Viimasel ajal selline militaarteema
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kas peaministrile annab keegi riietumisnõu
Teema: Kas peaministrile annab keegi riietumisnõu
Minule meeldib kuidas Kaja riides käib – minu arust on tal ilusad kleidid.

Minu meelest on ükskõik, kuidas ta riides käib, niikaua kuni see on viisakuse piirides. Ja seni pole riietumise või välimuse teemal midagi ette heita küll põhjust.

A hakka ise nõu andma.

Uss oled

Enamiku ajast näeb ta välja, nagu minu vanaema kui ta kudumisringi läheb, mitte nagu peaminister, kelle välimus võiks juba ise statementi teha. Aga see on tema vaba valik ja iseenesest on need klassikalised rõivad, niiet las kannab terviseks. Vaevalt talle keegi nõu annab, aga kui annab, siis jumal temaga. Peaministrilt ootaksin ma tegelikult nagunii midagi muud kui järgmise hommiku rõivasoovitusi. Kahjuks pole tal ka seda “midagi muud”.
Meil on peaminister, kes on minu arvates ilus inimene.

Enamiku ajast näeb ta välja, nagu minu vanaema kui ta kudumisringi läheb, mitte nagu peaminister, kelle välimus võiks juba ise statementi teha. Aga see on tema vaba valik ja iseenesest on need klassikalised rõivad, niiet las kannab terviseks. Vaevalt talle keegi nõu annab, aga kui annab, siis jumal temaga. Peaministrilt ootaksin ma tegelikult nagunii midagi muud kui järgmise hommiku rõivasoovitusi. Kahjuks pole tal ka seda “midagi muud”.
Su vanaema on siis ka ilmselt ilus ja noorusliku välimusega inimene. Teine asi see, et kudumisringis osalejal eeldaks seljas näha pigem kena kudumit kui kontorikleiti.

Riietumise üle ma ei kobiseks väga, aga meikimise kohta võiks küll keegi talle nõu anda. Need klimpi värvitud ripsmed (eriti alumised) on ikka väga jubedad.

Meil on peaminister, kes on minu arvates ilus inimene.
Ka minu meelest on Kaja Kallas ilus, kelle puhul pole midagi ette heita ei välimusele ega riietusele.

Mulle meeldib, et ta ei ole hakanud oma nägu süstima, nagu näiteks Keit Pentus. Otsmik liigub ja on eakohased kortsukesed, minu arust kena. Riided on ka ilusad.

Riided on ok, kuid tundub et suureks jäänud. Eks stressiga alla võtnud.

Riietumise üle ma ei kobiseks väga, aga meikimise kohta võiks küll keegi talle nõu anda. Need klimpi värvitud ripsmed (eriti alumised) on ikka väga jubedad.
Kas Martinil käskis nii öelda või käskis ükstakõik aga peaasi et negatiivne.

Mulle meeldib, kui mehed kannavad kaabut. Ülikond ja sokid on kohustuslikud, et mees oleks väärikas ja lugupeetud. Naistest poliitikas parem ei räägi.

Su vanaema on siis ka ilmselt ilus ja noorusliku välimusega inimene. Teine asi see, et kudumisringis osalejal eeldaks seljas näha pigem kena kudumit kui kontorikleiti.
Jah, minu vanaema on tõesti ilus ja noorusliku välimusega inimene. Aga ta on 86-aastane. Kummalise pikkusega seelikud; paksud sukad; kõrge kaelusega polo kleidi all jne. näevad mu vanaema seljas täiesti okeid ja eakohased välja. Kallas vist ei ole siiski 86-aastane…

Jah, minu vanaema on tõesti ilus ja noorusliku välimusega inimene. Aga ta on 86-aastane. Kummalise pikkusega seelikud; paksud sukad; kõrge kaelusega polo kleidi all jne. näevad mu vanaema seljas täiesti okeid ja eakohased välja. Kallas vist ei ole siiski 86-aastane…
Kallase sukki ma lähedalt uurinud ei ole, aga riietuses midagi häirivat ja vanamoodset kindlasti ei ole. Ja arvestades viimase paari nädala ilma on ka paksud sukad täiesti OK.

Mulle meeldib, kui mehed kannavad kaabut. Ülikond ja sokid on kohustuslikud, et mees oleks väärikas ja lugupeetud. Naistest poliitikas parem ei räägi.
Kaja Kallasele sobib ka kaabu (kübar). Aga peaministri puhul, olgu tegu naise või mehega, ei tohiks välimus põhiline olla. Piisab, kui välimus on sünnis. Seni on meil kõik peaministrid sündsa välimusega olnud, aga sisu on mõistagi erinev olnud.

Minule meeldib kuidas Kaja riides käib – minu arust on tal ilusad kleidid.
Minu arust on ta üldse kena naisterahvas.

Siin foorumis lamemaalastele oma gruppi ei ole?

Mina pole sellest nn eakohase riietuse nõudest kunagi aru saanud. Kui oled noor, siis suisa pead end poolpaljaks kiskuma ja kui oled vana, siis kindlasti pead end kurguni kinni panema.
Aga vot on noori, kes tunnevad, et nad tahavad kaetud olla ja vanainimesi, kes tunnevad, et tahaks kuldsetes liibukates lipata. Minu arvates pole teiste asi pähe määrida, kuid paljastatud või kaetud teised olema peaks.
Antud juhul aga tuleb arvestada ka inimesi töö ja positsiooniga. Tööriietuse puhul tuleb etiketti järgida. Dekolteed ja minid on vabaaja riietus.

Krimpsus alakaaluline. Riided ka ajast ja arust. Näeb välja 55-60.
55-60 on väärikas ja elukogenud iga. Tatikamaailmas jäävad igasugused plixid muidugi enda arvates igavesti nooreks ja kauniks, aga reaalsus on see, et ka nemad vananevad. Kes läheb krimpsu, kes paisub palliks. Ja mõni on oma mõtlemiste ja väljaütlemistega juba noorelt nagu väike vanainimene.

Inimene, kes oma kätega midagi kaunist luua ei oska, ongi igasugused kudumised-heegeldamised mõnitamise prototüübiks võtnud.
Tegelikult eeldaks ühelt keskealiselt proualt veidi rohkem mõistmist ja avaramat silmaringi, aga mis sa teed, kui valgusest ja vabadusest nii pimestatud on.
Täna Vabakal miitingut ei olegi?

Kas te meessoost peaministri riiete kallal sama palju iniseksite?

Inimene, kes oma kätega midagi kaunist luua ei oska, ongi igasugused kudumised-heegeldamised mõnitamise prototüübiks võtnud. Tegelikult eeldaks ühelt keskealiselt proualt veidi rohkem mõistmist ja avaramat silmaringi, aga mis sa teed, kui valgusest ja vabadusest nii pimestatud on. Täna Vabakal miitingut ei olegi?
Tundub, et sul on mingi muu probleem Kaja Kallasega, riietus ei puutu asjasse.

Vanamoelised riided ja igav soeng. Ometi on ilus naine, kes võiks väga stiilne välja näha.

Äkki üritab militaarse stiiliga Putinit heidutada? 😀
Mulle tema stiil üldiselt meeldib. Üks asi siiski on, nagu keegi juba mainis, siis ripsmetušši võiks tagasihoidlikumalt kasutada. Aga muidu on ilus ja naiselik, mitte püksid ja pintsak a la Merkel ja von der Leyen.

Aga muidu on ilus ja naiselik, mitte püksid ja pintsak a la Merkel ja von der Leyen.
Sanna Marinil on ka tihti püksid ja pintsak, riietumisstiil on veel konservatiivsem kui paljudel teistel naispoliitikutel (valdavalt kannab ainult musta), siiski näeb kaunis ja naiselik välja. Naiselikkus ei olene riietusest.

Jaa, see torkab tõesti püsivalt silma.

Aga muidu on ilus ja naiselik, mitte püksid ja pintsak a la Merkel ja von der Leyen.
Sanna Marinil on ka tihti püksid ja pintsak, riietumisstiil on veel konservatiivsem kui paljudel teistel naispoliitikutel (valdavalt kannab ainult musta), siiski näeb kaunis ja naiselik välja. Naiselikkus ei olene riietusest.
Sannal on supermodelli keha ja ta võib mida iganes omale selga ajada, ikka näeb hea välja.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kas peaministrile annab keegi riietumisnõu