Kui see kõlakas peaks tõele vastama, kaob küll usk õnneliku suhte võimalikkusse. Nemad on just sellised, kelle suhe on alati tundunud olevat tugev ja äge.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kas nemad ka tõesti hakkavad lahku minema?
Teema: Kas nemad ka tõesti hakkavad lahku minema?

Kui see kõlakas peaks tõele vastama, kaob küll usk õnneliku suhte võimalikkusse.
Sa ei pea uskuma mingitesse “tähdedesse” kuskil kroonikas. Sest sa ei tunneg neid. Usu parem endasse.
Samas, seal pole mitte midagi imelikku – kui naine muutus vanaks ja kiuslikuks, siis tulebki ju uus võtta.
Mis tõestab veelkord, et meediakuvand on üks asi, päris elu midagi muud. Usk õnneliku suhte võimalikkusesse ei peaks küll põhinema võõraste inimeste näilisel pereõnnel. Antud paari lahkuminekust on kuulda olnud juba ammu ning oma tänastes käimistes-tegemistes ei varjavat kumbki uute kaaslaste olemasolu.

Antud paari lahkuminekust on kuulda olnud juba ammu ning oma tänastes käimistes-tegemistes ei varjavat kumbki uute kaaslaste olemasolu.
Mina pole midagi kuulnud. Kes siis Tuuli uus kaaslane on, Arbo oma oli välja toodud.

Miks nad neid ühiseid perereise siis teevad, kui lahus on? Lihtsalt show? Poistest on kahju.

Miks nad neid ühiseid perereise siis teevad, kui lahus on?
Vana ja ammu tehtud salvestus. Sellepärast.
Ja teine asi on see, et nad ei seksi nendel reisidel. Isegi ei kallista mitte.
Elina Netšajeva näiteks käis ka mingite meestega reisil või matkal või kusiganes. Kahtlustad kohe kuuma suhet?

Kust sina nii täpselt tead, mida nad seal teevad?

Eks see iga pere enda asi, kui suhe sealmaal, et mõistlikum on lahku minna, siis nende endi otsus. Millest ma aga aru ei saa, miks ei võiks siis alguses uue silmarõõmuga vähe madalamat profiili hoida, et kõigi pereliikmete jaoks jõuaks asi veidi settida ja oleks aega kohaneda. Ei pea ju kohe seltskonnalehe veergudele sattuma.

Kas pole suurem võimalus, et tegu on kunagise lapsega? Arbo on 49, väidetav tsikk 24, ehk oleks siis nö 25ndate paiku tehtud lapsuke?

Kas pole suurem võimalus, et tegu on kunagise lapsega? Arbo on 49, väidetav tsikk 24, ehk oleks siis nö 25ndate paiku tehtud lapsuke?
Veel hullem ju, kui tegemist on pedofiiliga. Nimelt olevat neid avalikult teineteist käperdamas ja suudlemas nähtud.

Kui see kõlakas peaks tõele vastama, kaob küll usk õnneliku suhte võimalikkusse.
Sa ei pea uskuma mingitesse “tähdedesse” kuskil kroonikas. Sest sa ei tunneg neid. Usu parem endasse.
Samas, seal pole mitte midagi imelikku – kui naine muutus vanaks ja kiuslikuks, siis tulebki ju uus võtta.
No mulle on vähemalt telesaadetest mulje jäänud, et just see teine pool on pigem kiuslik…

Kust sina nii täpselt tead, mida nad seal teevad?
No tundub, et magavad lastega ühes toas ja lausa ühes voodis. Aga no vannituba on ka muidugi variant…

Vaesed poisid, need jubedad reisid ja nüüd veel see ka…
Veel hullem ju, kui tegemist on pedofiiliga. Nimelt olevat neid avalikult teineteist käperdamas ja suudlemas nähtud.
olevat…
Öeldakse, et kui poolt usud, saad poolega petta.

Sa vist ei tea täpselt, mida tähendab sõna pedofiil. Mkmm, see ei tähenda seda, kui isa käperdab enda täiskasvanud tütart.

Sa vist ei tea täpselt, mida tähendab sõna pedofiil. Mkmm, see ei tähenda seda, kui isa käperdab enda täiskasvanud tütart.
Tean väga hästi, mida tähendab pedofiil, see on lapseealise käperdamine. Ok, pervert, rahul? Mõte jääb samaks, et on tegemist hälbelise käitumisega.

Tean väga hästi, mida tähendab pedofiil, see on lapseealise käperdamine. Ok, pervert, rahul? Mõte jääb samaks, et on tegemist hälbelise käitumisega.
25-aastane on sinu meelest lapseealine?

Perekoolika jaoks on.
Mina küll ei imesta.

47-aastase jaoks peaaegu nagu on küll. Aga ütlesin juba, et pedofiil ei olnud ehk õige sõna, õige on pervert, kui ühe käo (rumal) arvamus tõsi oleks, et tegemist on mitte Arbo pruudi, vaid tütrega. Mina seda küll ei usu, pigem on tegu ikka tavalise keskealise papiga, kes hakkab poole noorematele ligi litsuma.

Keskeakriisi nähtavam laine. Sal – Salleril on ligi 30 a noorem pruut.

Väga vabalt võib olla tema tütar. Natukese ühte nägu paistavad olevat.

Reisimine on nende inimeste hobi, mis tagab ka sissetuleku.
Kui pere täiskasvanute suhted pole enam need, mis nad ehk kunagi olid, siis ei takista see ju endiselt koos reisida ja saateid teha? Nende saated tõepoolest ei sisalda omavahelist õrnutsemist aga see pole ju ka saadete eesmärk.
Mõni sai vihjamisega jälle õndsaks või rikkamaks. Kui keegi siin soovitas noortel tagasihoidlikum oma uute suhetega olla, siis tahaks küll küsida, et kui kaua? See, et meedia nokib tera täna, ei tähenda, et see tera siin juba pikalt ei vedelenud ja kõik ongi mööda nurgataguseid hiilinud ja ehk nüüdseks ka väsinud “varjamisest” ei millegi nimel…
On kuidas on. kas on meie asi üldse seda arutada? naudid saadet, siis naudigi. Tahad ise mõne asjaosalisega sängi pugeda, siis mine kosja…

Mis te laterdate! Tal ei ole ju varasemast lapsi.

Mis te laterdate! Tal ei ole ju varasemast lapsi.
Nad ei taha uskuda, et Arbo osutus samasuguseks noorte naiste noolijaks nagu paljud teised 50 tuuris keskealised mehed, kellel hakkab püksis midagi sügelema ja siis ei huvita enam ei perekond ega lapsed.

Mina ei saa aru, kust tulevad need noored naised, kes tahavad endast 30aastat vanemat meest, kellele vähemalt telerist nähtu põhjal liigselt juua meeldib. Kas siis tõesti kedagi paremat ei leidnud?

Alles mõni aeg tagasi oli teema, kus küsiti, et kes tunduvad mõnusa energiaga, õnnelikus suhtes olevad paarid ja nemad paistsid olevat paljude lemmikpaar. https://foorum.perekool.ee/teema/teie-lemmik-paar/ Reisisaadetest jäi teinekord mulje, nagu suheldes tekitatakse omavahel intriige ja polnud kindel, kas teadlikult, vaatajates huvi tekitamiseks või ongi selline suhtlusstiil. Ühe puhul paistis silma kannatlikkus ja soov säilitada rahu ka pingelistes olukordades, teine tundus kärsitum ja emotsionaalsem, aga vahel mõjus omavaheline tühjast nääklemine häirivalt. Saated on muidu olnud huvitavad, sisukad ja pakkunud toredat meelelahutust.

Eks see iga pere enda asi, kui suhe sealmaal, et mõistlikum on lahku minna, siis nende endi otsus. Millest ma aga aru ei saa, miks ei võiks siis alguses uue silmarõõmuga vähe madalamat profiili hoida, et kõigi pereliikmete jaoks jõuaks asi veidi settida ja oleks aega kohaneda. Ei pea ju kohe seltskonnalehe veergudele sattuma.
Sa oled pereliige? Või mis paneb sind arvama, et päris pereliikmed ammu juba asjast ei tea ja kohanenud pole?

Mina ei saa aru, kust tulevad need noored naised, kes tahavad endast 30aastat vanemat meest, kellele vähemalt telerist nähtu põhjal liigselt juua meeldib. Kas siis tõesti kedagi paremat ei leidnud?
Kuskil kõrval teemades väidavad, et mehi kohe üldse pole. Eks siis läheb Arbo ka loosi.
Kui päriselt rääkida, siis loeb naistele ikka ainult feim ja sull. Loomulikult on mitmesuguses vanuses mehi saadaval, ka vabu ja korralikke. Kui feimi ja sulli pole, ei jää nad paraku silma.

Tuuli instagrami postitab neist kōigist pidevalt pilte. Kui lahus, siis järelikult rahumeelselt, muidu vaevalt eksmehe pildi alla kirjutaks “minu mehed”.

Ei tea midagi, mul tutvusringkonnas mitmeid korralikke mehi – üldiselt on nii, et kui nad ka peaksid vallaliseks jääma, siis valikut on küll piisavalt. Aga peamiselt tunnen ma neid ühise spordiala kaudu, nii et eks nad on muidugi vähemalt selles mõttes sotsiaalselt aktiivsed. Neid korralikke mehi, kes omaette kodus istuvad, ei leia keegi sealt üles. Mul on üks töökaaslane, kes on tõesti tore mees, isegi raha on piisavalt, et end kindlasti Eesti mõistes kõrgemaks keskklassiks pidada, aga no ta ei käi kuskil, kus naistega tutvuda võiks, nii et ongi üksi.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kas nemad ka tõesti hakkavad lahku minema?