RE: Kas oleks naiivne….
Nii… olukord meil selline, et kui Eestist ära minna, siis arvatavasti peaks esialgu üksi minema ning mees ja lapsed jääksid siia. Aga iga kuu peaksin suutma saata koju 1000 EUR, et kõik toimiks nii, nagu praegugi ja oleksid arved makstud, lapsed riides-söödud, ühele lapsele lapsehoidja palgatud, kuna lasteaeda kohta veel pole saanud.
Ja siis põhimõtteliselt 2000 naela olekski see summa, mis minimaalselt peaks palka kätte saama, et saata osa raha koju ning nibin-nabin seal koha peal ka ära elada nii odavalt kui võimalik (üürikortereid veidi uurisin… aga seda ei oska arvatagi, palju nt söögiraha kuluks kuus).
Eestis olin enne laste saamist suht haljal oksal ning kui masu polnud, teenisin praeguses rahas 1400 EUR kuus kätte. Nüüd aga ühes töökohas koondatakse, teises kohas saab peatselt leping läbi ning ei tahagi sinna tagasi kandideerida, sest paras ussipesa on see…ja ongi kõik – hetkel teenin kokku ca 1000 EUR kätte ja ma pole rahul.
Eestis ma tunnen ka et ei jõua enam rabada kümnel kohal, et vähegi normaalset palka saaks. Tahaks muidugi saada oma erialasele tööle välismaal, aga need Eesti ülikoolide diplomid on vist täiesti kasutud välismaal. Arst ma pole, aga tervishoiu valdkonnaga seotud küll (mitte aga praktilise meditsiini poole pealt).
Nii et mõtlen, pean plaani…kas oleks üldse reaalne?! Asi alles mõtlemisjärgus, kuna hakkasin sellele teemale alles eelmisel nädalal mõtlema ja pole veel nii palju infot otsida jõudnud. Seega andke andeks, kui osa asju reaalsusest väga mööda on 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.01 00:00; 23.01 11:11;