Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Näitan 27 postitust - vahemik 1 kuni 27 (kokku 27 )

Teema: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Postitas:
Kägu

Kas maitsesid paremini?

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Kes on ostnud, siis palun andke ka teada, mis kaupluses need juba saadaval on. Prooviks ka.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kes on ostnud, siis palun andke ka teada, mis kaupluses need juba saadaval on. Prooviks ka.[/tsitaat]
Selveris täna oli.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Ma proovisin seda jänku jussi viinerit, mis pidi igati hea olema, no nagu hapuks läinud viiner maitseb. Sardell suht sama. 100% nad pole, aga pidid olema igast ainete vabad.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Olen proovinud Jänku Jussi vorsti, mis maitseb õudne ja ei söö ma seda ise ega ka lapsed. Jänku Jussi viiner on täitsa hea, kõik söövad.
Lemmik vorst on valge-sinise kirjus pakendis piimavorst, kus liha u. 72%. See on juba mitu kuud saadaval olnud poes.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Olen proovinud Jänku Jussi vorsti, mis maitseb õudne ja ei söö ma seda ise ega ka lapsed. Jänku Jussi viiner on täitsa hea, kõik söövad.
Lemmik vorst on valge-sinise kirjus pakendis piimavorst, kus liha u. 72%. See on juba mitu kuud saadaval olnud poes.[/tsitaat]

need ei ole ju need! Sari EHE on see uusim sõna! Meie Konsumis ei ole olnud.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

oleme otsinud nii selverist kui prismast ja korduvalt, aga siiamaani pole õnnestunud leida.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Rakvere lihakombinaat ju kaebas nende peale. vbl sellepärast pole.

Please wait...
Postitas:
Jaagular

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Sel juhul tekib küsimus, milleks süüa 100% lihasisaldusega VORSTI, milles on niikuinii igasuguseid lisaaineid (soovitan tutvuda)ja mitte LIHA?

Vorsti ju originaalis üldse hakatigi tegema AINULT selle pärast, et loomast midagi kaotsi ei läheks – et ikka kärss ja soolik leiaksid kasutuse.

Please wait...
Postitas:
hirvehilla

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Kui ma tahan 100% liha leivale panna, siis ma ostan tüki praeliha ja jagub hulgaks ajaks leivapealset.

Please wait...
Postitas:
timberland

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Olen proovinud Jänku Jussi vorsti, mis maitseb õudne ja ei söö ma seda ise ega ka lapsed. Jänku Jussi viiner on täitsa hea, kõik söövad.
Lemmik vorst on valge-sinise kirjus pakendis piimavorst, kus liha u. 72%. See on juba mitu kuud saadaval olnud poes.[/tsitaat]

minul küll tuleb vahel tavalise vorsti isu. Kes seda valges-sinises pakendis vorsti teeb? Pole silma jäänud.

Please wait...
Postitas:
Liispet logimata

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Oskaril on juba mitu aega e-vabad vorstid valikus (ka see sinise-valgekirju piimavorst), lisaks lemmik, doktori (nendel peal kirjas naturaalne ja siis pead kribukirja läbi lugema, et avastada, et täitsa e-vabad vorstid on) ja e-vabad viinerid. kõik on head ja e-vabad ja suure lihasisaldusega.
EHE omades on ju säilitusaine (E250) sees, ainuke erinevus tavatoodetest kõrgem lihasisaldus ja E621 puudumine. Kahjuks ei oska Oskar oma tooteid reklaamida ja ka pakendid on neil täiesti silmatorkamatud.

Jänku Jussi kraam on Oskari asjade kõrval saast – võrrelge lihasisaldust ja rasvasisaldust. aga suur kiri peal ja inimesed tormavad ostma.

Please wait...
Postitas:
Kägo

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

See 100% on suur pettus, sest selleks, et mingi talutav maitse oleks, peab olema ka maitseaineid ju lisatud ja selleks et ta säiliks ja ei oleks enne müüki halvaks läinud, peab olema sees säilitusaineid.
Ilma maitseaineteta ja säilitusaineteta tooteid ju ei ostaks keegi!

Vinnutatud liha on siis ju veel parem, seal kulutatakse 100g toote valmistamiseks 175g liha!

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Maitsesin ja olid head. Olen maitsnud ka kõiki teisi maitsetugevdajavabasid viinereid. EHE on maitselt ja kontsistentsilt kõige parem (kõige kallim vist kah).

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Mina eile ostsin esimest ja viimast korda seda keeduvorsti. Nii maitsetu ja puine ja kõva konsistensiga. Iial ei osta enam.

Please wait...
Postitas:
kobruleht

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

ostsin eile EHE viinereid. Värv oli sama mis tavalistel, ent tihedus oli suurem ja maitse parem. Veidi kummaliselt kõvad olid aga ehk see on harjumuse asi. Kuumtöödelnud neid veel pole.

Please wait...
Postitas:
talent

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Mis ajast on jänesel vorstiga asja? On see siis jäneselihast vorst?

Please wait...
Postitas:
piibeluht

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

ostsin prooviks Kaubamajast (Tartu omast, aga eks Tallinnas on ka). täitsa söödavad olid need EHE viinerid. on jah natukene kõvemad ja konsistentsilt tihkemad. eks see tulebki sellest, et liha on rohkem sees, mitte mingeid kõrneid ja zelatiini ja midagi sellist, mida muidu pannakse, et viiner ja vorst selline pehme on. maitse poolest tundusid tavaliste viineritena olevat.

tähele tuleb aga panna, et see EHE sari ei ole samaväärne Jussi, Klaabu ja muude nö E-vabade toodetega, sest see EHE viiner küll sisaldab naatriumnitritit ehk E250’t. küll aga pole selles E621 ehk naatriumglutamaati.

aga mulle ei meeldinud, et ülejäänud EHE tooted olid suitsumaitselised. igasugused suitsumaitselised asjad kohe üldse ei lähe peale.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

EHE on täitsa ok tooted. Klaabu viinerid on küll täielik saast, nagu saepuru sööks.

Please wait...
Postitas:
nööbikoguja

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Ostsin EHE viinereid mõned päevad tagasi Pirita Selverist.

Muidu tuleb mul viineriostu ette keskmiselt paar korda aastas. Siis loen kõik poes müügilolevad pakendid läbi, arvutan lihaprotsendid kokku ja valin kõige rohkem liha sisaldavad. Ja pärast lähevad kapis halvaks, sest ikkagi on kohutav jahune-¸elatiinine ollus. EHE viinerid söödi ära viimne kui üks. Tõesti, kontsistentsilt on tihedamad ja kõvemad, aga tuntavalt on tegemist kõrge lihasisaldusega. Tiba ehk on liiga soolased, aga see ei ole suur probleem.

Kas ostan veel? Tõenäoliselt. Ikka umbes kaks korda aastas. Ca 7eurose kilohinna juures on tunduvalt mõistlikum osta kvaliteetset liha, seda enda äranägemise järgi maitsestada, küpsetada ja süüa. Aga kui mingi seletamatu viineriisu peaks peale tulema, siis teiste viinerite poole küll pärast EHE viinerite maitsmist ei vaata.

Teisi selle sarja tooteid ei ole ostnud. Ülemiste Rimist sai mu ema viimase EHE keeduvorsti, seega ilmselt on tegemist populaarsete toodetega, mis lihtsalt kiiresti otsa saavad ning arvestades, et toode on uus, ei ole suudetud prognoosida sellist müügiedu.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägo kirjutas:[/small]
[tsitaat]See 100% on suur pettus, sest selleks, et mingi talutav maitse oleks, peab olema ka maitseaineid ju lisatud [/tsitaat]
A kui ise kodus liha praed ja maitsestad, siis on tulemuseks 90% liha või?

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Jaagular kirjutas:[/small]
[tsitaat]Sel juhul tekib küsimus, milleks süüa 100% lihasisaldusega VORSTI, milles on niikuinii igasuguseid lisaaineid (soovitan tutvuda)ja mitte LIHA?

Vorsti ju originaalis üldse hakatigi tegema AINULT selle pärast, et loomast midagi kaotsi ei läheks – et ikka kärss ja soolik leiaksid kasutuse.[/tsitaat]

JUMAL TÄNATUD ET MA KUNAGI POLE VORSTI JA MUUD JAMA SÖÖNUD.JUBE MÕELDA ET SÖÖD KÄRSSA JA SOOLIKAID,SÕJAVÄES OLI SELLINE JUHUS ET ANTI LEHMA KEELT SÜÜA,KÕIK SÕID ISUGA ,SIIS KEEGI KÜSIS ET MIS SEE ON,PÄRAST SEDA VIIDI IGA KORD KÕIK TAGASI

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

Laps piimaallergik ja tihti on vorstis viinerites piimavalk sees.

Jussi omad ei kõlba süüa, aga OSKAR’i omad on täitsa talutavad, kui soojendada. Eelmisele kisakõrile, need ei sisalda e-aineid, säilitusaineid.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Jaagular kirjutas:[/small]

JUMAL TÄNATUD ET MA KUNAGI POLE VORSTI JA MUUD JAMA SÖÖNUD.JUBE MÕELDA ET SÖÖD KÄRSSA JA SOOLIKAID,SÕJAVÄES OLI SELLINE JUHUS ET ANTI LEHMA KEELT SÜÜA,KÕIK SÕID ISUGA ,SIIS KEEGI KÜSIS ET MIS SEE ON,PÄRAST SEDA VIIDI IGA KORD KÕIK TAGASI[/tsitaat]

Keel on delikatess 🙂

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Keel on delikatess 🙂 [/tsitaat]
praetud pullimunad on veel suurem delikatess

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
piibeluht

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Jaagular kirjutas:[/small]

JUMAL TÄNATUD ET MA KUNAGI POLE VORSTI JA MUUD JAMA SÖÖNUD.JUBE MÕELDA ET SÖÖD KÄRSSA JA SOOLIKAID,SÕJAVÄES OLI SELLINE JUHUS ET ANTI LEHMA KEELT SÜÜA,KÕIK SÕID ISUGA ,SIIS KEEGI KÜSIS ET MIS SEE ON,PÄRAST SEDA VIIDI IGA KORD KÕIK TAGASI[/tsitaat]

esiteks keel on delikatess.
kärsa võib süldi sisse panna, täiesti söödav, sest see on ju puhtaks tehtud. soolikaid sööd sa siis, kui ostad naturaalsooles vorste – kasvõi verivorsti.

Please wait...
Postitas:
fia karl-iisak

RE: Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Jaagular kirjutas:[/small]

JUMAL TÄNATUD ET MA KUNAGI POLE VORSTI JA MUUD JAMA SÖÖNUD.JUBE MÕELDA ET SÖÖD KÄRSSA JA SOOLIKAID,SÕJAVÄES OLI SELLINE JUHUS ET ANTI LEHMA KEELT SÜÜA,KÕIK SÕID ISUGA ,SIIS KEEGI KÜSIS ET MIS SEE ON,PÄRAST SEDA VIIDI IGA KORD KÕIK TAGASI[/tsitaat]
Las ma arvan – keegi on jälle sea lahtilasknud!

Uusi viinereid-vorsti pole proovinud, vähe poes käinud viimasel ajal. Aga mis puutub liha vs vorst/viiner siis nende peamine eelis ongi see et ostad ja kohe sööd, liha saab otse loomulikult parem aga selle valmistamine võtab lihtsalt aega.

Please wait...
Näitan 27 postitust - vahemik 1 kuni 27 (kokku 27 )


Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas olete juba proovinud 100%lihast vorste, sardelle, viinereid?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.