Esileht Pereelu ja suhted Kas olete peale sattunud füüsilisele petmisele?

Näitan 28 postitust - vahemik 1 kuni 28 (kokku 28 )

Teema: Kas olete peale sattunud füüsilisele petmisele?

Postitas:
Kägu

Ma sain sellest trauma kogu eluks. Olime sõprade pulmas, pidu käis,  mees läks õue tuulduma. Mul oli samal ajal elav vestlus lauanaabritega ja ei pööranud tähelepanu. Lõpuks märkasin, et mees on väga kaua ära olnud ja läksin ka välja. Õhtu oli soe ja ilus, läksin veidi majast eemale ja siis nägin kauguses ühte paari suure puu najal, mees oli naise taga ja…  See oli minu mees ja üks pulmakülaline. Ma lihtsalt vaatasin seda pealt kuni lõpuni. Ja siis tegin korraliku skandaali, pärast kutsusin omale takso ja kadusin sealt. Andestada ma ei suutnudki. Nüüd on nii, et alati, kui näen kusagil pulmi või pulmarongi, tuleb see kõik meelde  kuigi sellest on palju aega möödas. Täna nägingi töölt tulles pulmarongi ja sellest ka teema.

+29
-6
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Eks vist jah see annab oma mõju ellu kaasa. Aga kui sa poleks näinud, kes teab, kui kaua ta oleks sulle seda veel teinud? Võta nii, et parem näha, kui mitte teada. Et see oli õudne lõpp, muidu oleks olnud lõputu õudus, sellise inimesega, kes peab päris pulmas oma koerapulma.

+23
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Päris sellist ei ole.

Aga olen olnud pulmas, kus abiellujate suhe sai alguse naispoole petmisest. Kas see ka natuke loeb?

+4
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

ja siis nägin kauguses ühte paari suure puu najal, mees oli naise taga ja…  See oli minu mees ja üks pulmakülaline. Ma lihtsalt vaatasin seda pealt kuni lõpuni.

Mängisid natuke näpuga ka  ja saite kõik kolm orgasmi või?

+4
-48
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Olen sattunud petmisele peale (mitte oma mehele), ka ühel sünnipäeval läksin jalutama ja õnneks märkasin eemalt, kuidas üks paarike pumpas põõsaste taga päevituslavatsil – jõudsin õigel ajal kannapöörde teha.  Pärast tulid süütutute nägudega peolauda tagasi.  Nii õel ikka olin, et naisele tegin märkuse, et sul on kleit selja tagant rohuga koos – ossa tont, kus ehmatas.

+21
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris sellist ei ole.

Aga olen olnud pulmas, kus abiellujate suhe sai alguse naispoole petmisest. Kas see ka natuke loeb?

Mis see tähendab, lahtiseletatult? Et need, kes abiellusid, ehk noorpaar, selle paari naispool  oli peigmehe poolt enne pulmi ära petetud? Ja ta nägi seda pealt, et peigmees petab? Ja siis ikka abiellus teine päev?

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen avastanud mehe sõbra saunas võõra naisega amelemas, samas kui oma naine köögis külalisi kostitas. Väga suur pettumus selle muidu seltskonnahingeks oleva sõbra osas.

Ise enda armusuhet olen näinud. Käisin kaks aastat ühe mehega, pidevalt olime ühiste sõpradega koos, pidevalt traavisime üle Eesti igal pool ringi, ja lõpuks selgus, et tal on elukaaslane kodus. Ükski sõber ei öelnud mulle midagi, nemad arvasid, et ma tean, aga ei teadnud. Kuna mehel oli auto, minul mitte, siis kohtusime minu juures, sest minul oli raskem liikuma saada ja elasime eri linnades.

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see tähendab, lahtiseletatult? Et need, kes abiellusid, ehk noorpaar, selle paari naispool  oli peigmehe poolt enne pulmi ära petetud? Ja ta nägi seda pealt, et peigmees petab? Ja siis ikka abiellus teine päev?

No loe mõttega enne kirjutama tormamist. Abiellunud noorpaari suhe sai alguse naispoole petmisest s.t. peigmees oli siis vaba, aga pruut kellegi teisega suhtes tol ajal. Pettis oma tolleaegset meest tulevase peigmehega.

+4
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see tähendab, lahtiseletatult? Et need, kes abiellusid, ehk noorpaar, selle paari naispool oli peigmehe poolt enne pulmi ära petetud? Ja ta nägi seda pealt, et peigmees petab? Ja siis ikka abiellus teine päev?

No loe mõttega enne kirjutama tormamist. Abiellunud noorpaari suhe sai alguse naispoole petmisest s.t. peigmees oli siis vaba, aga pruut kellegi teisega suhtes tol ajal. Pettis oma tolleaegset meest tulevase peigmehega.

Teema on sellest, kas oled oma silmaga pealt näinud kuidas füüsiliselt petetakse. Kas oled seksuaalaktile tunnistajaks olnud. Seega loe ise mõttega “enne kirjutama tormamist”. Sina räägid olukorrast, kus naine suhte ajal uue mehe leidis ja sellega hiljem kokku jäigi. Või tahtsid öelda, et nägid vahekorda isiklikult pealt?

+21
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mismoodi see teemasse puutub?

+19
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul oli kunagi noormees teisest linnast. Läksin noormehele külla. Tutvustas mind oma sõpradele ja ütles mulle, et ma pean tal silma peal hoidma, sest üks neiu tahab teda ära sebida. Mul läks noormehe sõpradest paariga jutuks (olid käinud samas koolis, kus ma hetkel käisin ja neiu oli samat eriala õppinud). Minu noormees kadus nii teise neiuga teise tuppa, et ma ei märganudki. Kell hakkas nii palju saama, et ma tahtsin edasi kontserdile liikuda. Meest otsima minnes leidsin ta ühe neiuga voodist amelemast. Päris seks ei olnud aga suudlused ja puudutamised. Ma läksin konserdile ilma temata. Õnneks oli mul enda sõpru ja tuttavaid ka seal. Järgmine päev sain noormehega kokku, ütlesin talle, et meie suhe nii ei jätku. Noormees sai aru ja kuna meil olid õhtuks kino piletid siis läksime sinna sõpradena. Ta küll üritas korra käest kinni võtta ja korra suudelda aga kuna ma seda ei lubanid siis rohkem ei proovinud.

Ma olin nii tänulik, et see juhtus enne seda, kui ma oleksin jõudnud armuda ja hoolida rohkem, kui ma hoolisin. Noormehel on tänaseks selle sama neiuga laps – koos nad küll enam pole aga 6-7a pidasid küll vastu. Mina olen abielus mehega, kellega tutvusin umbes 6 kuud peale kirjeldatud õhtut.

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka trauma kogu eluks. 16a sellest möödas ja siiani vahest mõtlen oma läbielamiste peal. Minu mees pettis mind meie endi kodus, meie voodis.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seega loe ise mõttega “enne kirjutama tormamist”. Sina räägid olukorrast, kus naine suhte ajal uue mehe leidis ja sellega hiljem kokku jäigi. Või tahtsid öelda, et nägid vahekorda isiklikult pealt?

Mina selgitasin lihtsalt teise käo kirjeldatud olukorda. Kas see ka teemasse puutub, selles kahtles ta isegi (minu meelest ka ei puutu)

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen. No või ütleme, et peaaegu. Tulin päev varem koju (klassika) õigemini ühikasse, kus elasin. Kuidagi igav oli, koputasin kaks ust edasi sõbranna uksele. Noorred nagu me siis olime ja turvalises ühikas, ukse lukustamise kommet ilmselt polnud. No ma siis astusin pärats koputamist sisse, minu peika (suhe umbes 2,5 astat) oli voodi serval, alukates ja tal oli kõva. Sõbranna oli palja ülakehaga voodis. Mis seal all oli, jäi teki alla.
Panin ukse kinni ja läksin minema. Peika jooksis minema, sõna tõsises mõttes jooksis – aknast oli näha.
Sõbrannaga ajasime poolee ööni juttu, selgus et neil on armastus. Armastus siis armastus. Peikat ei kohanud ma enam kunagi. Mõned tema asjad andsin sõbranna kätte ülejänu viskasin ära. Peikapoolset vabandust ma ei oodanudki, mis sa siis ikka teed, kui avastavad äkki, et on tõeline armastus – ma usun seda, et see oli nende esimene vahekord ja mõlemad püüdsid enne kuude kaupa oma armumist maha suruda. Nad abiellusid ja hõepulmad on kindlasti läbi. Sõbrannaga kohtume mõned korrad aastas ja käime kohvil-veinil, kuna elame kaugel.

Teine kord käisin pulmas. Pulmapidu oli umbes 20 inimest ja suures korteris. Millalgi öösel tahtsime sõbrannaga (teine sõbranna) hakata lahkuma ja hakkasime vist 14. korruselt jala alla minema, et natuke tuulduda. Umbes 8. korrusel me enam ei viitsinud ja tellisime lifti. Liftis oli peigmees koos ühe naisega. Päris vahekorras nad veel ei olnud, aga riist ja rinnad olid juba riietest välja kisutud.

+13
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin kaks aastat ühe mehega, pidevalt olime ühiste sõpradega koos, pidevalt traavisime üle Eesti igal pool ringi, ja lõpuks selgus, et tal on elukaaslane kodus.

Kahe aasta jooksul ei saanud aru, et mehel on püsiv elukaaslane? See nõuab küll tugevat pingutust. Kordagi kodus siis ei käinud tal selle kahe (!!!) aasta jooksul? Kõlab uskumatult.

Mina peale pole sattunud, aga see-eest olen lugenud armukesepoolset õhkavat kirja mehele, kus too üsna detailselt toimunut kirjeldas – kiitis eilset väljasõitu ja seda, kuidas keha ikka veel suriseb heast seksist ja snäkid olid nii head, aga sääsed on varbad ära söönud. No ja mina samal ajal valmistasin mehe (just mehe, mitte meie ühise!) lapse gümnaasiumi lõpupeoks pidu ette, küpsetasin, koristasin – ja teadsin, et mehel on tööl mingi suur jama, mida ta pidi klaarima, ei saa mind aidata. Sihuke jama siis oligi. Minul on sellega seonduv eluaegne trauma – kõikvõimalike gümnaasiumi lõpupidudega seostub ja siiani tuleb pisar silma, 10 aastat on möödas.

+25
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mu sõber rääkis, kuidas ta 7 aastat tagasi oma naise, oma enda hea sõbraga amelelemast ja vigureid tegemast leidis. Peo peal nagu ikka. Aga noh, siiamaani on nad koos, ehk siis see teda ikka nii palju ei heidutanud.

Täiesti arusaadav, et mõni ei oska ei korrutada ega kurrutada. Kassid oskavad nurrutada!

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris sellist ei ole.

Oota, aga küsitakse ju petmisele/seksile peale sattumise kohta, mitte seda, kas teate mõnda inimest, kes on oma teist poolt petnud.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oota, aga küsitakse ju petmisele/seksile peale sattumise kohta, mitte seda, kas teate mõnda inimest, kes on oma teist poolt petnud.

Tean inimesi, kes väga naljakalt süütule osapoolele vahele jäid. Noorte pulma ujus kohale ka peika endine naistuttav, kellega kahekeisti kempsu seksima roniti. Kellelgi tuli häda peale ja kui keegi kempsust ei vastanud, siis hakati ust lahti kangutama. Paljugi mis, koomas inimesel võib ju olla infarkt/insult. Seekord polnud mingit kooma. Raudkangiga ukse avamise ähvarduse peale astusid äsjased seksijad norguspäi kempsust välja ja petja pruut, äiad-ämmad ja muud sugulased võtsid neid rohkete ovatsioonidega vastu. Pulmi pooleli ei jäetud, aga egas pruuti peol palju näha ei olnud

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tean inimesi, kes väga naljakalt süütule osapoolele vahele jäid. Noorte pulma ujus kohale ka peika endine naistuttav, kellega kahekeisti kempsu seksima roniti. Kellelgi tuli häda peale ja kui keegi kempsust ei vastanud, siis hakati ust lahti kangutama. Paljugi mis, koomas inimesel võib ju olla infarkt/insult. Seekord polnud mingit kooma. Raudkangiga ukse avamise ähvarduse peale astusid äsjased seksijad norguspäi kempsust välja ja petja pruut, äiad-ämmad ja muud sugulased võtsid neid rohkete ovatsioonidega vastu. Pulmi pooleli ei jäetud, aga egas pruuti peol palju näha ei olnud

Kelle jaoks täpsemalt see kõik väga naljakas oli?

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda viimast lugu lugedes meenub mulle minu alatine hämming petmislugusid kuuldes, et miks inimesed küll tahavad seda asja (pulma)pidude ajal WCs teha. Täiesti arusaamatu. Kitsas. Teiseks on hoones veel inimesi kes võiksid soovida seda ruumi kasutada. Kui peigmehel ünnestu juba pooltunniks ära kaduda, kas siis terves pulmamõisas või peokohas pole mingit teist ruumi, millele keegi teine ei pretendeeri, mida kasutada. WCs. Rannamajast ma sain veel aru, miks just seal, aga teised inimesed, no milleks.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellele WC loole lisades. 😀 Viibisin kunagi ühe oma elukaaslase sõbra sünnipäeval ja minu hea sõbranna oli ka sinna kutsutud. Pidu oli vaikselt hoos ja soovisin WC-sse minna, see oli vannitoaga koos. Ust avades pidin peaaegu südamerabanduse saama. Mehe sõber ja mu sõbranna rahuldasid üksteist kätega, olid ukse lukustamata unustanud. Kõige piinlikum oli, et mehe sõbra naine viibis ka seal peol ja ma ei suutnud talle hiljem otsagi vaadata, mis siis et mina ju tegelikult midagi valesti ei teinud. Sõbranna oli ka tol ajal suhtes, aga sellest loost neil ei arenenud midagi edasi, oli ainult ühekordne “juhtum” olnud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda viimast lugu lugedes meenub mulle minu alatine hämming petmislugusid kuuldes, et miks inimesed küll tahavad seda asja (pulma)pidude ajal WCs teha. Täiesti arusaamatu. Kitsas. Teiseks on hoones veel inimesi kes võiksid soovida seda ruumi kasutada. Kui peigmehel ünnestu juba pooltunniks ära kaduda, kas siis terves pulmamõisas või peokohas pole mingit teist ruumi, millele keegi teine ei pretendeeri, mida kasutada. WCs. Rannamajast ma sain veel aru, miks just seal, aga teised inimesed, no milleks.

Milleks hämming? Inimesed on lihtsalt ennast selleks hetkeks nii seaks joonud, et ei jaga enam ööd ega mütsi (vabandust siinkohal sigade ees, see võrdlus on nende suhtes tegelikult ülekohtune).

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen sattunud petmisele peale (mitte oma mehele), ka ühel sünnipäeval läksin jalutama ja õnneks märkasin eemalt, kuidas üks paarike pumpas põõsaste taga päevituslavatsil – jõudsin õigel ajal kannapöörde teha. Pärast tulid süütutute nägudega peolauda tagasi. Nii õel ikka olin, et naisele tegin märkuse, et sul on kleit selja tagant rohuga koos – ossa tont, kus ehmatas.

Aga mehele patsutasid õlale- tubli poiss? Õelust jagub naistel vaid naiste vastu, mehikesed pole ju nagunii vastutusvõimelised.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda lugu lugedes – et loogilisem oleks, et üks neist oleks hõiganud, et mul läheb kauem, kõht on lahti ja keegi ei oleks kangiga ust maha lööma tulnud.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ja siis nägin kauguses ühte paari suure puu najal, mees oli naise taga ja… See oli minu mees ja üks pulmakülaline. Ma lihtsalt vaatasin seda pealt kuni lõpuni.

Mängisid natuke näpuga ka ja saite kõik kolm orgasmi või?

Ehe näide sellest, et mõni inimene ongi lihtsalt rõve.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda lugu lugedes – et loogilisem oleks, et üks neist oleks hõiganud, et mul läheb kauem, kõht on lahti ja keegi ei oleks kangiga ust maha lööma tulnud.

Nojah, aga miks üldse tekitada olukord, kus seksid kellegagi, kellega ei peaks, siis, kus ei peaks ja seal, kuhu 99% tõenäosusega keegi tuleb sellel ajal. Kui ta ust kangiga maha ei löö. siis seisab ukse taga ja ootab ja näeb ikka kaht inimest väljumas.

Peigmees oma pulmas vahevalt täis nagu siga oli eriti veel peo algstaadiumis.

Pagan küll, mitte et ma õigustaks sellist asja üldse, aga no mine kuskile vabasse tuppa või eemale õue, aga wc-poti najal, teades, et jääd ilselgelt vahele, pole see ei mugav ega seksikas. Ja ometi – selgub, et inimesed teevad seda sageli. Mingid poolemeelsed. Ei tuleks selle pealegi, et tavalises kitsas restoranis või peomajas WCS kempsupoti najal oma mehega seksida, rääkimata sellegst, kui see oleks lubamatu partner ja avalik käimla, mida tarvutavad veel kümned inimesed samade loetud tundide jooksul.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehe näide sellest, et mõni inimene ongi lihtsalt rõve.

Mina ei taha sugugi rõve olla, aga ma tean veel ühte tõestisündinud lugu petmisest.

Laev pidi merele minema ja suure kalalaeva meeskond oli oma kodinatega sadamasse koondunud. Ilm aga läks nii tormiseks, et laeva väljumine otsustati edasi lükata. Telefoniplikad- vanad saatanad mängivad juba vanast ajast sama mängu, et kui aruharva mõni väljumine ära jääb, et siis kadunt helistajatele naisukestele seda teavet esialgu meelega ei presenteerita. Tuli siis Aafrika vetesse lootnud kalamees taksoga kenasti koju. Ei ole kurb ega rõemus- mõne päeva pärast nagunii minek. Helistab oma kortli ukse taga kella. Imestunud näoga hommikumantlis naiska avab ukse, ahmib õhku  ja hakkab hüsteeriliselt karjuma: ” Sa pidid ju merele minema! Sa valelik pidid ju juba ammu merel olema! Sa oled vana siga, petis!”

Kojusaabunud heatahtlik meremees näeb ukse vahelt tema köögis, tema toasussides taburetil aluspükste väel istuvat meest. Naine tõmbab hooga ukse kinni ja mees jääb lolli näoga paraadnasse oma mõtteid klaarima. Lõpuks otsustab mees naaberkorteri uksekella helistada, kus hea sõber. Sõber tuleb välja, küsib, mis seis ja saab naabrimehe esimeste lausete peale selguse. Kõik mehed pole ju oma kallima truuduse suhtes nii aeglase taibuga. Niisiis kahekeisti hakati siis helistama ja prõmmima pahade ukse taga. Umbes minuti pärast kargas uks jubeda hooga lahti ja meremeha armuke pani neljakäpukil tigedate meest jalgevahelt läbi- ja otsejoones trepist alla. Kusjuures kingi hoidis mees neljakäpukil joostes hammaste vahel. Kiiret meest jälitama ei hakatud ja patustanud naine jäeti rahule. Mehed võtsid hommikuni viina ja üks nendest nuttis lohutamatult

+1
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu hea sõbra naise kohta käisid kõlakad, et tal keegi on jne. Naine ise eitas seda ja sõber oli ka selline natuke liiga pimestatud, tema jaoks oli selline asi võimatu ettegi kujutada.

Istusin ühes söögikohas, mis oli veidi sopiline. Meie kõrval olevase soppi saabus… seesama naine. Koos ühe heledapäise mehega. Mind nad ei näinud. Aga ma kuulsin nende juttu viimase kui sõnani ja suu jäi ikka täiesti lahti. Nad rääkisid omavahel oma hiljutistest koos magamisest, ühisest reisist, järgmise reisi plaanidest, ja ka sõbrast (mitte just kõige armastavamalt, ütleme nii, pigem väga üleolevalt).

Mul näris see teema pikalt hinge. Ühel hetkel otsustasin sõbrale sellest kohumisest detailideni rääkida. Ütleme nii, et nüüd ta enam minu sõber ei ole. Selle naisega elab ikka koos. Kasvatavad poega, kes pole küll eriti mu sõbra moodi, aga noh… mis seal ikka.

Mul on seda naist nähes ikka täiesti halb maitse suus ning sõber tundub mulle väga väga väga hale, aga kui nad on õnnelikud, siis pole ju tegelikult minu asi. Aga vastik on küll see petmise kõrvalt vaatamine/kuulamine. Üdini vastik.

+11
-1
Please wait...

Näitan 28 postitust - vahemik 1 kuni 28 (kokku 28 )

Esileht Pereelu ja suhted Kas olete peale sattunud füüsilisele petmisele?