RE: Kas on mõtet mõlemal õnnetu olla?
Olen mees ning aegaajalt ise oma asju ajada endaga on hea, sest endaolemisega aeg ongi väga hea aeg, patareide laadimise aeg (need, kes käivad regulaarselt näit. trennis 2-3 korda nädalas jõuavad endaga piisavalt olla, kui sa aga käid trennis korra kuus, siis endaga olemist praktiliselt polegi). See ei tähenda veel seda, et ma jookseks kohe naise juurde ning hüppaks rõõmust, ma lihtasalt olen selline nagu olen (ka tööandja ootab/loodab et ma olen kodus piisavalt patareisid laadinud ning tuleksin rõõmsalt tööle, tööandja ootab rõõmsameelset kolleegi ning et jõuaksin ettevõtmisse energiat panustada). Käin koeraga jalutamas, ega ma ei pea sellepärast naist kaasa veel kutsuma, vahest käime koos laste ja koeraga jalutamas. Vahest käime naise ja laste ja koeraga jalutamas. Koera perre võtmine on tunduvalt lihtsam, kui lapse perre saamine, kuid emostionaalselt annavad nad nii võrd palju tagasi. Koera ei pea koolitama lasteaias ja koolis 18 eluaastani, see käib tunduvalt kiirmini. Koerale saab alati kõik mured ära rääkida, ta ei mossita kunagi, et tahan üksi jalutada või et ära tüüta mind, ta on kogu aeg oote valmis, et keegi temaga tegeleks, ta on inimese sõber. Aga kuna jalutamine on piisavalt kerge pingutus, siis see ei ole veel väga hea enese laadimise aeg. Tunduvalt parem on jooksmine. Joostes ca 40-60 min. väga heas tempos tuleb vaid korra kaks meelde, mis mõtted enne peas olid, kuna jooksen pigem kiiresti kui aeglaselt, sest kiire jooks annab emotsionaalselt tunduvalt rohkem, kui lihtsalt sörkimine/lonkimine, vaatan kella, ehk jõuan täna kiiremini joostud, kuigi olen tunduvalt vanem, kui ülikooli ajal. Peale pingutust on mõnus rammestus, tunduvalt parem rammestus, kui lihtsalt jõusaalis käies, seal sai ka käia ülikooli ajal, kuid ei see tegevus ei väsitanud piisavalt. Sellised spordialad nagu tennis ja lauatennis ning sulgpall ja jooksmine, jalgpall, korvpall väsitavad mind kenasti korralikult ära, sest nõuavad piisavalt pingutust(Ega lause jalgpall on parem kui seks, pole lihtsalt sõnakõlks vaid see võib ka nii olla, põhimõtteliselt pole vahet mis spordiala on parem kui seks, lihtsalt Smilersilt telliti lugu jalgpalli jaoks, see on juba äri). Kokkuvõttes võib öelda, et sport on parem kui seks, sest see nõuab rohkem pingutust ning kestab kauem aega, kui seks koos eelmänguga kestabki (Mees pole piisavalt väsinud, et oleks mõnus rammestus). Seda peab ka meeles pidama, et naised peavad rääkima ca 7500 sõna päeva jooksul, aga mehed ca 3500 sõna. Siia on juba probleem päevakavva sisse kirjutatud, sest mees tuleb koju ning tema 3500 sõna on juba räägitud, kuid naine pole saanud veel alustadagi ning kui naine ütleb, et miks sa ei taha kuulata, rääkida, suhelda, siis mehel on juba vestluse algul juba tunne, et täna on juba nii palju räägitud, et võiks natuke puhata sellest suhtlemisest ja lähen lihtsalt jalutama/jooksma. Naine on õnnetu, sest mees ei räägi temaga, mees on õnnetu, sest naine on õnnetu, lihtne kas pole! Jõudu meile kõigile!
Tegelikult armumine on tore tegevus. Sa võid armuda inimesse, looma, korterisse, majasse, puudesse, mõnda ilusasse asukohta, ilusasse lille, sõrmusesse jne.. Kuid kindel on see, et armumine läheb mööda, armusid majasse, kuid 10 a on see lihtsalt see sama maja. Ka atsiatesse armutakse, kuigi ei tohiks, sest see armumine võib kalliks maksma minna, sest sa ei suuda neid õigel ajal ära müüa.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt 21.02 22:28; 22.02 11:16; 22.02 11:19; 22.02 11:58; 22.02 12:24; 22.02 12:37; 23.02 10:24; 23.02 10:32;