Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Kas raseduse katkemine või mis?

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Teema: Kas raseduse katkemine või mis?

Postitas:
pisikebmw

Tere.

Täna kella 2 ajal päeval peale wc-s.käiku tuli järsku vereklomp+verd pesukaitsmele.Käisime ka kohe erakor.kus tehti uh ja öeldi,et rasedus vastab 8-9 nädalale ja loode on küll alles aga ühes servas on.Emakakael oli ilusti kinni.Arst ei leidnud loote südametööd.Sain ka dup.+süsti.Ja nüüd õhtul üks 1tab.dup.ja homme ka ning esmaspäev uuesti kont.Kas kellegil on veel nii olnud ja loode on ikka olnud elus+ kõik korras.

0
0
Please wait...

Postitas:
GuilefulAngel

RE: Kas raseduse katkemine või mis?

Minul katkes nii, et 5 päeva järjest tuli kohutavalt suuri tükke emakast. Algas ka verejooksuga nagu päevad ikka. Olin 6. nädal rase. Puhastus ise, tablette ei võtnud. Sul läheb ehk paremini, sest minu ultrahelis eilnud peale verejooksu algamist enam mitte midagi näha. 🙁

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii kurb, aga see kõlab väga peetumise moodi. Kui südametööd ei leita rasedusel, mis peaks 8-9ndl vana olema, siis on kõige tõenäolisemalt tegu peetumisega.
Kahju nii pessimistikku juttu kirjutada. Loota ju võib, et äkki oli aparaat kehv või arst natuke totu. Ehk sünnib ime.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
pisikebmw

Kurb aga lahkun teie seast.Kuna pisike lahkus ikka meie hulgast kes teda ootasid väga.

0
0
Please wait...

Postitas:
myone

Pisikebmw- milline ¨okk! Elasin sulle kaasa, kui esimesed triibud said ja ka nüüd kui see pisike ime tahtis veelkord sinu juurde tulla. Nii kohutavalt kahju! Lohuta end sellega, et sellel pisikesel imel oli vaja korra veel ära käia, varsti tuleb ta su juurde tagasi! Kallid ja paid sulle!

0
0
Please wait...

Postitas:
Jansa85

Tunnen kaasa, mul ka lühikese aja jooksul kaks katkemist olnud, nüüd jookseb 6+5. Midagi pole teha, kui uuesti üritada!

0
0
Please wait...

Postitas:
pisikebmw

Jansa85

kui kaua sul see verejooks peale katkemist oli?

0
0
Please wait...

Postitas:
pisikebmw

[small]myone kirjutas:[/small]
[tsitaat]Pisikebmw- milline ¨okk! Elasin sulle kaasa, kui esimesed triibud said ja ka nüüd kui see pisike ime tahtis veelkord sinu juurde tulla. Nii kohutavalt kahju! Lohuta end sellega, et sellel pisikesel imel oli vaja korra veel ära käia, varsti tuleb ta su juurde tagasi! Kallid ja paid sulle![/tsitaat]

Tänud Sulle.Lohutan ennast ka sellega,et mul on armas pisipoja keda saab kallistada jne.Loodame,et tuleb tagasi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Jansa85

Esimene kord tuli verd palju ja kestis mu meelest 5 päeva ainult,siis mul oli nädalaid mingi 5+6 Teine kord oli väga varane katkemine, verd oli vähe ja määris praktiliselt kuu aega, kusjuures mõned päevad olid vahel, kui ei määrind üldse.Viimane kord oli nii et sain positiivse rasedustesti ja järgmine päev hakkas kohe pruunikalt määrima jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]pisikebmw kirjutas:[/small]
[tsitaat]Emakakael oli ilusti kinni.Arst ei leidnud loote südametööd.Sain ka dup.+süsti.Ja nüüd õhtul üks 1tab.dup.ja homme ka ning esmaspäev uuesti kont.[/tsitaat]
[tsitaat]Kurb aga lahkun teie seast.Kuna pisike lahkus ikka meie hulgast kes teda ootasid väga.[/tsitaat]
Vabandust, ma ei saa aru- lähed esmaspäeval uuesti kontrolli, aga 2 tundi hiljem oled juba kindel, et ikkagi rasedus katkes? Miks?

Kui nii, siis sügav kaastunne. Aga kui asi päris kindel pole, siis ära enne esmaspäevast kontrolli lootust kaota. UH aparaadid on erinevad (paar mm eksimist= mitu päeva) ja kui täpne ov aeg pole teada, siis võib ka rasedust vähem olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Jansa85

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]pisikebmw kirjutas:[/small]
No aga kui südametööd ei leidnud siis ju väga vähe lootust!

Vabandust, ma ei saa aru- lähed esmaspäeval uuesti kontrolli, aga 2 tundi hiljem oled juba kindel, et ikkagi rasedus katkes? Miks?

Kui nii, siis sügav kaastunne. Aga kui asi päris kindel pole, siis ära enne esmaspäevast kontrolli lootust kaota. UH aparaadid on erinevad (paar mm eksimist= mitu päeva) ja kui täpne ov aeg pole teada, siis võib ka rasedust vähem olla. [/tsitaat]

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat] Arst ei leidnud loote südametööd.Sain ka dup.+süsti.Ja nüüd õhtul üks 1tab.dup.ja homme ka ning esmaspäev uuesti kont.[/tsitaat]
Kui arst oleks arvanud, et lootust ei ole, siis poleks ta ju rohtusid peale saanud. Siiski usun, et veel on lootust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui inimene on kindel, et beebi lahkus, siis kõige suurema tõenäosusega tuli pisike lihtsalt koos verejooksuga välja juba.
Kui arvatava 11.ndl ajal tundub loode 8-9.ndl, oleks tõesti veel mingi lootus. Kui aga nii suurel rasedusel veel südametööd ei leia, peaks asjade paremuse poole minek olema tõsine ime. See arsti käitumine tundub pigem viimase meeleheitliku sammuna ja sellena, et ta on midagi vähemalt teinud. Igatahes parem variant, kui kohene diagnoos – kindluse mõttes.
Positiivselt mõtlemine on hea ja kindlasti aitab asjade kulule kaasa, kuid ka parima tahtmise juures ei ole sellest alati kasu.
Muidugi on inimesed erinevad, kuid üldiselt on probleemide korral parem end ette valmistada ka hullemateks olukordadeks. Need võltsid lootused võivad vahel lihtsalt põhjustada nö kõrgelt kukkumist ja nii ongi hilisem trauma iseenda jaoks suuremaks tehtud.
See kesktee leidmine positiivse mõtlemise ja siiski kahe jalaga maa peale jäämise vahel on jube keeruline mõnes olukorras.
Ma tean, et siin foorumis eelistatakse ikka igas olukorras kõike läbi roosade prillide näidata. Mingis olukorras võib sellest tõesti abi olla, kuid mingil hetkel läheb see juba enese ja teiste petmiseks.
Keeruline lugu. Igatahes loodan, et pisikebmw on varsti meie hulgas tagasi. Tean, mis tunne on kauaoodatud pisikest kaotada, aga olen kindel, et nad tulevad tagasi meie juurde. Varem või hiljem.

0
0
Please wait...

Postitas:
pisikebmw

[tsitaat] [small]pisikebmw kirjutas:[/small]

Kui nii, siis sügav kaastunne. Aga kui asi päris kindel pole, siis ära enne esmaspäevast kontrolli lootust kaota. UH aparaadid on erinevad (paar mm eksimist= mitu päeva) ja kui täpne ov aeg pole teada, siis võib ka rasedust vähem olla. [/tsitaat]

nende 2h.jooksul tuli meeletus koguses verd + suuri vere tk.ja loode väljus ka.Seega ei saa olla enam ju rase.Kui 5 minuti jooksul tuleb juba ise oma 5-6 korda side ära vahetada.

0
0
Please wait...

Postitas:
pisikebmw

[tsitaat]Kui inimene on kindel, et beebi lahkus, siis kõige suurema tõenäosusega tuli pisike lihtsalt koos verejooksuga välja juba.
Kui arvatava 11.ndl ajal tundub loode 8-9.ndl, oleks tõesti veel mingi lootus. Kui aga nii suurel rasedusel veel südametööd ei leia, peaks asjade paremuse poole minek olema tõsine ime. See arsti käitumine tundub pigem viimase meeleheitliku sammuna ja sellena, et ta on midagi vähemalt teinud. Igatahes parem variant, kui kohene diagnoos – kindluse mõttes.
Positiivselt mõtlemine on hea ja kindlasti aitab asjade kulule kaasa, kuid ka parima tahtmise juures ei ole sellest alati kasu.
Muidugi on inimesed erinevad, kuid üldiselt on probleemide korral parem end ette valmistada ka hullemateks olukordadeks. Need võltsid lootused võivad vahel lihtsalt põhjustada nö kõrgelt kukkumist ja nii ongi hilisem trauma iseenda jaoks suuremaks tehtud.
See kesktee leidmine positiivse mõtlemise ja siiski kahe jalaga maa peale jäämise vahel on jube keeruline mõnes olukorras.
Ma tean, et siin foorumis eelistatakse ikka igas olukorras kõike läbi roosade prillide näidata. Mingis olukorras võib sellest tõesti abi olla, kuid mingil hetkel läheb see juba enese ja teiste petmiseks.
Keeruline lugu. Igatahes loodan, et pisikebmw on varsti meie hulgas tagasi. Tean, mis tunne on kauaoodatud pisikest kaotada, aga olen kindel, et nad tulevad tagasi meie juurde. Varem või hiljem. [/tsitaat]

Kui erak.käisin siis arst andis rohtusid kuna ütles,et on mingi ime lootus meile ja ta jääb meiega.Mainis ka,et kui algab verejooks nii,et 1h.jooksul jookseb meeletus koguses+ tuleb suuri vereklompe jne.siis kahjuks pole teha midagi enam ja loodus teeb oma töö.No ei saa see ju olla midagi muud kui inimene rase ja jookseb verd + vere tk.ja seda kõike veel terve öö ja järgmine hommik veidi.Nägin ju ise dussi all olles kodus kõike.Olenemata,et ei jõudnud vett lasta.

0
0
Please wait...

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Kas raseduse katkemine või mis?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.