) on pigem siin lingitutele sarnased mutikingad.

Kui peaks minema kuskile suvisele vastuvõtule, et kleit selga, siis selleks puhuks on mul ühed nende sarnased:

https://www.yoox.com/ee/17473730BJ/item#dept=shoeswomen&sts=sr_shoeswomen80_m&cod10=17473730BJ&sizeId=-1

ja sis madala kontsaga sarnased kuldsed: https://www.yoox.com/ee/17498244IL/item#dept=women&sts=sr_women80_m&cod10=17498244IL&sizeId=-1

Kõrgema kontsaga lahtiseid kingi ma ei kanna, pole veel sellist kohta olnud, kus niisugused oleksid mugavad või mõistlikud. Nooremana ma kandsin ka varbavahekaid, nagu siin üks Kägu linkis aga praegu pole enam sellseid mugavaid leidnud.

Õudukad

Ja TA-le – jah, on sinu lingid mutilikud. Olen 45 ja ei paneks ühtegi siia pandud linki jalga (va Hugo Boss link).

+5
-11
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui tahaksin midagi taolist nagu siin varasemalt lingitud on, siis valiksin ilmselt midagi sellist, sellist või sellist

Minu meelest ei ole see mudel ilus. Kuidagi robaka mulje jätavad. Armastan sandaale, aga vot selle mudeli välistan alati.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sellega ei nõustu, et need mõlemad sandaalid ilusad oleksid ja kõigile sobiksid. Need kahjuks on täiesti selgelt klassikaliselt mutilikud sandaalid. Kui ollagi juba vanemas eas või jalg vajab kindlasti just selliseid, siis muidugi tuleks võtta mugavuse järgi, aga mutilikuks jäävad need paraku siiski. Ma pakun välja paar sarnast sandaali, mis ei ole nii 100% mutilikud kui need Riekeri omad, aga on sama tüüpi argised. Mu meelest ka värv loeb palju, kui võtta valged-beežid sellised, siis on kohe palju mutilikum kui muud värvi. https://www.efootwear.eu/sandals-clara-barson-ws5558-01-fandango.html https://www.efootwear.eu/sandals-caprice-9-28711-28-cognac-nubuc-323.html https://www.efootwear.eu/sandals-remonte-d2058-12-blau-kombi.html Efootwear on Poola kaubamaja. Eestis on väga sarnane kaubavalik kingapoes CCC

Ma ei saa aru, kuidas need https://www.efootwear.eu/sandals-merrell-sandspur-rose-convert-j002688-marron.html on sinu arvates mutilikud, aga need https://www.efootwear.eu/sandals-caprice-9-28711-28-cognac-nubuc-323.html mitte?

Suht samasugused näevad ju välja. Värvgi sama

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hehe, sandaal sokiga ongi äge. Palju oleneb kandjast muideks ka.

Olenebki kandjast. Kui inimene ise on stiilne ja lahe, siis kannab kõik asjad välja, kombo kokku loeb. Ja ka vanus. Kui oled noor, on mutilikud asjad lahedad, ega need ei tee ju mutiks, aga kui oledki juba mutieas, siis peab natuke ettevaatlikum olema nende muti asjadega.

Ma ei tea, mis vanusest algab mutiiga. Aga ma olen 52.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, mis vanusest algab mutiiga. Aga ma olen 52.

See juba on mutiohus iga küll. Ise olen 50 ja ei saa ka enam igasugu mutilikke asju panna, sest teevadki jubedaks mutiks. Nii cool välimus mul ei ole nagu staaridel, kes tõesti äkki kannavadki ka mngid suva kotad lahedalt välja. Mina endale seda lubada ei saa, sellised asjad ei kaunista mind kuidagi.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See juba on mutiohus iga küll. Ise olen 50 ja ei saa ka enam igasugu mutilikke asju panna, sest teevadki jubedaks mutiks. Nii cool välimus mul ei ole nagu staaridel, kes tõesti äkki kannavadki ka mngid suva kotad lahedalt välja. Mina endale seda lubada ei saa, sellised asjad ei kaunista mind kuidagi.

Mutiohus!  🤣🤣🤣

See on hea väljend! Tasub kasutusele võtta.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on siin selles teemas kõige imelikum see, et osad inimesed arvavad nagu Birkenstockid oleksid stiilsed, ilusad ja sobiksid kõigega.

Kuidas saab selliseid kalosse ilusaks pidada? Mugavuse vastu ei vaidle, aga ilusad ei ole need küll mingist otsast. Ilmselt ma olen peast mutilik, et ei oska sellist asja ilusaks pidada? Noorem generatsioon arvab, et need on kaunid käimad?

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Brickenstockid on nagu Uggsid, kas vihkad või armastad 😆

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina on 49 ja pikka kasvu inimesena kannan ainult madalaid musta värvi sandaale, umbes selliseid.

sandaal

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on siin selles teemas kõige imelikum see, et osad inimesed arvavad nagu Birkenstockid oleksid stiilsed, ilusad ja sobiksid kõigega.

Kuidas saab selliseid kalosse ilusaks pidada? Mugavuse vastu ei vaidle, aga ilusad ei ole need küll mingist otsast. Ilmselt ma olen peast mutilik, et ei oska sellist asja ilusaks pidada? Noorem generatsioon arvab, et need on kaunid käimad?

Birksid tehti trendikaks mõnede kuulsate näitlejate ja modellide poolt mõned aastad tagasi ja siis mõned või paljud tavainimesed arvsid, et ka nemad peavad nendega käima. Ehk, kui sul on samat stiil paarieurone turuplätu, pole trendikas, kui aga see plätu maksab min 60 eurot, on trendikas.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Birksid tehti trendikaks mõnede kuulsate näitlejate ja modellide poolt mõned aastad tagasi ja siis mõned või paljud tavainimesed arvsid, et ka nemad peavad nendega käima. Ehk, kui sul on samat stiil paarieurone turuplätu, pole trendikas, kui aga see plätu maksab min 60 eurot, on trendikas.

Loll jutt. Skandinaavias on neid alati kantud ja siinsed naised ei põe mingit mutikompkeksi. Saage juba üle, eesti naised.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina on 49 ja pikka kasvu inimesena kannan ainult madalaid musta värvi sandaale, umbes selliseid.

sandaal

Jah, pildilt on ka näha, et oled pikka kasvu… 🤭

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge enam tsiteerige seda pilti, ma juba nii vana mutt, et võin insuldi saada!

Aga üldiselt mul on see probleem juba aastaid: valida on kahte sorti sandaalide vahel, mutikingad ja siis need õhukesed puulehe paksused liistakad, kus kaks ribakest üle jala käib. Vahepealseid pole. Mulle muidu need õhukesed väga meeldivad, aga jalg neid ei talu, põrutab ära käies. Igasugu mugavad sandaalid jälle, mis on kanna ja pöia ümbert hästi toestavad, on suvel minu jaoks palavad ja hakkavad pigistama. Mulle nagu sobiks selline, et kanna ümbert mutt ja eest pöiq ümbert mimm. Varbad peavad välja saama. Aga ma ei leia selliseid ja juba aastaid vaevlen.

Nüüd aga sel aastal avastasin, et minusugustele muttidele on moetööstus lõpuks halastanud ja rooma sandaal on tagasi. Halleluuja.

https://www.josef-seibel.de/damen/sandalen/rosalie-51-orange_123542637_298540/

https://www.josef-seibel.de/damen/sandalen/rosalie-53-amber_123542641_295625/

Muidu soovitan veel osta mutikingad mittemuti värvi, see aitab ka mutiefekti vähendada.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle on just mulje jäänud, et igasugune mutilik king on noorte seas praegu väga popp. Ise just sellepärast ei taha jalga panna, et on aastaid olnud selline mutiking, aga nüüd järsku noored massiliselt kannavad.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on sellised Riekerid. Ülimugavad. Ka mutiohtlikus eas juba, 53.a.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jube. Aga muttidel ongi jah tihti kirg bling-blingi ja “kalliskivide” vastu, see on kindel muti tunnus.

Esimesed teemaalgatuses toodud kingad on neutraalsed ja igati ok. Teised natuke bling-bling.

+5
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mutilikuks ei tee riided või kingad, vaid kehakuju. Vormist väljas kere, kehva rüht, rippuvad põsed – kanna mida tahes, mutt oled ikka.

+7
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mutilikuks ei tee riided või kingad, vaid kehakuju. Vormist väljas kere, kehva rüht, rippuvad põsed – kanna mida tahes, mutt oled ikka.

See on muidugi ka tõsi, aga riided ja olek aitavad samuti kaasa. Need roosad suht mutilikud jah, samas nii koledad ka pole, et mingi outfitiga cooliks võiks muutuda, nagu need birkenstockid näiteks. Täitsa kena neutraalne vanainimese king.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris kenad kingad. Sobivad kõigile, east sõltumata.

+4
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jep, need on küll mutilikud.

+9
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen suveks siit ostnud pikemaks ringitrampimiseks, sest mul on selg veidi haige ja nende kandmine kuidagi mõjub hästi. Kannan kodus ka. Varbavahekad teinekord nii mugavad pole, aga tavalised on küll nagu padjal kõnniks. Mägedesse nendega muidugi ei läheks, pigem linna-ranna teema.

https://www.fitflop.com/eu/en/shop/womens-sandals-eu

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jep, need on küll mutilikud.

Arvan, et inimesel, kes selliseid avaldusi teeb (mutilik jne) ei saa olla väga kõrge enesehinnang…

+4
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Varbavahesid ei saa ma üldse kanda, no nii ebamugavad mu jaoks. Neid roosasid sandaale kannaks küll kleidiga. Tegelt sobivad ka teksade juurde.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris kenad kingad. Sobivad kõigile, east sõltumata.

Jubedad 😃 tasuta ka ei kannaks.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen suveks siit ostnud pikemaks ringitrampimiseks, sest mul on selg veidi haige ja nende kandmine kuidagi mõjub hästi. Kannan kodus ka. Varbavahekad teinekord nii mugavad pole, aga tavalised on küll nagu padjal kõnniks. Mägedesse nendega muidugi ei läheks, pigem linna-ranna teema.

https://www.fitflop.com/eu/en/shop/womens-sandals-eu

Siin on päris ilusaid. Kandke parem laia naharibaga Birkse. Näete ka veidigi stiilsemad välja mitte nõukamaigulised mutid

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

oi ma armastan ona Birkse (mingist kergest plastmaterjalist).  On kohe mitu erinevat värvi paari kodus, suvel ei taha üldse muud kanda (no ok ühed rihmikud on ka erilisteks juhtudeks). Sellest ajast, kui jalad probleeme hakkasid tekitama, on mul trendidest täiesti ükskõik, tähtis on mugavus ja jalasõbralikkus. Birksid on lisaks sellele ka ilusad.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Birksid võivad mugavad olla, aga ilusad pole nad kindlasti mitte. Nagu mingid vanamehe suvilajalanõud. Aga noh… sootus on ju moes.

Varbavahel hõõruvad jalanõud on naiselikud, kuid ebamugavad. Kõik ülejäänud on kellegi arvates mutilikud.

Kokkuvõttes: kanna seda, mis on mugav. Mutt on mutt ka paljajalu, noor on noor ka mutikingades.

+4
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 126 )

Esileht Ilu Kas muti kingad?