naminamis on mõnikord mingid imelikud retseptid, mida peab veidike enda järgi kohandama, et normaalne saaks. ei teagi, kas seal on tegemist mingi valesti kirjutamisega või meeldibki teistele näiteks nii tihke kook või nii püdel puder (piltlikult öeldes).
Ma tavaliselt guugeldan sama retsepti mitut versiooni ja siis valin nende seast sellise, mis tundub minu jaoks kõige meeldivama koostisega. Ühte ja sama asja saab ju teha ka mitmel eri viisil. Näiteks ma ei olnud ammu teinud klimbisuppi, polnud hästi meeles, kuidas neid klimpe teha. siis guugeldasin ja vaatasin välja sellise, mis oli niisugune, mida olen varem teinud (ei mingit piima iuu). Samuti ma ei pane piima iial näiteks tatrapudrule, vastik, see käib vee või puljongiga. Aga kaerahelbeputru ilma piimata ma ei kujuta üldse ette, seda peab küll kohe piima sees tegemagi, mitte veega. jne. Piima-aedviljasupp: ülim õudus ja põrgupiin, ei hakka proovimagi teha, mis siis, et seal all võib olla sellise toidu austajate ülim kiidulaul.
Sa pead veidike enne ise oma maitset analüüsima ja siis vaatama niisuguseid retsepte, mille puhul on juba ette aimata, et see võiks sulle meeldida.