Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas olete ka nende naiste hulgas, kes kannavad…

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 163 )

Teema: Kas olete ka nende naiste hulgas, kes kannavad…

Postitas:
Kägu

Kas olete ka nende naiste hulgas, kes kannavad vabal ajal avalikus kohas spordiriideid? Liibuvaid retuuse, jooksujalanõusid, nabapluusi, sportrinnahoidjat jne, nagu oleks tulnud spordisaalist.

+10
-55
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see sinu asi on? Ja “jooksujalanõud” kirjutatakse kokku.

+49
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ära klähvi. Tähendab kannadki kui nii valulikult reageerid. Nüüd ju ongi naiste mood käia igal pool retuusidega. Toob hästi esile tuharad ja häbeme piirkonna. Meestel kohe parem hinnata huvipakkuva naise kehajooni ja elvadab unistusi reaalsemaks.

+10
-74
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ära klähvi. Tähendab kannadki kui nii valulikult reageerid. Nüüd ju ongi naiste mood käia igal pool retuusidega. Toob hästi esile tuharad ja häbeme piirkonna. Meestel kohe parem hinnata huvipakkuva naise kehajooni ja elvadab unistusi reaalsemaks.

Haige tüüp. Sina võid ju omaette hinnata, aga selline rõve päss kellelegi huvi nagunii ei paku.

+43
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei käi täis liibuvate riietega tänaval. Nii nagu ei käi tänaval poolpaljalt. Aga tõesti, on naisi, kes käivad, ja siis ilmselgelt naudivad seda, kuidas mehed nende liibukates hargivahesid jõllitavad. Minu arust on see labane, kui ei saada aru, et trenniriietus on mujal kandmiseks.

+11
-37
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kannan vabal ajal metsariideid, sest ma lihtsalt ühendan alati mitu tegevust marsruudi alusel otsustades loogiliseks jadaks, mitte ei käi iga erineva tegevuse järel kodus rõivaid vahetamas. Esiteks oleks see täiesti keskkonnavaenulik tegevus – tohutu valik rõivaid peab olema ning lisaks kulutad iga kord autoga tagasi koju sõites (elan pest 15 km kaugusel) mõttetu koguse bensiini. Kui elasin linnas, siis kandsin linnas sportlikke riideid, kuna loomulikult tegin poodi minnes korraliku kiirkõnni-jooksu, et kasutada aeg optimaalselt ära. Minu jaoks on tähtsam see, et jõuan päevas kõige soovituga tegeleda, kui see, et mu rõivad on viimase moe kohaselt ontlikud.

+28
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 18 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei käi täis liibuvate riietega tänaval. Nii nagu ei käi tänaval poolpaljalt. Aga tõesti, on naisi, kes käivad, ja siis ilmselgelt naudivad seda, kuidas mehed liibukates nende hargivahesid jõllitavad. Minu arust on see labane, kui ei saada aru, et trenniriietus on mujal kandmiseks.

Mis mõttes kannavad liibuvaid riideid tänaval. Inimene ilmselt liigub punktist a punkti b (trennist koju või vastupidi), võib-olla astub korraks poest läbi ja siis mingid labased tüübid vahivad ja kommenteerivad, et miks sa kannad liibuvaid riideid avalikus kohas. Mis naine üldse kirjutab mingist hargivahest, ise oled labane. Mõni haige inimene vist tõesti mõtleb, et kui kellelgi on liibuvad riided seljas, sest läheb parasjagu trenni, siis on see pandud just nimelt temale ilastamiseks. Tegelege enda asjadega, vastik lugeda neid kommentaare.

+40
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käin trenniriietega avalikus kohas – lausa Tallinna kesklinnas – sest oma kodust Kadrioru parki jooksuringile pean läbima tänavaid.

+26
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimene ilmselt liigub punktist a punkti b (trennist koju või vastupidi), võib-olla astub korraks poest läbi ja siis mingid labased tüübid vahivad ja kommenteerivad, et miks sa kannad liibuvaid riideid avalikus kohas.

No ilmselt seesama tädi, kes siin paar päeva tagasi teematas, et miks te rannas stringe kannate.
Nüüd on ta ilmselt poodi sattunud ja jälle silmad keerlevad peas. “Kui valesti kõik tema jaoks riides on”.

+23
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas olete ka nende naiste hulgas, kes kannavad vabal ajal avalikus kohas spordiriideid? Liibuvaid retuuse, jooksu jalanõusid, nabapluusi, sportrinnahoidjat jne, nagu oleks tulnud spordisaalist.

Jah, sest ma vabal ajal enamasti olengi kas trenni minemas või sealt tulemas.

+18
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei käi täis liibuvate riietega tänaval. Nii nagu ei käi tänaval poolpaljalt. Aga tõesti, on naisi, kes käivad, ja siis ilmselgelt naudivad seda, kuidas mehed nende liibukates hargivahesid jõllitavad. Minu arust on see labane, kui ei saada aru, et trenniriietus on mujal kandmiseks.

Minu üle 40aastast keha ei jõllita enam keegi vabatahtlikult. Aga ma absoluutselt ei näe vahet, kas mu keha jõllitatakse spordirajal, kergliiklusteel, rannas, spordisaalis või hoopis tänaval. Kas spordirajal jõllitajad on kuidagi paremad jõllitajad (seksikamad ja sel juhul on jõllitamine ok?)? Mina tegingi trenni tänaval teel poodi, lasteaeda ja tööle. Vahel suusatasin mööda Emajõge tööle, tööle jõudes vahetasin higised riided teiste vastu. See on ikka parem variant kui pidev kurtmine, et mul ei ole trenni tegemiseks ja tervislikeks eluviisideks aega.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selline mulje jääb, nagu oleks tegemist kibestunud prouaga, kelle mehe pilk mujale eksib. Keegi ei keela ju ise ka retuuse jalga panna?

+17
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi ei keela ju ise ka retuuse jalga panna?

Arvata võib, et see kahjuks pole teemaalgataja kehaehituse tõttu võimalik.
Inimestel hakkaks lihtsalt paha.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hehh, retuusid on juba ammu ka meeste jalas ja ei näegi imelik välja. Ja sporti tehakse ka tänavatel joostes. Kes see tänasel päeval veel üldse mingite hilpude peale ruigama hakkab? Retuusid on meil tavaline nähtus juba 90ndatel algusest. Keegi avastas need linnapildist 2021?

Retuusides paksukesed mulle suisa meeldivad, sest miks ta peab terve elu langevari ümber käima? Las tal olla ka võimalus oma ihaldatud riideid kanda ja retuusides ju ongi kergem liikuda, kui sa paksuke oled.

+29
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selline mulje jääb, nagu oleks tegemist kibestunud prouaga, kelle mehe pilk mujale eksib. Keegi ei keela ju ise ka retuuse jalga panna?

Trenni ei keela keegi teha. Jutt käib ju vabast ajast. Loogiline, et trenni tehes on trenniriided seljas. Mind jah häirib, kui rannariietega käiakse linnas ja trenniriietega shoppamas vms. Sama kehtib muuseas ka meeste osas, kes ei saa aru, kuidas riietuda. Aga minu arvamus ei peagi sulle meeldima. Mis sul sellest. Käi või labaselt pesus ringi. See, mida mina arvan, on minu otsus. See aga, milliste “diagnooside” peale sa ise tuled, räägib sinust ja sinu mehest  palju enam…

+5
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutt käib ju vabast ajast.

Vaba aeg ongi ju võimalus trenniks. Mõni inimene, näiteks mina, veedabki kogu oma vaba aja võimalikult aktiivselt liikudes.

+17
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

No muig küll, kas mõne jaoks on tõesti nurga taha poodi minek pidulik sündmus? Tänaval kõndimine samuti? Mina teengi kiirkõndi tänavatel, sest ma ei hakka taksot võtma, et kuhugi linna taha metsa minna. Retuuse küll ei kanna, aga spordijalatsid ja sportlikku liikumist võimaldavad riided.

+20
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, kui ma käin koeraga väljas või kiirelt poes, siis kannan. Mis siis? Kas ma pean kartulikotis käima, kuna mõni mees vahib ja mõnele naisile ei meeldi?

+9
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

No muig küll, kas mõne jaoks on tõesti nurga taha poodi minek pidulik sündmus? Tänaval kõndimine samuti?

Jaa, mõne proua või ilase pässi arvates peaks ümber riietuma, sest neid häirib. Ei saa aru, kuidas ikka veel on nii palju inimesi, kes ei tegele enda asjadega, vaid kogu aeg on teistega pistmist. Kas enda elus siis mitte midagi põnevamat ei ole, kui teiste riideid vahtida ja kommenteerida.

+11
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suht loomane tunne võib olla, kui trenniriided sellised mõtted pähe ajavad. Nii metsikutel tegelastel tasub rannast ja spaadest eemale hoida. Pärast läheb veel pilt eest ära ja ei tea, mis saab…
Ma ammu unistan sellest, millal tuleks moodi  t a v a riided, mis on sama venivad, hingavad ja mugavad kui trenniriided, olgu minu poolest kasvõi liibuvad. Mulle ei meeldi riideid seljas tunda. Seega, kui mul on hea põhjus (trenniminek, sealt tulek, pikemal kõnnitiirul käimine), siis kannan ise alati trenniriideid. Ega’s mina sellepärast endale kotti pähe ei pea tõmbama, et mõni oma mõtteid kontrollida ei suuda.
Samas ma muidugi leian ka, et kuna me kõik oleme alasti sündinud, siis minupoolest, kes tahab, võib ka alasti käia. Ise ma eelistan hügieeni- ja teatava privaatsuse mõttes siiski riideid 😀 Aga kuna me pole sündinud riided seljas, siis minu arust ei saa ka kedagi kohustada neid kandma. Samuti on äärmiselt diskrimineeriv, et mehed võivad käia palja ülakehaga ja naised mitte.

+26
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tähendab kannadki kui nii valulikult reageerid.

Arvestades, et olen ligi 60, siis vast siiski usud, et ei kanna. Kui oleks, mida näidata, siis kannaks küll võib olla ja võib olla mitte. Endiselt poleks see sinu asi siis.

Ja iga negatiivne reaktsioon ei ole “valulik”. Nõmetsemise vastu astun üles iga kell ja midagi muud see teema ei ole kui üks nõmetsemine.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on see labane, kui ei saada aru, et trenniriietus on mujal kandmiseks.

Minu arvates ei pea trenniriietus üldsegi nii liibuv olema, ma usun, et lohvakamates riietes on sama tulemus.

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas olete ka nende naiste hulgas, kes kannavad vabal ajal avalikus kohas spordiriideid? Liibuvaid retuuse, jooksujalanõusid, nabapluusi, sportrinnahoidjat jne, nagu oleks tulnud spordisaalist.

Vaba aeg ongi vaba aeg. Kuna siis veel end vabalt tunda, kui mitte siis kui on vaba aeg. Ise ei käi, aga mul on täiesti ükskõik mis teistel seljas on. Kui enam üldse riideid seljas poleks, siis ehk oleksin veidi häiritud, aga õnneks meie kliimas sellist asja ei tule. Liiga külmakartlikud ollakse. Äkki raputaks endalt selle nõukaaegse taaga maha, et riietus peab olema “kohane”, kaua sa ikka seda diktatuuri riiki oma südames kannad.

+11
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma käin igal pool pmst retuusidega ja ka lühikeste retuusidega (nn lühikesed trennipüksid) praegusel ajal. Nii mugav. Pole selle peale tulnduki, et keegi võiks seksuaalse pilguga vaadata🤔🤔🤔

+14
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nabapluusi või sportrinnahoidjat ainsa kehakattena ei kanna, kuna ma olen üsna külmakartlik. Sageli on mul hoopis nööpidega kampsun kaasas, mille müügisaali sisendes peale panen – kuna poe külmletid puhuvad külma peale.

Liibuvaid retuuse – sageli. Mul on retuusid koduriietus ja sooja ilmaga ei hakka korraks poodi minekuks ümber vahetama.

Mind jah häirib, kui rannariietega käiakse linnas ja trenniriietega shoppamas vms. Sama kehtib muuseas ka meeste osas, kes ei saa aru, kuidas riietuda. Aga minu arvamus ei peagi sulle meeldima.

Mind jälle absoluutselt ei häiri. Ma ei arva, et poes käimiseks oleks mingi kindel riietumiskood olemas.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on liibuvad spordiriided sageli inimeste seljas ilusamad kui lohvakad spordiriided. Lisaks minu jaoks on täiesti ok, kui rannahooajal käiakse poes mingi õhuke hõlst rannariietele peale visatud ja varbavahed jalas. Elu on palju ilusam, kui ei pea end kogu aeg pinges ja kange hoidma – lase vabaks!

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina kannan alati sportrinnahoidjat, kuna olen enda jaoks liiga vedel ja lodev ja see justkui aitab vormis hoida.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, kannan. Riided valin oma tegevustest, ilmast ja mugavusest lähtudes. Kellegi silmadepööritamine või ohkimine ei sega. Teiste riietele ei pööra ka erilist tähelepanu. Kui tänaval või poesabas nähtud retuusid panevad kellegi “hargivahet” ilase pilguga vahtima on see ikka vahtija enda sügavalt isiklik probleem.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et labane on see, kes liibuvate riietega käib mitte see, kes jõllitab? Võiks nagu vastupidi olla?

Ühtlasi sooviksin teada, et millised on need riided millega ma siis võin käia vabal ajal poes ja kas on veel midagi mida ma kanda ei tohiks? Kas trennist koju minnes peab ka riided ära vahetama, või võib seda veel trenniriietes teha? Kas trenni tehes ei ole labaseid jõllitajaid? Või rannas? Kas rannas on ka mingid reeglid riietumisele, või seal võib ise valida mitu cm riiet mu tagumiku katab? Kas iga liibuv riietus on labane või ainult need, mida sa trenniriietes pead? Kui liibuv on liiga liibuv?

+12
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa kade, et su musu ilusate kehadega naisi vaatab?

+2
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 163 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas olete ka nende naiste hulgas, kes kannavad…