Esileht Ilu ja tervis Kas olete olnud seoses koroonaga karantiinis?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 41 )

Teema: Kas olete olnud seoses koroonaga karantiinis?

Postitas:
Kägu

Koroona juba pikalt Eestis levinud ning siit ka küsimus: kas olete ja kui olete, siis mitu korda olete olnud karantiinis seoses sellega et olete olnud lähikontaktne?

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kas olete olnud seoses koroonaga karantiinis?

Ei me ei ole.
Ja ei hakka olema, sest me mõtleme “oma peaga”.
Kogu see jama on välja mõeldud, et Ratase valitsusele raha teenida. Nad saavad seda reeglina sulas.

/Oma peaga mõtlev reformlane.

+2
-53
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas olete olnud seoses koroonaga karantiinis?

Ei me ei ole.

Ja ei hakka olema, sest me mõtleme “oma peaga”.

Kogu see jama on välja mõeldud, et Ratase valitsusele raha teenida. Nad saavad seda reeglina sulas.

Naerma ajad 😅

Mina ei ole. Laps on, seoses kooliga.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole olnud ja tänaseni ei tea ühtegi koroona diagnoosiga inimest.

+3
-21
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sa meenutad rohkem oma peaga mitte mõtlevat ekreiiti.

+21
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

ei ole pidanud ise olema ega tea ka ühtegi väga lähedast kontaktsena karantiinis olnud, küll aga tean ca 10 inimest, kes on olnud koroonas, mõned kevadel, enamik sügisel

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea ühtegi koroona diagnoosiga inimest. Ise olin Terviseameti kõne tõttu eneseisolatsioonis. Muidugi olin negatiivne. Mõttetu on see kõik. Synlab jt teenivad mega kasumi selle jama pealt. Järjest enam arvan, et  läheb nagu Vanga ennustas, peale 2020 muutub Euroopa tühjaks ja majandus laostub. Valitsused ise tapavad oma ettevõtluse ja tarbivad ise maksutulu, kuni seda jagub… Ja moslemid ainult jalutavad sisse, irvitades, saades lõpuks ise ka keskajast välja, meie kinnisvara ja ühiskonnakorraldust jms üle võttes.

+6
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain positiivse vastuse ja mu lapsed on haiged.

Teen Terviseametiga koostööd. Kus kohast viiruse sain, seda ma ei tea.

Enesetunne on väga kehv. Lapsed ka palavikus ja magavad enamus päeva.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas saab mitu korda karantiinis olla? Karantiinis on koroonapositiivsed. Isolatsioonis lähikontaktsed. jah, olin kuni jõululaupäevani karantiinis. Rohkem ilmselt ei pea olema, kui ma just meditsiiniline ime pole.

+7
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuidas saab mitu korda karantiinis olla? Karantiinis on koroonapositiivsed. Isolatsioonis lähikontaktsed. jah, olin kuni jõululaupäevani karantiinis. Rohkem ilmselt ei pea olema, kui ma just meditsiiniline ime pole.

Tegelikult mõtlesin siis ikka isolatsiooni.

Aga vastake  ka need, kes on olnud karantiinis.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise pole olnud, oleks ka vähetõenäoline, kuna töötan kodus, hetkel pole üldse tööd (või on hooti vähe tööd), aga see ei nõua kohtumisi. Aga mul on üks tuttav, kes on juba kolm korda olnud lähikontaktne. Üksvahe oli nii, et ta sai vist kolm päeva tööl käia (ta peab käima töö juures kohal) ja jälle õnnestus tal koroonapositiivsega koos olla ja jälle lähikontaktne! Tal on siiski vedanud, kolm korda on ka pääsenud.

Naabrinaine oli koroonas. Siis me rääkisime temaga juttu, helistasime, kumbki oli oma aias, 20 m vahet, ja rääkisime telefoniga. Vähemalt nägime teineteise miinikat ja žeste. Tal oli keskmiselt raske, kui ma hindan teiste põdenute jutu järgi. Mul on mitu tuttavat, mitte väga lähedast, lihtsalt tuttavat, kes on olnud koroonas. Hästi erinevalt on kõik põdenud.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie perest on sügisese koolivaheaja ajal isolatsioonis olnud vanem laps, kes puutus muusikakooli rühmatunnis kokku hiljem koroonapositiivseks osutunud õpilasega. Selleks ajaks kui see kõik selgus, oli nädal tema isolatsiooniajast juba möödunud, mil ta liikus tavapäraselt ja nädal jäi siis koolivaheajal isolatsioonis olla (ainuke asi, mis sellest muutus, oli see, et ei läinud etteplaneeritud ortodondi vastuvõtule). Haigeks ta ei jäänud. Teised pereliikmed isolatsioonis pole pidanud olema. Koroonas ka pole olnud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole enda teada kunagi ühegi koroonapositiivsega kokku puutunud, teste olen teinud 6, kõik negatiivsed. Isolatsioonis olen olnud 8 korda, reisimise tõttu.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

lapsed on kahe peale suutnud kolm korda isolatsioonis olla. tutvusringkonnas on koroonas olnuid ikka üle kümne. kevadel ei tundnud kedagi…

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Terviseamet ütles veel, et kui mul on koroona läbi põetud, siis võin edaspidi ignoreerida kõiki teateid oma lähikontaktsuse kohta.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuttavate ja töökaaslaste hulgas on olnud positiivseid. Kõik erineva raskusastmega põdenud. Noorima tütre gümnaasium saadeti distantsõppele, sest palju oli positiivse tulemuse saanud õpilasi kui ka õpetajaid. Tööl oli pool maja isolatsioonis, kaks positiivset oli tolleks hetkeks, nüüd juba rohkem, aga meie osakond nendega kokku ei puutunud. Vanem tütar oli töökaaslaste haigestumise pärast isolatsioonis, kuigi  puutus kokku väga hetkeks. Naabrinoorikul oli õpilane positiivne ja nii pidi ka õpetaja isolatsiooni jääma, õnneks ei haigestunud. Ja täna tegi sugulane vaktsiinisüsti, sest töötab arstina koroonaosakonnas ja tema sõnul ei tasu sellesse haigusesse suhtuda üleolevalt.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Isolatsioonis olen olnud ühe korra, aga see oli abikaasa pärast, kuna ta pidi välismaale minema. Aga muul põhjusel õnneks pole pidanud olema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen õpetaja, isolatsioonis alates novembri algusest olnud kolm korda. Positiivse diagnoosi on sel ajal saanud kokku üle 20 minu õpilase, enamik küll juba sel ajal, kui klassid olid kodus isolatsioonis. Mina ise puutusingi kokku kolme positiivsega, kes olid tunnis haigusnähtude ilmnemisele eelnenud päeval. Olen teinud kolm testi, negatiivsed.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole olnud ja tänaseni ei tea ühtegi koroona diagnoosiga inimest.

Miinuseid saad selle eest, et sul nii magedad tuttavad on. Ilmselt oled ise ka nõme.

(See on iroonia).

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei ole olnud aga lapsed on kaks korda olnud ja elukaaslane korra lähikontaktne.
Karantiinis ei ole õnneks veel olnud ja loodan ka mitte sattuda.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina pole olnud karantiinis ega isolatsioonis Tean kaugemalt tutvusringist inimesi, kes on saanud pos. testi. Minu teada nad haiged ei ole olnud. Loomulikult oleks palju võimalusi lasta end testida, ka tööl käidi, aga aitäh, ma olen terve ja ei soovi. Niisiis 0 testi ka.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esitasin selle küsimuse seetõttu, et olen ise hetkel isolatsioonis.  Laps on olnud eelnevalt koolist 2 korda lähikontaktne ja seetõttu isolatsioonis. Kõik need korrad on närvesöövad, sest kui laps oli eneseisolatsioonis, siis ei teadnud mina, kui palju  võin ringi liikuda ja kuidas tööjuures olla, kas töökaaslasi teavitada. Nüüd kui ise olen, siis üritan ka lapsele selgeks teha, et ta oma kontakte hetkel piiraks. Mees töötab kodukontoris, temal tööalane suhtlus vaid veebis. Ühesõnaga, kui teisi väsitavad piirangud, siis mind väga väsitab see, et kunagi ei saa milleski kindel olla ja eneseisolatsiooni taluda on väga raske.

Mulle tundub, et eneseisolatsioonid hakkavad järjest enam tihenema; vähemalt koolis oli nii. Laps sai nädala koolis olla ja pidi jäle eneseisolatsiooni jääma.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lausa 7 korda karantiinis. Naabrimees väidab, et tema oli hoopiski garantiinis.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lausa 7 korda karantiinis. Naabrimees väidab, et tema oli hoopiski garantiinis.

Ega polegi mingit garantiid, et ei satu karantiini.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esitasin selle küsimuse seetõttu, et olen ise hetkel isolatsioonis. Laps on olnud eelnevalt koolist 2 korda lähikontaktne ja seetõttu isolatsioonis. Kõik need korrad on närvesöövad, sest kui laps oli eneseisolatsioonis, siis ei teadnud mina, kui palju võin ringi liikuda ja kuidas tööjuures olla, kas töökaaslasi teavitada. Nüüd kui ise olen, siis üritan ka lapsele selgeks teha, et ta oma kontakte hetkel piiraks. Mees töötab kodukontoris, temal tööalane suhtlus vaid veebis. Ühesõnaga, kui teisi väsitavad piirangud, siis mind väga väsitab see, et kunagi ei saa milleski kindel olla ja eneseisolatsiooni taluda on väga raske.

Mulle tundub, et eneseisolatsioonid hakkavad järjest enam tihenema; vähemalt koolis oli nii. Laps sai nädala koolis olla ja pidi jäle eneseisolatsiooni jääma.

https://www.kriis.ee/et/koroonaviirus-selle-ennetamine-tunnused-ja-levimine

Lähikontaktse lähikontaktne ei pea jääma isolatsiooni, elab oma igapäevast elu edasi.

https://www.terviseamet.ee/et/olen-lahikontaktne

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esitasin selle küsimuse seetõttu, et olen ise hetkel isolatsioonis. Laps on olnud eelnevalt koolist 2 korda lähikontaktne ja seetõttu isolatsioonis. Kõik need korrad on närvesöövad, sest kui laps oli eneseisolatsioonis, siis ei teadnud mina, kui palju võin ringi liikuda ja kuidas tööjuures olla, kas töökaaslasi teavitada. Nüüd kui ise olen, siis üritan ka lapsele selgeks teha, et ta oma kontakte hetkel piiraks. Mees töötab kodukontoris, temal tööalane suhtlus vaid veebis. Ühesõnaga, kui teisi väsitavad piirangud, siis mind väga väsitab see, et kunagi ei saa milleski kindel olla ja eneseisolatsiooni taluda on väga raske.

Lähikontaktse lähikontaktne ei pea jääma isolatsiooni, elab oma igapäevast elu edasi.

Ja, ma tean seda, aga inimlikult võttes, kui lähikontaktne peaks haigeks jääma, siis oleks  pereliige juba lähikontaktne ning üsna suur võimalus oma tuttavale haigust edasi kanda. No mulle on see kõik igatahes väga raskesti talutav ja on hakanud tekkima kerge paanika.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja, ma tean seda, aga inimlikult võttes, kui lähikontaktne peaks haigeks jääma, siis oleks pereliige juba lähikontaktne ning üsna suur võimalus oma tuttavale haigust edasi kanda. No mulle on see kõik igatahes väga raskesti talutav ja on hakanud tekkima kerge paanika.

Jaa, sellest saan ma täitsa aru. Eks siin tulebki külma närviga oma asju edasi ajada ja kui pereliikmel tekivad sümptomeid, siis ta kohe testile kupatada ja ise isolatsiooni jääda.

PS Mina ei julge ka selle peale mõelda, kui palju vanainimesi ma nt 1-2 päeva enne sümptomeid toidupoes rajalt maha võtsin. Lapse haiguse pärast läks isolatsiooni üle 50 inimese ja mulle seni teadaolevalt ei haigestunud neist ükski.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu lapse õpetaja haigestus, laps pidi isolatsioonis olema, pluss viis teist klassi veel. Mitte ükski laps ei haigestunud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks laps oli eneseioslatsioonis (klassikaaslane oli positiivne), mina olin eneseisolatsioonis (töökaaslane oli haige). Mees (tõõtab ca 5 inimesega  väikefirmas) ja vanem laps (õpib ülikoolis) pole kokkupuudet ega eneseisolatsiooni olnud. Mina tegin neg testi, noorem laps oli lihtsalt 14 päeva kodus, selleks ajaks oli nagunii kogu gümnaasium distantsõppele saadetud.

Seda enne testima minekut “äkki mul kurgus kõditab, äkki on pea natuke uimane” sümptomite otsimist oli vist paljudel ja mäletan, et olin väga rõõmus, et ei olnud saanud enne lähikontaktseks olemise teadasaamist vanemaid külastanud (plaanis oli, aga midagi tuli ette).

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 41 )

Esileht Ilu ja tervis Kas olete olnud seoses koroonaga karantiinis?